Startside
Sjangere

Oppgaver og stiler


Laste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgave

Du er her: propaganda.net-> Skole & jobb
Vil du bli skuespiller?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

På teaterhøgskolen er det 28 skuespillerelever og tre instruktørelever. For å gå der bør man ha skikkelig lyst til å bli skuespiller. Ikke litt lyst, men skikkelig lyst!
Fra tid til annen titter Propaganda på skoler. Denne gang: Teaterhøgskolen!

For er du blant de få som kommer inn må du regne med å tilbringe sånn cirka 60 timer i uken på skolearbeid. De timene består av mange fag.

Hovedfaget er rolle. Det har man fire timer om dagen. Første halvåret konsentrerer man seg mye om å late som man er pingvin, gorilla, miksmaster, fiskestang eller tulipan.
Dessuten jobber man mye med ting som ikke er der. tar en dusj uten dusj f.eks. Ikke for å mime men fordi man som skuespiller må tro på mange ting på scenen som ikke er sant. Så da begynner man litt i det små, for etter hvert må du tro på at du selv har begått et mord, at din medskuespiller er din mor eller at du er uhyre forelsket i en Romeo med dårlig ånde f.eks.

Etter hvert begynner man å jobbe med klassiske og moderne teaterstykker. Man har flere produksjoner i året og får også jobbet litt med film. For å bli skuespiller så må man både ha en veltrent stemme.

Derfor lærer man seg stemmebruk; det fins masse øvelser for å få en stemme som ikke blir sliten og som klarer å nå frem til bakerste rad.

Situps for stemmen på en måte. Og de må man gjøre. Mye. Dessuten trenger man en relativt smidig fysikk, så man har også kontaktimprovisasjon som er improvisasjon med kroppen og som nesten blir som dans, ressurstrening der man er gjennom fekting, akrobatikk og ellers ren trening. Det skal også danses, man skal gjennom både jazzballett og tango, stildanser fra gamle dager og alskens andre danser, dessuten har man diktlesning og sangtimer, musikkteori og teaterteori, og mange andre ting som en skal innom i løpet av tre år. Det høres kanskje voldsomt ut, men siden det er kroppen og stemmen som er skuespillerens instrument, så må de være ganske i orden.

Det er fort gjort å tenke at skuespillere generelt er veldig selvopptatte og ekshibisjonistiske, nettopp fordi de er så opptatt av mulige forkjølelser eller stiv nakke eller potensielle kviser.

Men det er nok fordi de til forskjell fra en musiker som kan stemme gitaren hvis den er sur, bare har seg selv. Egentlig er skuespillere avhengig av å være veldig lite egoistiske for de er helt avhengige av hverandre på scenen og de må hjelpe hverandre masse for at man som publikum skal like det man ser. Det virker kanskje dumt å være så avhengig av andre i jobben men litt fint også, for det betyr jo også at man aldri er alene. Bortsett fra hvis man gjør monologer da, men hvem vil se det?


Les også
- Norges kommende humortrio byr på mange morsomme videoklipp!


Kommentarer fra brukere

Quicken Loan 22/02/2018 - 00:25

Ser du etter midler til å betale av kreditter og gjeld? Finner du deg selv i litt problemer med ubetalte regninger og vet ikke hvilken vei å gå eller hvor du skal vende? besøk Quicken Loan Fund Ltd.

De tilbyr følgende typer lån
* Gjeld konsolidering lån
* Payday Loan
* Business Loan
*Personlig lån
*Hjemmelån
* Bilfinansiering
* Farm Loan
* Kommersielt lån
* Investeringslån
Vi tilbyr lån med lav rente på 3% og lånevarighet på 1 til 20 år for å betale tilbake lånet. Det er derfor du må kontakte oss raskt for en løsning på dine økonomiske problemer. e-post via; quickenloanfund@gmail.com

Hobelman Finance 26/01/2018 - 01:18

Trenger du et lån? HVIS JA! Kontakt Hobelman Finance and Mortgages Limited® For små og store lån beløp. Vi tilbyr lån til rimelig rente på 2%. Kontakt oss i dag via e-post på hobelmanfinance@gmail.com og samarbeidet med oss vil være en god opplevelse. +17816567138 Kreditten er åpen for alle uansett nasjonalitet.

wemacompany@gmail.com 17/01/2018 - 21:45

Complement of the day Viewers,

To whom it my concern I want to use this great opportunity to inform you that we are currently offering private and commercial loans with very minimal annual Interest rates as low as 2% within a 1 year to 20 years repayment duration period to any part of the World.

Interested persons should contact for more information via E-mail: wemacompany@gmail.com

Mike Tom 09/01/2018 - 12:25

Kjære herr / fru,

Vi tilbyr sikret og usikret lån til en veldig lav rente på% 3. Er du på jakt etter et presserende lån for å finansiere prosjektet ditt og betale dine regninger, Her kommer muligheten til å søke hos O'Magic Loan Firm, vi tilbyr alle typer lån. Interessert person må være ærlig, kontakt meg via epost: omagicloans@yandex.com

Med vennlig hilsen,
Mike Tom

Mike Tom 09/01/2018 - 12:13

Kjære herr / fru,

Vi tilbyr sikret og usikret lån til en veldig lav rente på% 3. Er du på jakt etter et presserende lån for å finansiere prosjektet ditt og betale dine regninger, Her kommer muligheten til å søke hos O'Magic Loan Firm, vi tilbyr alle typer lån. Interessert person må være ærlig, kontakt meg via epost: omagicloans@yandex.com

Med vennlig hilsen,
Mike Tom

Leo Stevens 06/01/2018 - 11:07

Hallo
Hva er din situasjon? Trenger 100% finansiering? Er du lei av å søke og boliglån, har du blitt konsekvent avvist av banker og andre finansinstitusjoner, Vi gir ut lån til bedrifter, bedrifter, næringer, personlige, etc. Enhver interessert, uavhengig av deres land, bør for mer info, kontakt: leostevens420@hotmail.com

Joy Fredickson 30/12/2017 - 23:06

Velkommen til Joy Fredickson Lån Organisationsselskab, vi er dannet for at hjælpe folk med behov for lån, såsom økonomisk hjælp. Så hvis du går igennem økonomiske vanskeligheder, eller du har noget økonomisk rod, og du har brug for lån til at starte din egen virksomhed, eller du har brug for lån til at afregne din gæld eller betale dine regninger, og du finder det svært at få kapitallån fra lokale banker, bedes du kontakte os straks via email: joyfredickson55@yahoo.com

OPLYSNINGER VEDRØRENDE.
Dit navn...
Efternavn...
KØN..
ALDER...
Land......
FO- RMÅLET MED LÅN ........
DIN Månedlige indkomst ....
Lånbehov er nødvendigt ....
Lånets varighed ....
Telefon nummer....

Tak skal du have.

Stéphanie Mikeweibeck Natasja 27/12/2017 - 15:48

My name is Stéphanie Mikeweibeck Natasja and i am from Oslo in Norway i just received my loan from Patricia Kingsman loan company right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of $250,000.00 and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. there contact information is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Sofía Ximena Jimena 27/12/2017 - 15:48

Patricia Gud vil velsigne deg og din bedrift

Jeg heter Sofía Ximena Jimena. Jeg er fra Oslo. Jeg har ikke mye å si til noen som trenger et sant lån uten at du blir lurt, bør søke fra Patricia Kingsman fordi jeg søkte om et lån fra dette firmaet i dag etter at jeg har lest så mange gode og fantastiske kommentarer om dette selskapet. Jeg søkte om et lån for å betale min gjeld og alt jeg trengte var 50.000 euro fordi jeg også vil bruke en del av pengene for å betale mine barns skoleavgifter. Som jeg skriver dette på internett nå har jeg nettopp fått mitt lån fra dette firmaet i dag, og jeg er så glad jeg trodde aldri jeg ville vært lykkelig igjen fordi jeg har gått gjennom mye, og jeg takker Gud for Patricia Kingsman, Gud vil velsigne henne og hans firma for å sette et smil på ansiktet mitt. Så alle andre i verden fra Spania og andre land som trenger et lån din hjelper er her, og selskapet er Patricia Kingsman. Enhver som søkte fra Patricia Kingsmans låneselskap, vil ikke ha noe problem fordi du vil motta lånet ditt akkurat den tiden hun forteller deg. Der er firmaets e-postadresse Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Igjen velsigne Gud deg Patricia Kingsman, og kan du leve lenge for å fortsette å hjelpe folk.

Nicolai Asger Bertram 27/12/2017 - 15:48

Jeg heter Nicolai Asger Bertram, og jeg er fra Norge, jeg bor i en liten by i Bergen. Har vært på utkikk etter et lån på nettet siden jeg ikke kan få et lån fra banken min og har bare funnet folk å bedra meg av pengene mine. I forrige uke ble jeg lurt av et lånefirma og Gud vet at jeg var klar til å avslutte livet mitt, men jeg sa til meg selv, la meg prøve og se om jeg vil se et ærlig selskap som var klar til å hjelpe deg. Så jeg slo meg ned og søkte etter et selskap, og jeg leste så mange gode kommentarer om dette firmaet Patricia Kingsman, og jeg sa at la meg søke og se om jeg vil bli heldig som andre mennesker, jeg var redd, men jeg ga meg selv en sjanse, og jeg søkte for et lån på 80.000,00 euro forklarte jeg for dette selskapet at jeg har blitt scammed og de fortalte meg ikke å bekymre seg for at de vil hjelpe deg med at de har hjulpet så mange mennesker fra mitt land før. Så jeg ga dette selskapet en sjanse, og de forsikret meg om at jeg på 8 timer skulle komme med lånet mitt, jeg trodde ikke, men jeg ventet på lånet mitt. På nøyaktig 8 timer tid fikk jeg et varsel fra ryggen min at kontoen min har blitt kreditert med 80.000,00 euro. Alt takket være Patricia Kinsgman, dette selskapet er Gud sendt. Og jeg gjorde et løfte til meg selv at jeg vil vitne om dette selskapet på hvordan de hjalp meg dette firmaet ikke vet at jeg gjør dette nå som forteller folk på internett hvordan de hjalp meg så alle hvis du trenger et ekte lån Patricia Kingsman er her for å hjelpe deg ikke bli lurt av falske mennesker som clam å være utlåner. Jeg glemte nesten at du bare kan kontakte dette firmaet via post eller whatsapp, og der er kontaktinformasjon patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp er +2348165719944. Dette selskapet er ekte og sant, så alle som leser denne meldingen, og du er interessert, kontakter dette selskapet fordi de er de eneste som kan hjelpe deg med å løse dine problemer.

Alfelt Edrikke Eleonora 27/12/2017 - 15:48

Jeg er Alfelt Edrikke Eleonora med navnet jeg er politimann, og jeg bor i Oslo norsk. For få dager siden var jeg på jakt etter et lån på nettet, og jeg fant bare folk som scamming meg av pengene mine. Jeg har virkelig behov for dette lånet til et prosjekt på norsk og jeg har blitt bedraget en dag da jeg var ute av tjeneste, og bestemte meg for å se igjen denne gangen for et ekte selskap som gir lån, jeg fant dette selskapet heter Patricia Kingsman låneselskap og mange folk har vitnet om dette selskapet i begynnelsen, trodde jeg ikke, men jeg bestemte meg for å søke på lånet jeg lette etter, var summen av 10,000,000.00 Norwegian Krone, jeg brukte dette firmaet, og de fortalte meg alt som må gjøres, jeg stolte på dem og jeg gjorde det de fortalte meg å gjøre, og de forsikret meg om at i 8 timer gang jeg skulle være med lånet mitt sikkert, trodde jeg aldri dem, men jeg ventet på lånet mitt på nøyaktig 8 timer tid, jeg ringte fra firmaet at hvis jeg har mottatt lånet mitt ennå og jeg sa nei. De fortalte meg å gå til banken min og sjekke kontoen min at banken min ikke kunne sende meg et varsel jeg adlød, og jeg dro til banken min og sjekket kontoen min på mine øyne, så jeg lånet mitt på 10,000,000.00 i kontoen min pengene hadde jeg på kontoen min før var 500 000,00 og jeg fant nå 105 000,000.00 Norwegian Krone puls pengene mine og lånet mitt var 105 000,000.00 Krone jeg er så glad og jeg takker dette firmaet fordi de er flotte. Jeg vil bruke min lille tid til å skrive til folk på norsk at hvis du trenger et reelt lån Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra dette firmaet, vet ikke at jeg gjør dette, så alle som har behov for et lån, kan du bare kontakte dette selskapet via post eller whatsapp, men jeg bruker ikke whatsapp så det er postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Albertus Anulv Lars 27/12/2017 - 15:47

Mitt navn er Albertus Anulv Lars Norge Jeg vil skrive til internett at hvis du trenger et ekte lån Patricia Kingsman er det virkelige lånefirmaet som gir lån, jeg søkte om et lån fra dette selskapet i forrige uke fredag ​​og jeg har nettopp fått lånet mitt fra dem i dag så alle, hvis du trenger et ekte lån uten å ha blitt scammed, er dette det riktige selskapet å søke fra. Selskapet er virkelig flott, og de er ekte så mange mennesker som har blitt scammed hvis du trenger et lån uten å bli scammed. Dette er det virkelige selskapet som gir lån jeg søkte om et lån fra dette firmaet Patricia Kingsman, og jeg mottok lånet mitt i dag slik at alle i hele verden hvis du trenger et ekte lån, finn dette selskapet og vær trygg på at dette selskapet skal legge et smil på ansiktet ditt. Selskapet kan kontaktes via e-post og firmaets e-postadresse er patriciakingsman.loans2016@gmail.com Takk til alle som vil lese denne meldingen, vet ikke dette selskapet at jeg gjør dette, jeg gjør det bare for folk som trenger et ekte lån å være trygg.

Reidar Kåre Knut 27/12/2017 - 15:47

God dag alle sammen

Jeg heter Reidar Kåre Knut, jeg er fra Bergen Norge. Jeg vil bruke denne gangen til å skrive til internett at noen hvis du trenger et sant lån Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra få dager jeg trengte penger og jeg så på et lån på nettet så jeg et selskap og jeg søkte det firmaet lurte meg 2 ganger av pengene mine. Jeg var så trist fordi jeg trengte penger, så jeg bestemte meg for å lete etter et annet selskap, og jeg søkte fra et annet selskap at samme firma fortalte meg også å depsoit penger og jeg gjorde og aldri fikk lånet jeg var som det som skjer med meg fordi jeg trengte penger for å kjøpe et hus fordi jeg ikke får et hus, vil utleieren min kjøre meg og min familie bort fra lånet hans, så jeg trengte å få meg selv. Da jeg søkte igjen så jeg dette firmaet Patricia Kingsman, så jeg mange mennesker som vitnet om dette selskapet at selskapet er virkelig flott, så jeg var først og fremst redd for å søke fordi jeg ble lurt 2 ganger så jeg sa til meg selv, la meg prøve og se om dette selskapet var ekte så jeg søkte. Da jeg søkte de fortalte meg alt jeg trengte å gjøre, var jeg fortsatt redd, men jeg stolte på dem, og de forsikret meg om at i 8 timer tid skulle jeg være med mitt lån jeg ønsket for lånet mitt og på mine øyne, gjenopplivet jeg et varsel fra banken min at det var en sum på 200 000 euro på bankkontoen min og jeg var veldig glad for en stund siden ringte selskapet meg og spurte om jeg hadde mottatt lånet mitt og jeg fortalte dem ja og o takk dem og som jeg skriver denne meldingen på internett nå har dette firmaet også hjulpet mine 2 brødre, så noen hvis du trenger et sant lån, Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra. Hvis du har behov for penger, kan du bare kontakte dem via mail eller whatsapp, og det er e-postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Jeg takker alle som rad meldingen min og være trygg og søke fra dette firmaet fordi du vil være fornøyd med dem.

Sissel Synnøve Therese 27/12/2017 - 15:47

Hei alle sammen

Jeg er Sissel Synnøve Therese og jeg er fra Stavanger Norge. Jeg var på utkikk etter et online lån og jeg var veldig redd jeg har aldri søkt om et lån før og jeg loo veldig bra og søker etter et ekte selskap der jeg fant et selskap som heter Patricia Kingsman, jeg ser og jeg så hva folk sa om dette selskapet var sant jeg bestemte meg for å søke om et lån fra selskapet og jeg trengte et lån på $ 150,000.00 dollar for å starte en bedrift da jeg søkte hun fortalte meg alt jeg trengte å gjøre jeg gjorde det, og hun forsikret meg om at i 8 timer gang jeg gikk å være med mitt lån jeg sa ok og jeg ventet på akkurat 8 timer tid jeg mottar lånet mitt fra dette firmaet som jeg skriver dette nå, jeg har aldri blitt scammed før og dette selskapet er flott jeg har hørt folk snakker om svindel, men jeg har aldri blitt scammed før, og jeg takker Gud for det. Så alle, hvis du trenger et ekte lån, er dette det rette selskapet å søke fra, de vil hjelpe deg og den tiden de forteller deg at du vil motta ditt lån som er den nøyaktige tiden du vil motta lånet ditt. Jeg må bare skrive denne meldingen til alle, slik at du ikke vil søke om et lån fra feil firma hvis du trenger et ekte lån, kontakt dette selskapet, og du vil bli lykkelig. Det mail

adressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Lisbeth Liv Ragnhild 27/12/2017 - 15:47

God dag Mitt navn er Lisbeth Liv Ragnhild jeg er fra Trondeim Norwegian dette selskapet Patricia Kingsman folk snakker om er ekte jeg ville aldri ha et lån, men jeg sa bare jeg skulle prøve dette selskapet og se om hva folk sier er sant og jeg søkte om et lån fra dem i går, og jeg har nettopp mottatt lånet mitt i dag fra Patricia Kingsman lånefirma noen hvis du leser denne meldingen, og du trenger et lån fra dette firmaet fordi de skal hjelpe deg dette selskapet er det eneste selskapet som tilbyr ekte lån på nettet . Lånet jeg søkte fra dem var $ 75,000.00 dollar og i 8 timer tid fikk jeg lånet mitt, så vennene mine blir ikke scammed hvis du trenger et ekte lån, dette er det rette selskapet å søke fra. Hvis du er interessert i det lånet, er det e-postadresse patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Nathanael martyna patryx 27/12/2017 - 15:46

Mitt navn er Nathanael martyna patryx Jeg er fra et lite land i Kristiansand i Norge. Jeg vil bruke denne gangen til å fortelle alle på Internett at det bare er ett selskap som tilbyr ekte lån og det selskapet er Patricia Kingsman. Jeg var på utkikk etter et lån på nettet de siste 3 ukene nå, og alt jeg har fått er långivere scamming meg av mine penger at jeg hadde Gud vet at jeg var så dårlig og jeg ønsket å drepe meg selv, men der så jeg så mange mennesker vitne om dette selskapet at de gir ut lån i begynnelsen, trodde jeg ikke fordi jeg så andre vitnesbyrd fra andre utlåner, og de viste seg å være svindel. Jeg sa at la meg søke fra dette firmaet og se om det er sant og straks jeg søkte de fortalte meg alt jeg trengte å gjøre, og jeg var enig, og de forsikret meg om at jeg om 8 timer skulle komme med lånet mitt fordi de sa de bruker rask overføringstjeneste. Jeg først trodde jeg ikke, men jeg ønsket for lånet mitt før 8 timer, da jeg mottok et varsel fra banken min og vær hold, det var mitt lån, jeg var veldig sugd da jeg så det, og jeg ba til Gud for å lede meg til det rette selskapet hvem hjalp meg i dag som jeg skriver dette på internett nå har jeg nettopp fått mitt lån fra dette selskapet og jeg bruker denne gangen til å vitne til andre mennesker hvis du trenger et lån et lån ikke bli lurt dette er det rette selskapet å søk fra. Det e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Dette selskapet er sant og flott hvis du trenger et lån søk nå og vent på lånet ditt fordi du vil være fornøyd med dette selskapet.

Takk alle sammen, og jeg forblir Nathanael martyna patryx.

Cecilie Åse nni 27/12/2017 - 15:46

Mitt navn er Cecilie Åse nni, jeg er fra norsk. Jeg vil bruke denne gangen til å skrive til Internett at jeg nettopp har mottatt lånekreditter på 5 millioner kroner fra dette firmaet, kalt Patricia Kingsmans låneselskap, først trodde jeg ikke hva folk sa på internett, men jeg bestemte meg for å prøve og jeg søkte på lånet for 2 dager siden, og jeg mottok bare et anrop fra banken min at det er summen av 5 millioner kroner på kontoen min og umiddelbart fikk jeg et varsel fra banken min Patricia Kingsman lån Selskapet ringte meg og spurte meg om jeg hadde mottatt lånet mitt og jeg fortalte dem ja så de sa at jeg skulle ta med flere personer til selskapet hvis noen trenger et lån, så hvis du virkelig trenger et lån, er dette selskapet som skal søke fra dem er veldig bra, og jeg tror nå at det er et ekte lånefirma som gir lån, og at selskapet er Patricia Kingsman låneselskap, så hvis noen av dere trenger et presserende lån, og det er viktig, er dette det rette selskapet å søke fra. Det e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Til slutt er jeg veldig glad og kan starte min egen virksomhet nå. Takk igjen Patricia du er flott og Gud velsigne deg og din bedrift.

Maia Eirin Eivind 27/12/2017 - 15:45

Jeg heter Maia Eirin Eivind, og jeg er fra Norge. Jeg vil bruke denne gangen til å fortelle alle på internett hvordan jeg mottok lånet mitt etter å ha blitt scammed 3 ganger. Jeg søkte om lån fra Patricia Kingsmans låneselskap i går så jeg at folk vitner om hennes gode gjerninger og hvordan hun hjalp folk så jeg bestemte meg for å søke og hun fortalte meg hva jeg trengte å gjøre, jeg var redd, men det gjorde jeg i morges nå, jeg mottok bare en advarsel fra banken min der det penger på kontoen min og jeg sjekket beløpet og det var mitt lån jeg er så glad. Så jeg vil bruke denne gangen og si til alle på Internett at dette selskapet er ekte hvis du trenger et lån, er dette selskapet det riktige selskapet å søke fra, ikke bli scammed som meg fordi det er svindlere der ute, gjelder fra dette firmaet og Du vil bli glad. der e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Herman Finn Nikolai 27/12/2017 - 15:44

God dag, alle mine heter Herman Finn Nikolai, og jeg er fra Norge. Oslo. Jeg vil bruke denne sjansen. Jeg har nå å skrive denne meldingen til internett hvis noen av dere er på utkikk etter et lån, dette er det rette selskapet å kontakte jeg en forretningskvinne, og jeg søkte om et lån i et lovlig selskap i 2017, og navnet på selskapet er Patricia Kingsmans låneselskap de har hjulpet folk siden 2016, og vi er i 2017 nå, og jeg har nettopp mottatt lånet fra dem, så hvis noen av du trenger et lån gå og søke fra dem fordi de er ekte jeg ber bare deg folk som trenger hjelp med et lån ikke bli scammed det er derfor jeg bruker denne sjansen til å skrive denne meldingen på internett hvis du trenger et lån legit Lån gjelder fra dette firmaet slik at du ikke blir lurt når du søker fra feil firma. der e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

ha en fin dag alle sammen, og jeg ber dere er alle glade som jeg er i dag

Ann Heidi Josefine 27/12/2017 - 15:44

Mitt navn er Ann Heidi Josefine Jeg er fra Norge Jeg har akkurat fått lånet mitt fra et nytt legit lånselskap i 2017 og navnet på selskapet som hjalp meg med mitt lån i dag er Patricia Kingsmans låneselskap de er det vakreste lånefirmaet jeg har noen gang kom over med jeg søkte om et lån fra dem i går, og det eneste jeg gjorde var å betale overføringsavgiften som de sa at jeg skulle betale og umiddelbart jeg foretar betalingen i de neste 12 timene gangen jeg var med mitt lån, beklager jeg ikke kan si hvor mye de hjalp meg med, men det er en stor mengde penger, så alle hvis du trenger et ekte lån, dette er det rette lånet selskapet å kontakte det mailadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Eivind Sverre 27/12/2017 - 15:16

Hei alle sammen

Mitt navn er Eivind Sverre, jeg er fra Drammen, Norge. Jeg har vært på utkikk etter et lån på nettet, og alt jeg får er svindlere, men jeg fant dette lånet selskapet kalt Patricia Kingsman låneselskap, og jeg har sett folk på nettet vitne om gode gjerninger så jeg bestemte meg for å prøv om jeg vil bli glad igjen så jeg søkte om et lån på 350.000,00 Euro og lånegiveren Patricia Kingsman forsikret meg om at i løpet av 12 timer vil lånet mitt være på bankkontoen min så i dag da jeg jobbet så jeg at banken min skrev meg melding at det er noen midler på 350.000,00 euro i kontoen min og jeg takker Patricia Kingsman fordi hun er ekte, så hvis du trenger noe online lån, vær så snill å ikke bli scammed som jeg søker fra dette firmaet fordi hun er det eneste virkelige selskapet som gir lån på nettet. Det e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ragnhild Njål Solem 27/12/2017 - 15:14

Mitt navn er Ragnhild Njål Solem Jeg er fra Norge Jeg har hørt om dette selskapet at de gir lån og jeg gikk for å søke om et lån fra dem. Jeg har hørt folk si om svindel, men jeg har aldri blitt scammed før dette selskapet hjalp meg med min lån så alle som trenger lån skal søke fra dem der lån er raskt og trygt der e-postadresse patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Roger Øystein Øyvind 27/12/2017 - 15:10

Hei alle jeg heter Roger Øystein Øyvind, og jeg er fra Bergen Norge, jeg har vært på internett, og jeg har hørt folk si at de har blitt bedraget før, og jeg har behov for et lån så jeg var redd for å søke om et lån på nettet som jeg så 3 personer vitner om at Patricia Kingsman lånefirma at de fikk lån fra henne, jeg har aldri søkt om et lån før, og jeg var så redd for at jeg vil bli lurt, men jeg trodde hva folk sier og søker fra lånselskapet og alt var fint og de fortalte meg å sende overføringsavgiften som vil bli brukt til å overføre lånet mitt da de fortalte meg at jeg var så redd for at det var en scammed så jeg satte meg ned og jeg tenkte på det og jeg kom tilbake til dem og fortalte dem at jeg har aldri gjort dette før, men fru Patricia Kingsman sa at jeg skulle stole på at de skal hjelpe meg så jeg gjorde, og jeg gikk for å sende gebyret som de sa at jeg skulle sende for overføring av lånet mitt i dag, fikk jeg en advarsel fra ryggen min at det er penger på meg konto. I dag er jeg veldig glad jeg har aldri blitt lurt før, og jeg fikk lånet mitt en gang så nå er jeg glad, og meg og min familie skal vi bli lykkelige også, så alle som trenger et lån skal søke fra dette firmaet uten å være lurt fordi hun er ekte og stor og jeg ber Gud bør fortsette å bruke henne til å hjelpe folk derfra lån. e-postadressen hennes er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Nok en gang forblir jeg Roger Øystein Øyvind

Vetle Sunniva Asmalik 27/12/2017 - 15:02

Hei alle jeg heter Vetle Sunniva Asmalik er fra Norge, jeg har nettopp fått lånet mitt nå fra Patricia Kingsmans låneselskap, de er nytt lovlig låneselskap i 2017, og det har ikke vært lenge jeg mottok lånet fra dem, jeg fikk lånet fra dem i dag og nå som jeg legger inn denne meldingen, er jeg veldig glad dette selskapet er veldig bra, så alle som trenger et lån, ta kontakt med dette firmaet, de er virkelig gode der, posten er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Daniel Asbjørn Arvid 27/12/2017 - 15:02

Hei alle sammen

Jeg heter Daniel Asbjørn Arvid, og jeg er fra Norge. Jeg vil fortelle deg alle lånesøkere at det bare er et ekte låneselskap som tilbyr lån, og de hjalp meg med mitt lån. Selskapets navn er Macro låneselskap og lånegiver som hjalp meg med mitt lån hennes navn er fru patricia kingman så hvis du trenger et lån uten å bli scammed gå til dette selskapet nå og motta ditt lån der lån er trygt og fort det mail er patriciakingsman.loans2016@gmail.com så ønsker dere alle de beste lånesøkere dette er det virkelige selskapet som tilbyr lån.

E-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Hilsen til dere alle

Fru Patricia Kingsman 27/12/2017 - 14:57

Hilsener..
Ta kontakt med oss ​​for ditt sikre og usikrede lån til en rente på 2%
........................................

Er vanskeligheten med økonomien som påvirker deg i år, er banken din nektet å gi deg et lån til chrismasene? Hvis svaret ditt er ja, så trenger du et lån. Jeg er fru Patricia Kingsman, eieren av et utlånsselskap. Vi tilbyr trygge og sikre lån til en rente på 2%.

* Er du økonomisk presset?
* Ønsker du å betale penger og gjeld?
* Søker du økonomi for å sette opp din egen bedrift?
* Har du behov for private eller forretningsmessige lån til ulike formål?
* Ønsker du lån til å utføre store prosjekter?

Hvis du har noen av de ovennevnte problemene, kan vi hjelpe deg, men jeg vil at du skal forstå at vi gir ut lån til renten på 2%.

* Lån noe opp til $ 95.000.000 USD.
* Velg mellom 1 til 20 år å tilbakebetale.
* Velg mellom månedlig og årlig tilbakebetaling Plan.
* Fleksible lånevilkår.
Vennligst hvis du er interessert, sjekk tilbake med oss ​​via denne e-postadressen: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi lover en 100% garanti for at du vil motta lånet ditt på slutten av denne låne transaksjonen. Det er ingen sikkerhetskontroll, ingen kredittsjekk

hilsen
Patricia Kingsman
Patricia Kingsman låneselskap

Fru Patricia Kingsman 27/12/2017 - 14:50

Er du en forretningsmann eller kvinne? Er du i noe økonomisk rot, eller trenger du penger til å starte opp din egen bedrift? Trenger du et lån for å starte en fin liten skala og middels virksomhet? Har du lav kreditt score, og du finner det vanskelig å skaffe kapitallån fra lokale banker og andre finansinstitusjoner ?. Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Fru Patricia Kingsman 27/12/2017 - 14:48

Vi tilbyr alle slags lån - gjelder for rimelige lån.

Er du en forretningsmann eller kvinne? Er du i noe økonomisk rot, eller trenger du penger til å starte opp din egen bedrift? Trenger du et lån for å starte en fin liten skala og middels virksomhet? Har du lav kreditt score, og du finner det vanskelig å skaffe kapitallån fra lokale banker og andre finansinstitusjoner ?. Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Våre lån er godt forsikret for maksimal sikkerhet er vår prioritet. Vårt ledende mål er å hjelpe deg med å få de tjenestene du fortjener. Vårt program er den raskeste måten å få det du trenger på et øyeblikk. Reduser betalingene dine for å lette belastningen på den månedlige
utgifter. Få fleksibilitet som du kan bruke til ethvert formål fra ferier, til utdanning, til unike kjøp. Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester som inkluderer: Forretningsplanlegging, Kommersiell og utviklingsfinansiering, Egenskaper og boliglån, Gjeldskonsolideringslån, Virksomhetslån, Private lån, Hjemrefinansieringslån med lav rente på 2,00% per annullering for enkeltpersoner, selskaper og bedriftens organer. Få det beste for familien din og eie ditt drømmehjem også med vårt generelle lånesystem. Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi tilbyr alle slags lån - gjelder for rimelige lån.

Vennligst kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vennligst skriv oss tilbake med låneinformasjonen;
- Fullstendig navn:
- Lånbeløp som trengs:
- Lånetid:
- Formålet med lånet:
- By land:
- Telefon:
- Hvordan hørte du om oss:

Hvis du er interessert i å få et lån, vennligst skriv oss med lånekravet. Vennligst kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Med vennlig hilsen,
Fru Patricia kingsman

Vi ser frem til å høre fra deg ASAP

Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Fru Patricia Kingsman 27/12/2017 - 14:46

Mitt navn er Mrs Patricia Kingsman, vi er en ny legit lån långivere i 2017, og vi liker å hjelpe enhver kropp som trenger økonomisk hjelp vi tilbyr fra $ 500,000.00 og $ 5.000.000.00, og vi gir også ut lån i euro over det, så hvis du trenger hjelp, vennligst send oss en epost på: patriciakingsman.loans2016@gmail.com slik at din låne transaksjon kan finne sted nå vil du være med lånet ditt i de neste 24 timene det er en rask overføring og er trygg uten forsinkelse. Så e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com hvis interessert

E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Fru Patricia Kingsman 27/12/2017 - 14:46

VELKOMMEN TIL PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Vårt mål er å gi utmerket profesjonell service.

Er du en forretningsmann eller kvinne? Er du i noe økonomisk rot, eller trenger du penger til å starte opp din egen bedrift? Trenger du et lån for å starte en fin liten skala og middels virksomhet? Har du lav kreditt score og du finner det vanskelig å skaffe kapitallån fra lokale banker og andre finansinstitusjoner ?.

Våre lån er godt forsikret for maksimal sikkerhet er vår prioritet. Vårt ledende mål er å hjelpe deg med å få de tjenestene du fortjener. Vårt program er den raskeste måten å få det du trenger i et øyeblikk. Reduser betalingene dine for å lette belastningen på dine månedlige utgifter. Få fleksibilitet som du kan bruke til ethvert formål - fra ferier, til utdanning, til unike kjøp

Vi tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester som inkluderer: Lån, Gjeldskonsolideringslån, Bedriftslån, Utlånslån, Lånesikret lån, Usikret lån, Lånlån, Lønningslån, Lån til lån, Kommersielle lån, Billån, Investeringslån, Utviklingslån, Oppkjøpslån, Byggelån, Lav rente på 2% per annullering for enkeltpersoner, bedrifter og bedriftsorganer. Få det beste for familien din og eie ditt drømmehjem også med vårt generelle lånesystem.

Vi tilbyr alle typer lån - gjelder for rimelige lån.

Vennligst kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vennligst skriv oss tilbake med låneinformasjonen;

BORROWER INFORMASJON

1) Fullnavn:
2) Land:
3) adresse:
4) State:
5) Sex:
6) Sivilstatus:
7) Yrke:
8) Telefonnummer:
9) Månedlig inntekt:
10) Neste av Kin:
11) Lånbeløp som trengs:
12) Lånetid:
13) Formål med lån:
14) Spesifikk dato du trenger lånet:

Hvis du er interessert i å få et lån, vennligst skriv oss med lånekravet.
Vennligst kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Med vennlig hilsen,
Fru Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi ser frem til å høre fra deg ASAP

Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

oceanicfinance113@gmail.com 13/12/2017 - 11:35

Hej Alle, har du brug for et lån? Søger du penge til at udbetale kreditter og gæld? Vi tilbyder lån uden kreditcheck, ingen sikkerhedsstillelse, enkle trin, hurtig finansiering og lav rente på 3%. Kontakt os i dag via Email: Oceanicfinance113@gmail.com

Rogers Smith 03/12/2017 - 13:30

Hilsen til deg.

Vi tilbyr sikret og usikret lån til meget lav rente på% 3 Vi tilbyr Personlig lån, Gjeldskonsolideringslån, Venture Capital, Business Loan, Utdannelseslån, Hjemslån eller "Lån uansett! Har du dårlig kreditt? fortsatt gjelder. Hvis ja Kontakt oss via e-post: super.hmloan@yandex.com !!!

Med vennlig hilsen,
Rogers Smith

tishman 30/11/2017 - 17:58

Good day to you Loan Seeker,

(Welcome To 24 Hours Loan Company)We are financial Loan Company that give out loan of any kind to both Individuals and Company's at a low interest percent rate of just 2%,You can apply even with bad orgood credit,Our desired loans start from $5000 minimum to a Maximum of $100 million,Quick
approval without delays or hassles,For more information email us at:24hoursloancompany@gmail.com

All replied should be forward to: 24hoursloancompany@gmail.com

Regard

tishman milesAddress:6983 NW 82nd Ave Miami,
Miami-Dade County 33166 USA
Phone Number: +1 305-417-5876
Fax Number: +1 305 787-2571
Email:24hoursloancompany@gmail.com
Website:- www.24hoursloans.com

Rogers Smith 25/11/2017 - 06:57

Hilsen til deg.

Vi tilbyr sikret og usikret lån til meget lav rente på% 3 Vi tilbyr Personlig lån, Gjeldskonsolideringslån, Venture Capital, Business Loan, Utdannelseslån, Hjemslån eller "Lån uansett! Har du dårlig kreditt? fortsatt gjelder. Hvis ja Kontakt oss via e-post: super.hmloan@yandex.com !!!


Med vennlig hilsen,
Rogers Smith

Leo Stevens 15/11/2017 - 04:45

Vi er et privatregistrert utlånsselskap, Vi gir ut lån til forretningsfolk og enkeltpersoner til lav rente. Vi tilbyr Best Year Loan, personlig lån, gjeld konsolidering lån, venturekapital, virksomheten lån, studielån, boliglån eller lån for enhver legitim grunn. For mer info, kontakt: leostevens420@hotmail.com

david 11/11/2017 - 11:28

Hallo,

Søk om et raskt og praktisk lån for å betale regninger og å starte et nytt økonomisk prosjekt med den billigste renten på 2%. Kontakt oss i dag via E-post: stewartd887@gmail.com med lånebeløpet som trengs. Vårt minste lånetilbud er € 5 000,00 til € 50 000 000,00. Vi er sertifisert, registrert og legitim utlåner. Du kan kontakte oss i dag hvis du er interessert i å få dette lånet, kontakt oss for mer informasjon om låneprosessen. Prosess som lånevilkårene og hvordan lånet overføres til deg. Vi trenger ditt presserende svar hvis du er interessert.

Fyll og legg inn låneskjemaet nedenfor:
 
Navnet ditt:______________________
Adressen din:____________________
Ditt land:____________________
Ditt yrke:__________________
Lånbeløp som trengs: ______________
Lånetid: ____________________
Månedlig inntekt:__________________
Mobiltelefonnummer: ________________
Har du søkt om lån før: ________________
Har du søkt om et lån før, hvor du behandlet deg ærlig? hvor ligger selskapet?

e-post: stewartd887@gmail.com
Med vennlig hilsen
Mr. David Walters

MRS MARY JUDY LOAN SERVICE COMPANY 07/11/2017 - 12:47

GOD DAG,
 
Vi tilbyr private, kommersielle og personlige lån med svært små årlige rentesatser så lavt som 0,5% i løpet av 1 år til 20 år tilbakebetalingen varighet periode til noen del av verden. Vi gir ut lån i størrelsesorden $ 10.000 dollar til $ 150.000.000 dollar Våre lån er godt sikret for maksimal sikkerhet er vår prioritet.
 
VIL DU LOSSE SLEEP AT NIGHTS WORRYING HVORDAN FÅ ET LEGIT LOAN LENDER? BYGGER DU DIN FINGERNAILS TIL QUICK? I stedet for å slå deg selv opp, ring CINDY LOAN INVESTMENT NÅ, LÅN SPESIALISTER SOM HJELP STOP DÅRLIG KREDIT HISTORY, Å OPPNEVERE EN VIN-VIN LØSNING som er vår misjon.

Interesserte personer bør fylle ut søknadsskjemaet under. E-post oss med:
 
NAVN:
KJØNN:
LAND:
Beløp du trenger:
VARIGHET:
TELEFONNUMMER:
 
TAKK FOR SAMARBEIDET

MRS MARY JUDY LOAN SERVICE COMPANY
E-POST: mary.judy555@gmail.com

Harry James 02/11/2017 - 21:12

Damat Financial Corporation, Inc.
 
Vi er Private International Money Långivere. Vi tilbyr ulike lån til en svært lav rente på tre prosent per år. Våre midler er rent opptjent fra private og bedriftens investeringsporteføljer under vår direkte jurisdiksjon.
 
VI TILBYGER FØLGENDE LÅN UTEN COLLATERAL TIL 3% RENTE
* Personlige lån * Forretningslån * Investeringslån * Billån
* Studentlån * Lånlån * Huslån
 
Hvis du er interessert i vårt tilbud, vennligst oppgi følgende informasjon til ledelsen via e-post: harryjames402@hotmail.com
* NAVN:
* KRAV NØDVENDIG:
* LØNDE LÅN:
* TELEFONNUMMER:
* LAND:

larryjohncapitalinvestment@gmail.com 02/11/2017 - 11:29

God dag Lånesøkere Løsning for dine økonomiske problemer ......
Vi er et fullt registrert og sertifisert lånefirma som tilbyr sikrede og usikrede lån til enkeltpersoner og selskaper med en svært lav rente på 2%. Vi tilbyr langsiktige og langsiktige lån. Vårt selskap har registrert mange gjennombrudd i levering av førsteklasses finansielle tjenester til våre kunder, spesielt innen Lånssyndikering og kapitalavsetning for enkeltpersoner og selskaper. Vi har brakt kranglete bransjer tilbake til livet, og vi gir gode forretningsideer tilbake ved å gi midler til oppstart. Vi har et nettverk av investorer som er villige til å gi midler uansett til enkeltpersoner og organisasjoner for å starte forretninger og operasjoner. Vi er en gruppe av energiske og erfarne lånprofessorer med grundig kunnskap om finansielle markeder. Generelt tilbyr vi boliglån, boliglån forretningslån og dårlig kreditt lån kommersielle lån, oppstart-arbeidskapital lån byggelån bil lån, hotelllån Xmas lån Vår rente er 2% per årlig tilbakebetalt, vårt lån tar maksimalt 3 virkedager for å komme til alle godkjente kunder over hele verden. Du kan kontakte oss via
larryjohncapitalinvestment@gmail.com

Amanda 19/09/2017 - 17:19

Mtcn-nummeret er korrekt, fortæl os nu, hvis du har resten af pengene, skal du betale og glemme 288

Fru Patricia Kingsman 11/09/2017 - 11:04

VELKOMMEN TIL PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Vårt mål er å gi utmerket profesjonell service.

Er du en forretningsmann eller kvinne? Er du i noe økonomisk rot, eller trenger du penger til å starte opp din egen bedrift? Trenger du et lån for å starte en fin liten skala og middels virksomhet? Har du lav kreditt score og du finner det vanskelig å skaffe kapitallån fra lokale banker og andre finansinstitusjoner ?.

Våre lån er godt forsikret for maksimal sikkerhet er vår prioritet. Vårt ledende mål er å hjelpe deg med å få de tjenestene du fortjener. Vårt program er den raskeste måten å få det du trenger i et øyeblikk. Reduser betalingene dine for å lette belastningen på dine månedlige utgifter. Få fleksibilitet som du kan bruke til ethvert formål - fra ferier, til utdanning, til unike kjøp

Vi tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester som inkluderer: Lån, Gjeldskonsolideringslån, Bedriftslån, Utlånslån, Lånesikret lån, Usikret lån, Lånlån, Lønningslån, Lån til lån, Kommersielle lån, Billån, Investeringslån, Utviklingslån, Oppkjøpslån, Byggelån, Lav rente på 2% per annullering for enkeltpersoner, bedrifter og bedriftsorganer. Få det beste for familien din og eie ditt drømmehjem også med vårt generelle lånesystem.

Vi tilbyr alle typer lån - gjelder for rimelige lån.

Vennligst kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vennligst skriv oss tilbake med låneinformasjonen;

BORROWER INFORMASJON

1) Fullnavn:
2) Land:
3) adresse:
4) State:
5) Sex:
6) Sivilstatus:
7) Yrke:
8) Telefonnummer:
9) Månedlig inntekt:
10) Neste av Kin:
11) Lånbeløp som trengs:
12) Lånetid:
13) Formål med lån:
14) Spesifikk dato du trenger lånet:

Hvis du er interessert i å få et lån, vennligst skriv oss med lånekravet.
Vennligst kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Med vennlig hilsen,
Fru Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi ser frem til å høre fra deg ASAP

Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Alfelt Edrikke Eleonora 11/09/2017 - 11:03

Jeg er Alfelt Edrikke Eleonora med navnet jeg er politimann, og jeg bor i Oslo norsk. For få dager siden var jeg på jakt etter et lån på nettet, og jeg fant bare folk som scamming meg av pengene mine. Jeg har virkelig behov for dette lånet til et prosjekt på norsk og jeg har blitt bedraget en dag da jeg var ute av tjeneste, og bestemte meg for å se igjen denne gangen for et ekte selskap som gir lån, jeg fant dette selskapet heter Patricia Kingsman låneselskap og mange folk har vitnet om dette selskapet i begynnelsen, trodde jeg ikke, men jeg bestemte meg for å søke på lånet jeg lette etter, var summen av 10.000.000,00 Norwegian Krone, jeg brukte dette firmaet, og de fortalte meg alt som må gjøres, jeg stolte på dem og jeg gjorde det de fortalte meg å gjøre, og de forsikret meg om at i 8 timer gang jeg skulle være med lånet mitt sikkert, trodde jeg aldri dem, men jeg ventet på lånet mitt på nøyaktig 8 timer tid, jeg ringte fra firmaet at hvis jeg har mottatt lånet mitt ennå og jeg sa nei. De fortalte meg å gå til banken min og sjekke kontoen min at banken min ikke kunne sende meg et varsel jeg adlød, og jeg dro til banken min og sjekket kontoen min på mine øyne, så jeg lånet mitt på 10.000.000,00 i kontoen min pengene hadde jeg på kontoen min før var 500 000,00 og jeg fant nå 105 000,00 Norwegian Krone puls pengene mine og lånet mitt var 105 000,00 Krone jeg er så glad og jeg takker dette firmaet fordi de er flotte. Jeg vil bruke min lille tid til å skrive til folk på norsk at hvis du trenger et reelt lån Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra dette firmaet, vet ikke at jeg gjør dette, så alle som har behov for et lån, kan du bare kontakte dette selskapet via post eller whatsapp, men jeg bruker ikke whatsapp så det er postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Albertus Anulv Lars 11/09/2017 - 11:03

Mitt navn er Albertus Anulv Lars Norge Jeg vil skrive til internett at hvis du trenger et ekte lån Patricia Kingsman er det virkelige lånefirmaet som gir lån, jeg søkte om et lån fra dette selskapet i forrige uke fredag ​​og jeg har nettopp fått lånet mitt fra dem i dag så alle, hvis du trenger et ekte lån uten å ha blitt scammed, er dette det riktige selskapet å søke fra. Selskapet er virkelig flott, og de er ekte så mange mennesker som har blitt scammed hvis du trenger et lån uten å bli scammed. Dette er det virkelige selskapet som gir lån jeg søkte om et lån fra dette firmaet Patricia Kingsman, og jeg mottok lånet mitt i dag slik at alle i hele verden hvis du trenger et ekte lån, finn dette selskapet og vær trygg på at dette selskapet skal legge et smil på ansiktet ditt. Selskapet kan kontaktes via e-post og firmaets e-postadresse er patriciakingsman.loans2016@gmail.com Takk til alle som vil lese denne meldingen, vet ikke dette selskapet at jeg gjør dette, jeg gjør det bare for folk som trenger et ekte lån å være trygg.

Reidar Kåre Knut 11/09/2017 - 11:03

God dag alle sammen

Jeg heter Reidar Kåre Knut, jeg er fra Bergen Norge. Jeg vil bruke denne gangen til å skrive til internett at noen hvis du trenger et sant lån Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra få dager jeg trengte penger og jeg så på et lån på nettet så jeg et selskap og jeg søkte det firmaet lurte meg 2 ganger av pengene mine. Jeg var så trist fordi jeg trengte penger, så jeg bestemte meg for å lete etter et annet selskap, og jeg søkte fra et annet selskap at samme firma fortalte meg også å depsoit penger og jeg gjorde og aldri fikk lånet jeg var som det som skjer med meg fordi jeg trengte penger for å kjøpe et hus fordi jeg ikke får et hus, vil utleieren min kjøre meg og min familie bort fra lånet hans, så jeg trengte å få meg selv. Da jeg søkte igjen så jeg dette firmaet Patricia Kingsman, så jeg mange mennesker som vitnet om dette selskapet at selskapet er virkelig flott, så jeg var først og fremst redd for å søke fordi jeg ble lurt 2 ganger så jeg sa til meg selv, la meg prøve og se om dette selskapet var ekte så jeg søkte. Da jeg søkte de fortalte meg alt jeg trengte å gjøre, var jeg fortsatt redd, men jeg stolte på dem, og de forsikret meg om at i 8 timer tid skulle jeg være med mitt lån jeg ønsket for lånet mitt og på mine øyne, gjenopplivet jeg et varsel fra banken min at det var en sum på 200 000 euro på bankkontoen min og jeg var veldig glad for en stund siden ringte selskapet meg og spurte om jeg hadde mottatt lånet mitt og jeg fortalte dem ja og o takk dem og som jeg skriver denne meldingen på internett nå har dette firmaet også hjulpet mine 2 brødre, så noen hvis du trenger et sant lån, Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra. Hvis du har behov for penger, kan du bare kontakte dem via mail eller whatsapp, og det er e-postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Jeg takker alle som rad meldingen min og være trygg og søke fra dette firmaet fordi du vil være fornøyd med dem.

Sissel Synnøve Therese 11/09/2017 - 11:02

Hei alle sammen

Jeg er Sissel Synnøve Therese og jeg er fra Stavanger Norge. Jeg var på utkikk etter et online lån og jeg var veldig redd jeg har aldri søkt om et lån før og jeg loo veldig bra og søker etter et ekte selskap der jeg fant et selskap som heter Patricia Kingsman, jeg ser og jeg så hva folk sa om dette selskapet var sant jeg bestemte meg for å søke om et lån fra selskapet og jeg trengte et lån på $ 150,000.00 dollar for å starte en bedrift da jeg søkte hun fortalte meg alt jeg trengte å gjøre jeg gjorde det, og hun forsikret meg om at i 8 timer gang jeg gikk å være med mitt lån jeg sa ok og jeg ventet på akkurat 8 timer tid jeg mottar lånet mitt fra dette firmaet som jeg skriver dette nå, jeg har aldri blitt scammed før og dette selskapet er flott jeg har hørt folk snakker om svindel, men jeg har aldri blitt scammed før, og jeg takker Gud for det. Så alle, hvis du trenger et ekte lån, er dette det rette selskapet å søke fra, de vil hjelpe deg og den tiden de forteller deg at du vil motta ditt lån som er den nøyaktige tiden du vil motta lånet ditt. Jeg må bare skrive denne meldingen til alle, slik at du ikke vil søke om et lån fra feil firma hvis du trenger et ekte lån, kontakt dette selskapet, og du vil bli lykkelig. Det mail

adressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Lisbeth Liv Ragnhild 11/09/2017 - 11:02

God dag Mitt navn er Lisbeth Liv Ragnhild jeg er fra Trondeim Norwegian dette selskapet Patricia Kingsman folk snakker om er ekte jeg ville aldri ha et lån, men jeg sa bare jeg skulle prøve dette selskapet og se om hva folk sier er sant og jeg søkte om et lån fra dem i går, og jeg har nettopp mottatt lånet mitt i dag fra Patricia Kingsman lånefirma noen hvis du leser denne meldingen, og du trenger et lån fra dette firmaet fordi de skal hjelpe deg dette selskapet er det eneste selskapet som tilbyr ekte lån på nettet . Lånet jeg søkte fra dem var $ 75,000.00 dollar og i 8 timer tid fikk jeg lånet mitt, så vennene mine blir ikke scammed hvis du trenger et ekte lån, dette er det rette selskapet å søke fra. Hvis du er interessert i det lånet, er det e-postadresse patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Nathanael martyna patryx 11/09/2017 - 11:02

Mitt navn er Nathanael martyna patryx Jeg er fra et lite land i Kristiansand i Norge. Jeg vil bruke denne gangen til å fortelle alle på Internett at det bare er ett selskap som tilbyr ekte lån og det selskapet er Patricia Kingsman. Jeg var på utkikk etter et lån på nettet de siste 3 ukene nå, og alt jeg har fått er långivere scamming meg av mine penger at jeg hadde Gud vet at jeg var så dårlig og jeg ønsket å drepe meg selv, men der så jeg så mange mennesker vitne om dette selskapet at de gir ut lån i begynnelsen, trodde jeg ikke fordi jeg så andre vitnesbyrd fra andre utlåner, og de viste seg å være svindel. Jeg sa at la meg søke fra dette firmaet og se om det er sant og straks jeg søkte de fortalte meg alt jeg trengte å gjøre, og jeg var enig, og de forsikret meg om at jeg om 8 timer skulle komme med lånet mitt fordi de sa de bruker rask overføringstjeneste. Jeg først trodde jeg ikke, men jeg ønsket for lånet mitt før 8 timer, da jeg mottok et varsel fra banken min og vær hold, det var mitt lån, jeg var veldig sugd da jeg så det, og jeg ba til Gud for å lede meg til det rette selskapet hvem hjalp meg i dag som jeg skriver dette på internett nå har jeg nettopp fått mitt lån fra dette selskapet og jeg bruker denne gangen til å vitne til andre mennesker hvis du trenger et lån et lån ikke bli lurt dette er det rette selskapet å søk fra. Det e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Dette selskapet er sant og flott hvis du trenger et lån søk nå og vent på lånet ditt fordi du vil være fornøyd med dette selskapet.

Takk alle sammen, og jeg forblir Nathanael martyna patryx.

Cecilie Åse nni 11/09/2017 - 11:01

Mitt navn er Cecilie Åse nni, jeg er fra norsk. Jeg vil bruke denne gangen til å skrive til Internett at jeg nettopp har mottatt lånekreditter på 5 millioner kroner fra dette firmaet, kalt Patricia Kingsmans låneselskap, først trodde jeg ikke hva folk sa på internett, men jeg bestemte meg for å prøve og jeg søkte på lånet for 2 dager siden, og jeg mottok bare et anrop fra banken min at det er summen av 5 millioner kroner på kontoen min og umiddelbart fikk jeg et varsel fra banken min Patricia Kingsman lån Selskapet ringte meg og spurte meg om jeg hadde mottatt lånet mitt og jeg fortalte dem ja så de sa at jeg skulle ta med flere personer til selskapet hvis noen trenger et lån, så hvis du virkelig trenger et lån, er dette selskapet som skal søke fra dem er veldig bra, og jeg tror nå at det er et ekte lånefirma som gir lån, og at selskapet er Patricia Kingsman låneselskap, så hvis noen av dere trenger et presserende lån, og det er viktig, er dette det rette selskapet å søke fra. Det e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Til slutt er jeg veldig glad og kan starte min egen virksomhet nå. Takk igjen Patricia du er flott og Gud velsigne deg og din bedrift.

Maia Eirin Eivind 11/09/2017 - 11:01

Jeg heter Maia Eirin Eivind, og jeg er fra Norge. Jeg vil bruke denne gangen til å fortelle alle på internett hvordan jeg mottok lånet mitt etter å ha blitt scammed 3 ganger. Jeg søkte om lån fra Patricia Kingsmans låneselskap i går så jeg at folk vitner om hennes gode gjerninger og hvordan hun hjalp folk så jeg bestemte meg for å søke og hun fortalte meg hva jeg trengte å gjøre, jeg var redd, men det gjorde jeg i morges nå, jeg mottok bare en advarsel fra banken min der det penger på kontoen min og jeg sjekket beløpet og det var mitt lån jeg er så glad. Så jeg vil bruke denne gangen og si til alle på Internett at dette selskapet er ekte hvis du trenger et lån, er dette selskapet det riktige selskapet å søke fra, ikke bli scammed som meg fordi det er svindlere der ute, gjelder fra dette firmaet og Du vil bli glad. der e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Herman Finn Nikolai 11/09/2017 - 11:01

God dag, alle mine heter Herman Finn Nikolai, og jeg er fra Norge. Oslo. Jeg vil bruke denne sjansen. Jeg har nå å skrive denne meldingen til internett hvis noen av dere er på utkikk etter et lån, dette er det rette selskapet å kontakte jeg en forretningskvinne, og jeg søkte om et lån i et lovlig selskap i 2017, og navnet på selskapet er Patricia Kingsmans låneselskap de har hjulpet folk siden 2016, og vi er i 2017 nå, og jeg har nettopp mottatt lånet fra dem, så hvis noen av du trenger et lån gå og søke fra dem fordi de er ekte jeg ber bare deg folk som trenger hjelp med et lån ikke bli scammed det er derfor jeg bruker denne sjansen til å skrive denne meldingen på internett hvis du trenger et lån legit Lån gjelder fra dette firmaet slik at du ikke blir lurt når du søker fra feil firma. der e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

ha en fin dag alle sammen, og jeg ber dere er alle glade som jeg er i dag

Ann Heidi Josefine 11/09/2017 - 11:00

Mitt navn er Ann Heidi Josefine Jeg er fra Norge Jeg har akkurat fått lånet mitt fra et nytt legit lånselskap i 2017 og navnet på selskapet som hjalp meg med mitt lån i dag er Patricia Kingsmans låneselskap de er det vakreste lånefirmaet jeg har noen gang kom over med jeg søkte om et lån fra dem i går, og det eneste jeg gjorde var å betale overføringsavgiften som de sa at jeg skulle betale og umiddelbart jeg foretar betalingen i de neste 12 timene gangen jeg var med mitt lån, beklager jeg ikke kan si hvor mye de hjalp meg med, men det er en stor mengde penger, så alle hvis du trenger et ekte lån, dette er det rette lånet selskapet å kontakte det mailadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Eivind Sverre 11/09/2017 - 11:00

Hei alle sammen

Mitt navn er Eivind Sverre, jeg er fra Drammen, Norge. Jeg har vært på utkikk etter et lån på nettet, og alt jeg får er svindlere, men jeg fant dette lånet selskapet kalt Patricia Kingsman låneselskap, og jeg har sett folk på nettet vitne om gode gjerninger så jeg bestemte meg for å prøv om jeg vil bli glad igjen så jeg søkte om et lån på 350.000,00 Euro og lånegiveren Patricia Kingsman forsikret meg om at i løpet av 12 timer vil lånet mitt være på bankkontoen min så i dag da jeg jobbet så jeg at banken min skrev meg melding at det er noen midler på 350.000,00 euro i kontoen min og jeg takker Patricia Kingsman fordi hun er ekte, så hvis du trenger noe online lån, vær så snill å ikke bli scammed som jeg søker fra dette firmaet fordi hun er det eneste virkelige selskapet som gir lån på nettet. Det e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ragnhild Njål Solem 11/09/2017 - 11:00

Mitt navn er Ragnhild Njål Solem Jeg er fra Norge Jeg har hørt om dette selskapet at de gir lån og jeg gikk for å søke om et lån fra dem. Jeg har hørt folk si om svindel, men jeg har aldri blitt scammed før dette selskapet hjalp meg med min lån så alle som trenger lån skal søke fra dem der lån er raskt og trygt der e-postadresse patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Roger Øystein Øyvind 11/09/2017 - 10:59

Hei alle jeg heter Roger Øystein Øyvind, og jeg er fra Bergen Norge, jeg har vært på internett, og jeg har hørt folk si at de har blitt bedraget før, og jeg har behov for et lån så jeg var redd for å søke om et lån på nettet som jeg så 3 personer vitner om at Patricia Kingsman lånefirma at de fikk lån fra henne, jeg har aldri søkt om et lån før, og jeg var så redd for at jeg vil bli lurt, men jeg trodde hva folk sier og søker fra lånselskapet og alt var fint og de fortalte meg å sende overføringsavgiften som vil bli brukt til å overføre lånet mitt da de fortalte meg at jeg var så redd for at det var en scammed så jeg satte meg ned og jeg tenkte på det og jeg kom tilbake til dem og fortalte dem at jeg har aldri gjort dette før, men fru Patricia Kingsman sa at jeg skulle stole på at de skal hjelpe meg så jeg gjorde, og jeg gikk for å sende gebyret som de sa at jeg skulle sende for overføring av lånet mitt i dag, fikk jeg en advarsel fra ryggen min at det er penger på meg konto. I dag er jeg veldig glad jeg har aldri blitt lurt før, og jeg fikk lånet mitt en gang så nå er jeg glad, og meg og min familie skal vi bli lykkelige også, så alle som trenger et lån skal søke fra dette firmaet uten å være lurt fordi hun er ekte og stor og jeg ber Gud bør fortsette å bruke henne til å hjelpe folk derfra lån. e-postadressen hennes er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

  Nok en gang forblir jeg Roger Øystein Øyvind

Vetle Sunniva Asmalik 11/09/2017 - 10:59

Hei alle jeg heter Vetle Sunniva Asmalik er fra Norge, jeg har nettopp fått lånet mitt nå fra Patricia Kingsmans låneselskap, de er nytt lovlig låneselskap i 2017, og det har ikke vært lenge jeg mottok lånet fra dem, jeg fikk lånet fra dem i dag og nå som jeg legger inn denne meldingen, er jeg veldig glad dette selskapet er veldig bra, så alle som trenger et lån, ta kontakt med dette firmaet, de er virkelig gode der, posten er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Daniel Asbjørn Arvid 11/09/2017 - 10:59

Hei alle sammen

   Jeg heter Daniel Asbjørn Arvid, og jeg er fra Norge. Jeg vil fortelle deg alle lånesøkere at det bare er et ekte låneselskap som tilbyr lån, og de hjalp meg med mitt lån. Selskapets navn er Macro låneselskap og lånegiver som hjalp meg med mitt lån hennes navn er fru patricia kingman så hvis du trenger et lån uten å bli scammed gå til dette selskapet nå og motta ditt lån der lån er trygt og fort det mail er patriciakingsman.loans2016@gmail.com så ønsker dere alle de beste lånesøkere dette er det virkelige selskapet som tilbyr lån.

   E-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

   Hilsen til dere alle

Fru Patricia Kingsman 11/09/2017 - 10:58

Mitt navn er Mrs Patricia Kingsman, vi er en ny legit lån långivere i 2017, og vi liker å hjelpe enhver kropp som trenger økonomisk hjelp vi tilbyr fra $ 500,000.00 og $ 5.000.000.00, og vi gir også ut lån i euro over det, så hvis du trenger hjelp, vennligst send oss en epost på: patriciakingsman.loans2016@gmail.com slik at din låne transaksjon kan finne sted nå vil du være med lånet ditt i de neste 24 timene det er en rask overføring og er trygg uten forsinkelse. Så e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com hvis interessert

E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

WAYNE DAVIS 25/07/2017 - 05:15

100% finansiering av vårt selskap med lav rente på 4%. Vi tilbyr lån til enkeltpersoner, organisasjoner, selskaper, etc. Vår prosess med godkjenning av lån raskt og enkelt kan hjelpe deg med å låne penger. Du kan kontakte oss via e-post,
Spring-cash2016@outlook.com

WAYNE DAVIS 25/07/2017 - 05:14

100% finansiering av vårt selskap med lav rente på 4%. Vi tilbyr lån til enkeltpersoner, organisasjoner, selskaper, etc. Vår prosess med godkjenning av lån raskt og enkelt kan hjelpe deg med å låne penger. Du kan kontakte oss via e-post,
Spring-cash2016@outlook.com

Fru Farida Stephen 24/07/2017 - 10:59

God dag, jeg er en registrert privatpenger. Vi gir ut lån for å hjelpe mennesker, bedrifter som trenger å oppdatere sin økonomiske status over hele verden, med svært minimale årlige rentesatser så lave som 2% innen et år til 30 år tilbakebetaling varighet periode til noen del av verden. Vi gir ut lån innenfor størrelsesorden 5.000 euro til 100.000.000 euro. Våre lån er godt forsikret, for maksimal sikkerhet er vår prioritet. Interessert person bør kontakte oss via e-post: (24hourstloancompany1@gmail.com)

Bernard Hilton 09/07/2017 - 03:44

Hvis du har brug for et lån til at betale dig regningen eller du har brug for penge til at starte din egen forretning med os, da vi giver lån så lavt som 2% rente via email kontakt os benardhilton276@gmail.com
for mere information

Anna Bahman 12/06/2017 - 12:44

Mitt navn er Anna Bahman, fra Norge. 6 måneder siden min virksomhet
Kollaps, jeg hadde ikke noe håp om å få virksomheten min til å bli igjen. Jeg prøvde å
Låne penger fra banken, men jeg hadde ikke nok penger i min kreditt
Kort og ingen eiendom som sikkerhet for å få et lån, så en veldig nær venn
Av min Camila Diego, introduserte meg til en ekte låneutlåner gjennom
Internett kalt GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Denne kvinnens lånebedrift var i stand til å gi meg et lån på € 160.000 uten noe som sikkerhet eller kredittkort, men hun ga det til meg på tillit.
Så vennene mine sa jeg til meg selv hvorfor jeg var egoistisk, så jeg bestemte meg for å dele
Denne informasjonen med alle. Hvis du trenger et lån fra et pålitelig lån
Utlåner kontakt Gina Morgan via e-posten hennes:
ginamorganloancompany@gmail.com
Takk

george cover 06/06/2017 - 23:42

Hallo,
   Er du interessert i å få lån? Vi tilbyr lån som spenner fra
Personlig til industrielle lån til interesserte personer og selskaper som er
Søker økonomisk bistand eller vekst. Vi tilbyr store og små mengder
Lån til våre kunder. Vi tilbyr også Lang og Kortsiktig Lån med a
Pålitelig garanti Våre lånerenter er svært lave og rimelige med
En omsettelig varighet. Vioffer våre lån til våre kunder I USD ($), GBP (?)
Eller Euro (?) Og i følgende kategorier.
Auto lån
Boliglån
Bedriftslån
Personlige lån
Eiendomslån.
Jeg venter på ditt svar i dag. For mer info kontakt:
Fbaloaninvestment420@hotmail.com

oceanicfinance 29/05/2017 - 23:04

Trenger du et ekte lån til forretningsformål eller å betale din gjeldskontakt Mr Kellie Wilson nå for ekte lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

CLOUD 16/05/2017 - 14:11

Jeg er en stor pengeutlåner i byen og jeg ringte fra min far og han fortalte meg at folk lider fordi de ikke har penger, jeg er rik og jeg er klar til å hjelpe deg med lån, alle som trenger et lån eller økonomisk Hjelp bør kontakte meg, jeg kan gi deg et personlig lån, ta kontakt med min email cloudloancenter@gmail.com

Harry James 09/05/2017 - 15:54

Jeg er Karin Paul. Jeg har et lån på 75000usd fra en utlåner. Jeg lovet å hjelpe ham med å annonsere sine tjenester til alle som har behov for lån. Ta kontakt med ham hvis du selv trenger et lån også. Harry Jmaes Financial Company. Kontakt e-postadresse: harryjames420@hotmail.com

maltida cenizer 06/05/2017 - 23:26

Goddag brødre!
Jeg kan ikke skjule dette store vitnesbyrdet som skjedde i livet mitt, jeg vil elske alle å kjenne det og være en partaker, derfor vil jeg dele det med hele verden, men det meste til mine andre brødre på norsk, jeg er fru Matida Cenizer ved navn, jeg bor i Bergen, Norge, jeg vil takke Lakeland Financial Loan Help Organization for sin vennlighet i mitt familieliv, jeg visste aldri at det fortsatt er en oppriktig og pålitelig utlåner som dette på internett og på jorden. Bare noen dager var jeg på jakt etter et lån på $ 80,000Dollars. Da jeg løp ut av penger til fôring, Skolekostnader, var min virksomhet virkelig ute av kapital og min leie. Jeg ble scammed rundt $ 6000 dollar og bestemte meg for ikke å involvere meg selv i en slik virksomhet igjen. Men en venn av meg introduserte meg til et lånefirma grunnet mitt utseende og gjerninger og også min klager til henne. Og jeg fortalte henne at jeg ikke er interessert i noen låneavtale lenger, men hun fortalte meg at det fortsatt er en oppriktig långiver som hun vil anbefale meg til, og hun ga meg detaljer om en mann som jobber som i Lakeland Financial Loan Help Organization, Og jeg er mest takknemlig og heldig i dag, jeg fikk et lånebeløp på $ 80,000Dollars av denne flotte finansielle lånehjelpsorganisasjonen, hvis du har behov for en ekte, oppriktig, holdbar og sannhet som er verdt låner eller økonomisk assistanse og også deg Kan være pålitelig og klarert, i stand til å betale tilbake på rett tid av midlene, vil jeg anbefale deg å sende din kontakt til fondets forsendelsesansvarlig via e-post på Lakelandfinancial.co@gmail.com. Og du vil være fri for svindel på internett. Min herlige Ektemann utvider sin hilsen til deg også, hvis ikke for deg, kan jeg ikke forestille meg hvordan livet skal være for min familie i dag. Vær så snill, jeg ber alle på jorden for å hjelpe meg med å takke dette store byrået, og jeg vil alltid dele denne store overraskelsen og vitnesbyrd som skjedde i mitt liv hver dag. Fru Maltida Cenizer

Philip Mark 18/04/2017 - 20:24

Søk om en presserende lån i dag ... gjelder for private, kommersielle og personlige lån med svært minimum årlige renten så lavt som 2% i løpet av en gjenværende løpetid på 1 år til 30 år til alle deler av verden. Vi gir lån innenfor området. 10.000,00 til 100 millioner. Våre lån er godt forsikret for maksimal sikkerhet Det er vår prioritet. Interesserte søkere bør kontakte oss med informasjonen nedenfor via e-post .... philipmark420@hotmail.com

Ditt fulle navn:...........
Ditt land:.............
Stat:............
Kjønn:.........- .
Telefonnummer:..........
Nødvendig mengde: ..........
Okkupasjon:..........
Varighet av lånet: ..........
Epos- tadresse...........

Email..philipmark420@hotmail.com-

Andy James 28/03/2017 - 18:38

Hallo
Jeg tilbyr et lån på € 2000 til € 5.000.000 og noen er i stand til å betale tilbake med renter med en hastighet på 2%. Jeg gjør lokale lån og internasjonale lån til mennesker over hele verden. Hvis du er i reelt behov kan du kontakte meg via e-post: andyjameslending@outlook.com

GREG 19/01/2017 - 06:55

hvis du er fattig eller du er blakk kontakte meg nå på min e-post alabamacredito@outlook.com jeg tilbyr alle typer økonomisk hjelp, jeg er en rik forretningskvinne , og jeg kan gi deg nok penger til å starte din bedrift også.
Hvis du ønsker å få et lån bare send meg nå, og jeg vil gi deg et lån på billig rente på 2%, jeg tilbyr alle typer økonomisk bistand, ta kontakt med meg alabamacredito@outlook.com
Takk

Rusell Jay 30/12/2016 - 21:38

Hallo,
trenger du et kortsiktig eller langsiktig lån? med bare 3% prosent rente ... Unngå blitt slått ned av banken eller andre lån bedrifter. Forespørsel om et lån fra oss i dag på .Ruselljay ... @ gmail.COM

Søk nå .. Alle poster med detaljer og hvor mye du trenger bør være skrevet til vårt firma e-post: ruselljayloaninvestment@gmail.com

1) Fullt navn: ...........................
2) Land: ...........................
3) Adresse: ...........................
4) Stat: ...........................
5) Sex: ...........................
6) Sivil status: ...........................
7) Yrke: ...........................
8) Telefonnummer: ...........................
9) For tiden stilling i stedet for arbeid: .....................
10) Månedlig inntekt: ...........................
11) Lånebeløp Needed: ...........................
12) Lån Varighet: ...........................
13) Formålet med lån: ...........................
14) Religion: ...........................
15) Har du søkt før ..........

Takk,
Rusell Jay LÅN FIRM.

HELP STANDARD TRUST FIRM 12/12/2016 - 03:31

Shawn Global Loan
Fru Kate Shawn
Finansielle tjenester
599 11th Ave, New York,
NY 10036, USA
Telefon: +1 9123872096
E-post: helpstandardtrustfirm@gmail.com
kate.shawn126@gmail.c- om
============================================
Hallo- ! ! !
Er du i behov for en virksomhet lån, personlige lån, hjem lån
Auto lån, gjeld konsolidering lån,
usikrede risikolån
Risk, etc. eller du har blitt nektet et lån fra en bank eller finansinstitusjon
Sett ett eller flere løsninger, ikke årsaker.
Vi er en privat långiver, vi låne ut til bedrifter og enkeltpersoner på et lavt nivå
Rente på 2,5% og rimelig.
 Interessert?
Kontakt oss for din
Overfør lån i dag i løpet av 48 timer.
KONTAKT: kate.shawn126@gmail.com

Hilsener og takk for samarbeidet.
Fru Kate Shawn
...............................................- ... .................................................. ...........................
Ansvarsbegrensning: Denne meldingen og eventuelle vedlegg er konfidensielle
og kun beregnet for bruk av den enkelte eller enhet som de er adressert.
Hvis du har mottatt denne e-posten, vennligst gi beskjed til systemadministrator.
 Denne meldingen inneholder konfidensiell informasjon, og er kun ment for den navngitte personen.
Hvis du ikke er den tiltenkte mottaker bør du ikke spre, distribuere eller kopiere denne e-posten.
Vennligst gi beskjed til avsenderen av e - post hvis du har mottatt denne e-posten ved en feil og slette denne
e-post fra systemet adresse. Hvis du ikke er den tiltenkte mottakeren du får beskjed om at utlevering,
kopiering, distribusjon eller tar er strengt forbudt enhver handling basert på innholdet av denne informasjonen.
...................................- ............... .................................................. .................................................. ...........................
Copyright © 2002-2016 Shanw. Alle rettigheter reservert

Finans 29/11/2016 - 01:45

Har du behov for akutt / legit lån? hvis ja kontakt oss på :: finansbankloan@list.ru med følgende informasjon,

Fullt navn
Beløp
Varighet
telefon
Land

Svar på denne e-posten: (finansbankloan@list.ru)

mr ethan lucas 05/11/2016 - 10:08

Er det vanskelig å skaffe et banklån rundt deg? eller er du ute etter en presserende lån for å betale dine regninger? deretter gå i dag og få fond .. gi ut kreditt for internasjonale selskaper og enkeltpersoner . Kontakt oss i dag med din informasjon nedenfor vi e-post: mortgageloanfirm1999@gmail.com hilsen Skrevet av: Mr Ethan Lucas

Richard Alicia 01/11/2016 - 10:39

Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Burada finansal sorun olanlar için bir firsattir
hayatlarinin mali yükselme isteyenler, biz kredi vermek
çok makul bir faiz orani, biz, kredi borç kredi her türlü vermek
isletme kredisi, tibbi kredi, ev kredisi, ögrenci kredisi vb finansal stres ulusu yardimci olur.

mali yardim için e-posta ile bize bugün: richardalicia2@gmail.com

Saygilarimla

julien garcia 28/09/2016 - 16:51

Hvordan jeg fikk mitt ønske beløp fra [SAMMYLOANCOMPANY@YAHOO.COM]

Mitt navn er fru JULIEN GARCIA. Jeg bor i TEXAS U, S, A og jeg er en lykkelig kvinne i dag? og jeg fortalte meg selv at noen utlåner som redde min familie fra vår dårlig situasjon, vil jeg henvise en person som er ute etter lån til ham, ga han meg lykke til meg og min familie, jeg var i behov av et lån på S $ 250000,00 å starte livet mitt hele som jeg er en enslig mor med 3 barn jeg møtte denne ærlig og Gud frykter mann lån utlåner som hjelper meg med et lån på S $ 250,000.00. Dollar, er han en Gud som frykter mann, hvis du har behov for lån, og du vil betale tilbake lånet du kontakte ham fortelle ham at fru Julien, som henviser deg til ham. kontakt mr Sammy e-post: (sammyloancompany@yahoo.com) Takk.

julien garcia 28/09/2016 - 16:51

Hvordan jeg fikk mitt ønske beløp fra [SAMMYLOANCOMPANY@YAHOO.COM]

Mitt navn er fru JULIEN GARCIA. Jeg bor i TEXAS U, S, A og jeg er en lykkelig kvinne i dag? og jeg fortalte meg selv at noen utlåner som redde min familie fra vår dårlig situasjon, vil jeg henvise en person som er ute etter lån til ham, ga han meg lykke til meg og min familie, jeg var i behov av et lån på S $ 250000,00 å starte livet mitt hele som jeg er en enslig mor med 3 barn jeg møtte denne ærlig og Gud frykter mann lån utlåner som hjelper meg med et lån på S $ 250,000.00. Dollar, er han en Gud som frykter mann, hvis du har behov for lån, og du vil betale tilbake lånet du kontakte ham fortelle ham at fru Julien, som henviser deg til ham. kontakt mr Sammy e-post: (sammyloancompany@yahoo.com) Takk.

BHUDE SCOTT 19/09/2016 - 11:54

Velkommen Scott lån organisasjon dannet for å hjelpe folk i behov av hjelper, for eksempel økonomisk hjelp til Bhude. Så hvis du går gjennom økonomiske problemer eller er du i noen økonomisk rot, og du trenger midler til å starte opp din egen virksomhet, eller du trenger lån for å betale din gjeld eller betale dine regninger, starte en hyggelig forretning, eller du finner det vanskelig å hente inn kapital lån fra lokale banker, kontakt oss i dag via e-post: bhudescottloancompany@yandex.com for Bibelen sier "" Luke 11:10 Alle som ber, han får; han som leter, han finner, og den som banker på, skal døren bli åpnet "Så ikke la disse muligheten gå forbi deg fordi Jesus er den samme i går, i dag og for alltid mer informasjon disse er for seriøse tenkende og gud frykter folk. Hvis du er økonomisk daggry og du trenger et lån vennligst ta kontakt med oss ​​via e-post: bhudescottloancompany@yandex.com
informasjon som er nødvendig
Navnet ditt...
Etternavn...
KJØNN..
ALDER...
Land......
- Gyldig ID-kort ...
FORMÅL MED LÅNE ........
Dine månedlige inntekter ....
Lånebeløp trengte ....
Loan Varighet ....
Gyldig Cell Phone Number ....
Takk for din forståelse.
Hilsen.

BHUDE SCOTT 19/09/2016 - 11:49

Velkommen Scott lån organisasjon dannet for å hjelpe folk i behov av hjelper, for eksempel økonomisk hjelp til Bhude. Så hvis du går gjennom økonomiske problemer eller er du i noen økonomisk rot, og du trenger midler til å starte opp din egen virksomhet, eller du trenger lån for å betale din gjeld eller betale dine regninger, starte en hyggelig forretning, eller du finner det vanskelig å hente inn kapital lån fra lokale banker, kontakt oss i dag via e-post: bhudescottloancompany@yandex.com for Bibelen sier "" Luke 11:10 Alle som ber, han får; han som leter, han finner, og den som banker på, skal døren bli åpnet "Så ikke la disse muligheten gå forbi deg fordi Jesus er den samme i går, i dag og for alltid mer informasjon disse er for seriøse tenkende og gud frykter folk. Hvis du er økonomisk daggry og du trenger et lån vennligst ta kontakt med oss ​​via e-post: bhudescottloancompany@yandex.com
informasjon som er nødvendig
Navnet ditt...
Etternavn...
KJØNN..
ALDER...
Land......
- Gyldig ID-kort ...
FORMÅL MED LÅNE ........
Dine månedlige inntekter ....
Lånebeløp trengte ....
Loan Varighet ....
Gyldig Cell Phone Number ....
Takk for din forståelse.
Hilsen.

John Ahmed 17/09/2016 - 09:03

Jeg er en privat långiver og investor, Trenger du en legit, ærlig, hederlig og rask lån? Jeg kan hjelpe deg med 100% garanti lån, kan jeg tilby virksomheten og individuelle lån, More også vi finansiering av prosjekter alle slag. For mer informasjon kontakt oss på: russell.credit40@gmail.com

Maria 15/09/2016 - 12:22

For en overraskelse jeg fikk bare et lån fra et selskap som heter Carpa Holdings Limited, en venn fortalte meg å gjelde for selskapet, hvor han også fikk sin lån, fordi de rådene jeg fikk av venn som ba om lånet i en Carpa Holdings Limited, og jeg ble tilbudt lån jeg ba om, så mitt råd til dere alle er at en Carpa Holdings Limited er en av de beste selskapene i verden som gir lån, så hvis du er i behov av et lån du kan kontakte dem i sin e-post fra selskapet Carpaholdings@gmail.com

Thomas grey 02/09/2016 - 16:26

GRIMESTRUST COMPANY PLC stolt av profesjonalitet, hardt arbeid, uselviskhet og pålitelige tjenester og kompetanse. Lokalt og internasjonalt de kan bidra til å gjøre ditt lån drømmer blir reality.Choosing riktig selskap kan hjelpe deg med å få dine lån behov aktualiseres så snart som mulig og til en rimelig rente også. E dem nå via Grimestrust@outlook.com

mr ethan lucas 01/09/2016 - 23:54

Oppmerksomhet:

Trenger du et lån for å konsolidere din gjeld? Er du i behov av et lån til
finansiere eller utvide virksomheten din? eller for bil kjøp, kjøpe et hus og
andre personlige lån ETC vi gi langsiktige lån i fem til femti år
maksimalt med 2% rente. Du er 100% sikre.

kontakte oss via e-post adresse: mortgageloanfirm1999@gmail.com

Smith Powell 15/08/2016 - 18:27

Vi tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester som inkluderer: Business Planning, Commercial and Development Finance, Egenskaper og boliglån, gjeld konsolidering kontanter, forretninger kontanter, Privat kontanter, bil kontanter, hotell kontanter, student kontant: Kontakt Smith Powell på guranteefirm704 @ gmail. com

mrsrosemary4444@gmail.com 13/05/2016 - 23:50

Hallo,

Vi er kristen organisasjon dannet for å hjelpe folk i behov av hjelper, for eksempel økonomiske help.So hvis du går gjennom økonomiske problemer eller er du i noen økonomisk rot, og du trenger midler til å starte opp din egen virksomhet, eller du trenger lån for å bosette din gjeld eller betale dine regninger, starte en hyggelig forretning, eller du finner det vanskelig å skaffe kapital lån fra lokale banker, kontakt oss i dag via e-post: mrsrosemary4444@gmail.com for Bibelen sier "" Luke 11:10 Everyone som ber, han får; han som leter, han finner, og den som banker på, skal døren bli åpnet ".Så ikke la disse muligheten gå forbi deg fordi Jesus er den samme i går, i dag og for alltid more.Please disse er for seriøse tenkende og gud frykter People.

Navnet ditt:
Lånebeløp:
Lån Varighet:
Gyldig Cell Phone Number:

Takk for din forståelse i kontakt Mens vi venter: mrsrosemary4444@gmail.com

hilsen
Ledelse

Mrs Rose Lisa 13/05/2016 - 01:16

Hallo

Vi er kristen organisasjon dannet for å hjelpe folk i behov av hjelper, for eksempel økonomiske help.So hvis du går gjennom økonomiske problemer eller er du i noen økonomisk rot, og du trenger midler til å starte opp din egen virksomhet, eller du trenger lån for å bosette din gjeld eller betale dine regninger, starte en hyggelig forretning, eller du finner det vanskelig å skaffe kapital lån fra lokale banker, kontakt oss i dag via e-post mrsroselisaloanfundss.usa@gmail.com for Bibelen sier "" Luke 11:10 alle som ber, han får; han som leter, han finner, og den som banker på, skal døren bli åpnet ".Så ikke la disse muligheten gå forbi deg fordi Jesus er den samme i går, i dag og for alltid more.Please disse er for seriøse tenkende og gud frykter People.

Navnet ditt:
KJØNN;
ALDER;
Land
Lånebeløp:
Lån Varighet:
FORMÅL MED LÅNE;
Dine månedlige inntekter;
Gyldig Cell Phone Number:

Takk for din forståelse til kontakt Mens vi venter

hilsen
Ledelse
E-post: mrsroselisaloanfundss.usa@gmail.com

barry hamilton 19/04/2016 - 23:49

Er du en bedrift mann eller kvinne? Trenger du penger til å starte din egen
virksomhet? Trenger du lån for å betale din gjeld eller betale dine regninger
eller starte en hyggelig bedrift? Trenger du penger til prosjektet? Vi tilbyr
sikret lån av noe beløp og hvor som helst i verden (enkeltpersoner ,
virksomheter, eiendom og juridiske personer) i vår rente på 2%
utmerket. For søknad svarene og sende mer informasjon til
følgende e-postadresse: (barryhamiltonfunds@gmail.com eller barryhamiltonfunds@yahoo.com)

bishopjohnsonphillip@gmail.com 25/03/2016 - 02:05

Trenger dere en haste Loan?

Vi er en regjering godkjent / registrert finansielle selskap. Er du i noen økonomisk krise? Trenger du et lån for å refinansiere ditt hjem, eller utvide virksomheten din? Trenger du lån til å avgjøre haste gjeld og bo hos en långiver? Trenger du lån for å betale dine regninger videre utdanning osv? Vi tilbyr lån til enkelt & samarbeide organer som trenger økonomisk bistand ved 3% rente Vi tilbyr lokale og internasjonale lån! Hvis du er interessert i å få et lån, ikke nøl med å sende din forespørsel til oss via e-post ::: bishopjohnsonphillip@gmail.com

Danny 09/03/2016 - 09:32

Good Day, jeg er Dan Oscar, en finans kollegaer og jeg er spesialisert i prosjektfinansiering for enkeltpersoner , bedrifter, bedrifter og organisasjoner lån?
Hvis du er interessert, kontakt oss med følgende detaljer nedenfor

Fullt navn:
Land:
Adresse:
Tilstand:
Beløpet som trengs:
Varighet:
Tel:
Alder:
Kjønn:
Okkupasjon:
-
Grunn:
Prosjekttype :
Hvor mye brukt på prosjektet så langt:

danoscar9@gmail.com
Danny B Oscar

Phil Howardson 26/11/2015 - 22:24

God dag Lånesøkere

Jeg er her for å fortelle deg at jeg gir ut lån fra 500 dollar til 45 millioner dollar, og til en lav rente på 3%.

Jeg er en veloppdragen mann, så bare seriøse søkere må søke om dette lånet.

Om lånet, jeg gir ut alle typer lån du kan ønske, så gjelder i dag og smake et godt levebrød. Også har vi ikke tid til å svindle kunder fordi vi er godt trente folk, og vi tankene vår virksomhet svært godt.

Gjelde fra oss i dag gjennom vår e-post slik at vi kan ivareta deg raskt.
Kontakt oss nå på philloanfirm2@yahoo.com for mye bedre detaljer om lånet ditt.

Jeg håper din rask respons
Phil Howardson

justina 15/05/2015 - 03:10

Hei,
Trenger du et presserende lån for å tømme gjeld, eller du trenger en kapital lån for å forbedre din bedrift?
har du blitt avvist av
banker og andre finansielle byråer?
Trenger du en konsolidering lån eller et boliglån?
søk ikke mer som vi er her for å gjøre alle dine økonomiske problemene en ting fra fortiden. Vi låne midler ut til enkeltpersoner
behov for økonomisk bistand, som har en dårlig kreditt eller trenger penger
å betale regninger, å investere på forretningsreise med en hastighet på 2%. Jeg vil bruke dette mediet til å informere deg om at vi gjengi pålitelig og mottaker assistanse og vil være villig til å tilby deg et lån. Så kontakt oss i dag via e-post: emmanueljustina536@gmail.com

Charlotte 04/01/2015 - 17:23

Hei, jeg er en Jente som Heter Charlotte. Er 11år Og jeg har Lyst til å Bli Skuespiller det er Drømmen Min, har Drømt om det siden jeg var 7, år,, og Håper Det blir Oppfylt!!

Hadis 27/12/2013 - 18:54

Hei
Jeg heter Hadis.
Jege er 14 år :( snart 15.
jeg er 158 cm høy.
Jeg er en jente, med masse følser.
Jeg elsker å bli skuespiller.
Jeg har aldri drømt at jeg blir skuespiller.
Og jeg vill ikke drømmer det heler.
Jeg vil at det skall skje på ekte.
Ikke bare drøm.
det betyr mye mor meg å bli skuespiller.
Jeg skall gjør hva som hells for å
bli skuespiller.
Kanskje jeg er ikke nok flink til det.
Men jeg skall gjøre mitt beste.

Hadis 27/12/2013 - 18:49

Hei
Jeg heter Hadis.
Jege er 14 år :( snart 15.
jeg er 158 cm høy.
Jeg er en jente, med masse følser.
Jeg elsker å bli skuespiller.
Jeg har aldri drømt at jeg blir skuespiller.
Og jeg vill ikke drømmer det heler

Hadis 27/12/2013 - 18:17

Hei

laura.uzulniece@inboc.lv 19/12/2013 - 16:41

Jei! Jeg er ei jente som er 12 ar gammel. Jeg er
1.79cm hoy. Jeg har sa lyst til a vere med.

Malene 18/08/2012 - 23:45

Er en jente, på 13 år, 1.63 cm høy ca, og veier 48 kg. Elsker skuespill og drama, ser mye på anbefalte filmer, og leser en del bøker. Jeg har alltid drømt om å bli skuespiller sidenb

Malene 18/08/2012 - 23:46

Jeg er en jente på 13 år som drømmer om å bli en berømt skuespiller. Har alltid hatt lyst til å spille i en thrillerfilm, dramaserie eller en komedie.jeg ser mye på anbefalte filmer, leser masse bøker, har gått på teater før, og dramatiserer mye. Hvordan blir man skuespiller?

Alise 26/06/2012 - 19:48

Jeg har tenkt veldig mye om skuespill det siste året, og interessert meg veldig i det. Og jeg har også prøvd å komme meg litt frem i det med å lage en filmgruppe, men ingen av vennene mine tar det like seriøst som meg. Jeg er 13 år, ca. 1.64 cm høy,jeg veier ca. 63 kg (litt mye da meen) jeg har ikke likt meg i teater, men filmgruppe best. Jeg liker best å spille inn sånne Bitchy`e roller, fjortis og bimbo og alt sånt. Og mange tror at jeg vil gjøre dette or å bli kjent, men nei, jeg tror kanskje at jeg har en sjanse når det gjelder dette. SÅ får vi bare se hva som skjer videre. Om jeg blir kjent eller ikke, har ingenting å si ;)
alise.sagnes@hotmail.com

Rebecka 29/05/2012 - 14:55

Jeg har et super stort ønske om og bli skuespiller
så da lurer jeg på om det er noen ledige plasser er 10 år og jeg heter rebecka og er 142 cm og liker litt humor elsker MIA håper jeg kan oppfylle ønske mitt

Siren 29/04/2012 - 15:05

Jeg er en jente på 14 år. Jeg har snart gått på teater i seks år og kommer fra en herlig teatergruppe. Vil påstå at vi er flinke, og neste år skal vi være med i en teaterkonkuranse som de første fra Ullensaker kultur skole.Jeg har også vært med på teaterforestillinger på skolen sellom det ikke er så stort.Jeg spilte Sandy i greas i fjor og jeg har en helt ok stemme.Jeg har fått bygd opp mye selvtilitt i det siste. Så om dere har en film og trenger en person er jeg her. Har også en jente på min teatergruppa som er utrolig flink og flott og samarbeide med, om dere har lyst på to ;) Takk :D

kristine 05/04/2012 - 22:45

hei, jeg er en jente på 12 åe og jeg har så lyst til å være med i en film, hvordan kan jeg det?

sofie 01/04/2012 - 19:06

hei jeg leter eter noen audition i trondheim for 10
års jenter.Vist dere hjelper meg bilr jeg skjempe
glad send en e-post til sofiegg11@hotmail.no
please :)

sondre 27/03/2012 - 19:35

hei jeg vil bli skuespiller jeg har veldgi lyst var på teater syntes det var veldig gøyt jeg håper jeg kan bli siden jeg vil skuespille for mennesker

Kristine Stuen 30/01/2012 - 22:11

Hei, min lidenskap er hvordan man skaper gode scener og følelser for seere på filmer og tv. Jeg brenner veldig for skuespill og scenesetting og vil veldig gjerne få roller hvor som helst for å utvikle meg innen skuespill.
Jeg er en 20 år gammel jente, trener Tae Kwon Do og er ganske allsidig og fantasifull.
Jeg har nå raidet nettet etter jeg fant ut man MÅ bare følge drømmen sin!

Henriette 25/01/2012 - 20:26

Hei :) Jeg er en jente på 14 år ( blir det 13. Mai 2012 ) Jeg har veldig lyst til å bli en Skuespiller i en film. Jeg håper dere kan spille den inn et sted rundt Stavanger/Jæren(Bryne) ( Siden jeg bor her ) Jeg har litt skuespiller talent ( Fra skuespill på skolen ) Kan synge, danse og gå ut i spagat ( Er myk ) kan snakke nynorsk, bokmål og dialekt ;) Vil veldig gjerne også DUBBE en film ;) ( IKKE KONTAKT MEG VISST DET ER FILMER MED SLIK SOM: ''Få meg på for Faen'' ) Kontakt meg via E-mail.

Sigurd 08/01/2012 - 18:52

Jeg har alltid hatt et ønske om å jobbe med film.
Drømmen er å bli regissør eller skuespiller innenfor film.
Jeg er annerledes på mange måter, uten å bli sær. Filmer har jeg sett hundrevis av, og jeg har tilegnet meg en del kunnskaper om skuespill blant annet gjennom dette.
Jeg vet hvordan jeg vil ha ting gjort, og jeg ser gjerne litt annerledes på ting enn det andre gjør.
Alt jeg trenger er en sjanse eller mulighet til å spire. Om det er sjanse for at noen med noen prosjekter pågående eller med kontakter innenfor film, ta gjerne kontakt med meg :)

anna 06/01/2012 - 18:02

hei! jeg er ei jente på 14 år, snart 15 som lurer på hvordan jeg skal melde meg på en audition for en film? jeg har gått 4 år på teaterskole og dans... alle på skolen sier at jeg kommer til å bli skuespiller og det har jeg ønsket siden jeg var en 2 klassing. dette har jrg KJEMPE lyst til!

Rebecca 02/01/2012 - 18:10

Heei:)
jeg er ei jente på snart 12 år og har lenge hatt lyst til og bli skuespiller(eller kunne se meg selv på tv\film) kjempe lenge.
jeg har kontaktet filmkraft og mye.
jeg har og veldig lyst til og dubbe en film.
jeg har gått på teater i flere år.
jeg har tatt danse kurs og kan synge.
jeg har gått i kor en stund.
er det noen som har en anelse om ett sted der man kan fikse seg en audition?
Tusen takk
hilsen Rebecca 12 år fra Rogaland
jeg søker ennå etter auditions.

Andrea 11/12/2011 - 09:48

hei, eg er ei jente på 11år blir 12 snart eg vi veldig gjerne bli skuespiller i eit tv program. eg har vert med i skole oppsetninger,og eg gi altin 110 prosent. men finner ikkje noken ledige jobber :-( ps bor i vanylven.

kabundi04@hotmail.com 28/11/2011 - 20:00

Hei jeg har ønsket å bli skuespiller siden jeg så på disney channel. Jeg vet ikke hvor jeg kan melde meg på. Kan jeg begynne på disney channel. Hvor mange år må man være for å begynne jeg er 9.

Victoria Elisabeth Lau Granum 26/11/2011 - 21:10

Hei! Jeg er en jente på 12 år og elsker å spille andre roller enn meg selv. Jeg har forestillinger for mamma og spiller flere roller. Det er litt ensomt når man bare er en. Og det er noe helt annent og være med på noe skikkelig film prosjekt! Jeg har før ønsket og være dyrlege. men for mange år siden fikk jeg så stor filmlyst. Så nå letter jeg etter statist roller dagen lang. Har søkt på en jobb om å være statist på statist.no men det er over 100 000 medlemmer og de trengte bare 165 statister. Jeg bryr meg ikke om å tjene penger! Å stå på scenen og være skuespiller og ha replikker er min største DRØM. En av vennene mine skulle ha en tulle audtion i frimminutet på skolen. Og så sa hun hver lei deg,se spøkelse akti ut. Det var bare tullete når hun stod helt opp i ansiket mitt og sa det merklig ut. Hun mente jeg ikke burde bli statist eller skuespiller. Men jeg veit at det er noe jeg klarer! Jeg klarer å bli lei meg og få noen tårer. Kanskje ikke at det renner tårer fra øyne men få tårer rennene ut av øyne. Jeg vil bli skuespiller! HJELP MEG!

Markus 22/11/2011 - 02:26

Hei, jeg er en gutt på 15 år.. Som har en stor intresse for og spille i film og den slags.. Har ikke noe spessielt mye intresse i "Teater" men benekter det heller ikke.. Og spille i film, er som en drøm.. Det og spille en annen rolle en seg selv er en så god følelse, og man kan virkelig ta utnytelse med ansiktsutrykk,væremåte og stemme.
Har ønsket dette siden jeg var på en alder av 2 år, og har vært i bakhodet siden.

Mikael Fagervold 03/11/2011 - 16:55

Hei jeg heter Mikael Fagervold, helt siden jeg vart født vile jeg bli men i en film og bli en stor skuespiller. Jeg er veldig morsom, jeg kan mange triks, jeg liker å leke og lese. så jeg håper at min livsdrøm om å bli skuespiller, kan bli virkelig.

Jupiter 25/10/2011 - 22:42

Den msn er riktige: mars.venu@hotmail.com

Riktig: Mars.venu

jupiter 25/10/2011 - 22:39

Har du lyst til og bli skuespiller kontakt meg !

er en gutt på 16 år og redigerer filmer profft.
Og har en ønske om og bli skuespiller.

Om du har lyst at jeg skal redigere filmene dine så er det bare og kontakte meg.

legg til meg på msn: mars.veno@hotmail.com

Anne Serine 20/10/2011 - 23:25

Jeg er en jente på 13 år og har en stor drøm om å bli en skuespiller.
Hvis jeg en gang spiller i en film hadde virkelig mitt ønske blitt oppfylt. Håper noen leser dette,
slik at den største drømmen min kan gå i oppfyllelse. Jeg har gått på teaterskole en stund, så har en del erfaring med det.
Når vi har hatt skuespill på skolen, har jeg alltid måtte hatt hovedrollene og det synes jeg er kjempe gøy! mangen sier jeg må begynne som skuespiller i en film.
Har mest lyst å være med i en romantisk eller norsk dramaserie.
Håper å høre noe!

Muna 19/09/2011 - 12:29

Heeei ! Jeg heter Muna og elsker skuespill , jeg har likt det helt siden jeg var 6 o gjeg ha øvd meg påå det hjemme til familiemedlemer og venninder jeg liker å danse også å synge "ikke for å skryte men jeg er god til latesom " :))

Amanda Sofie Wiig 11/09/2011 - 09:37

Jeg liker skuespill,jeg er 10 år,er veldig glad og stå på en sene og jeg elsker dyr. Skuespill er morsomt og gøy. Jeg Har en drømm om og bli skuespiller, jeg tør og sto på en sene og gjør nesten alt for og bli skuespiller. Men jeg lurer på ossen jeg blir det ,kanskje dere kan hjelpe.
Ps:jeg er tynn ,1 39 høy og har brunt hår.
Hilsen Amanda.

Siren 26/08/2011 - 21:05

Heei ;) Er en 98er altså jeg er 13 år . Jeg har alltid hatt lyst till og bli skuespiller.Har satt opp Grease på skolen,jeg var Sandy. Gjorde det bra synes jeg. Har gått på teater 4 år og er på mitt 5. Håper jeg kommer inn en dag :)

Emilie 19/08/2011 - 22:00

hei jeg heterEmilie og jeg er 12 år jeg er fra stavanger og jeg elsker å synge spille teater spille klarinett og danse jeg har en VELDIG stor drøm om å bli skuespiller og sanger. hilsen Emilie

Kallakutta 12/07/2011 - 00:04

Hallo :) jeg er ei jente som har fylt 16 år og har fått vite at jeg har kommet inn på videregående på medialinjen. Elsker måten man bruker film til å skape og formidle ting på. Men har en drøm om å bli en skuespiller eller en regissør. Noe inni filmbransjen! Ville det ha hjulpet å tatt noe form for drama slik at det blir lettere å sette seg i skuespillernes "øyne" hvis jeg skal bli regissør?

Helene 06/07/2011 - 16:23

Hei!
Jeg er 13 år, blir 14 den 16.juli.
Jeg har hatt lyst til å bli skuespiller helt fra jeg visste hva det var.
Jeg lager skuespill hjemme og viser for familien etterpå. Har også fått en 6'er i faget musikk, der vi dreiv på med dans og skuespill.
Jeg elsker skuespill, og vil bli en skuespiller når jeg blir stor!
Jeg er 1.60 lang :)

Ida Louise 30/06/2011 - 22:26

Glemte at jeg var 11 snart 12 i september, og kommer fra haugesund.

Ida Louise 30/06/2011 - 22:23

Jeg vil bli skuespiller, har hatt lyst til det lenge. Jeg vil være med i en komedie fordi alle vennene mine sier jeg kommer til å bli komiker når jeg blir stor. Og skrekk film sammen med min venn Simone, og en romantikk film.

Simone 30/06/2011 - 13:56

åå, glemte å si at jeg er en jente som har veldig lyst til å bli skuesriller. Ville gitt alt hviss jeg fikk en rolle.

Simone 30/06/2011 - 13:50

Hei. Jeg er 10 år og jeg bor i haudesund. Jeg har alltid hatt lyst til å bli skuespiller. Jeg vil vil helst være med i en skrekkfilm eller en kjærlighetsfilm. Og jeg har alltid hatt lyst til å være hovedrollen.
Mine problemer er at jeg hvet ikke hvordan jeg blir skuespiller.

Bendik 30/05/2011 - 23:00

Hei jeg er en livlig gutt, født i 96. Jeg har lenge hatt lyst til å være med i reklame eller i film. Jeg prøvde meg på putti plutti pott for noen år siden, der jeg nesten fikk rolle.
Kjempe hyggelig om jeg får svar tilbake på mail :)

Emma 17/05/2011 - 14:48

Hallo jeg har VELDIG lyst til og bli skuespiller jeg er 11 år snart 12 år. Jeg har en blogg www.emmaeff.blogg.no og jeg går på et teater og stor koser meg jeg vil søke om og bli skuespiller, i film. Jeg håper jeg kommer inn eller om dere vet om noen andre plasser jeg kan søke inn

Stine G 04/05/2011 - 20:14

Hei hei :) Jeg er en stoooooor skuespiller fan, er 15 år :P jeg har gått på masken barneteater men slutta pga. dårlig miljø også starter jeg på nytt teater til høsten, villekulla :P Håper å få gått på drama høyskolen engang :))) Er en Særping :)

angela luana 22/04/2011 - 12:07

hei jeg heter luana jeg er 11 år jeg har en deøm og bli skuspiller jeg er velde god og lese og jeg er god til være slem eller snil plz plz og jeg når jeg vill jobbe da jobber jeg hørt til og få til

Ellie 24/02/2011 - 16:33

Heisann ! Jeg er en jente på 14 år som så inderlig vil bli skuespiller. Men problemet er at jeg ikke vet om noen skuespiller/teaterskole i nærheten her jeg bor ! Jeg bor i Sykkylven, Ålesund . Send en mail om du vet om noen til : elllie@hotmail.no ;)

Maia Sløveren Andressen 18/02/2011 - 15:48

Et pluss til er at jeg går på Rogaland teater og dans:)

Maia Sløveren Andressen 18/02/2011 - 15:45

Hei, mitt navn er Maia og min drøm har alltid vært å bli skuespiller. Helt fra jeg var fire år har jeg elsket skuespill og søskenbarnet mitt og jeg har ALLTID hatt små skuespill for familien og slekt. Hvert år på hytta setter vi opp et litt større skuespill for alle der. Ellers elsker jeg å lage filmer og små talkshow med venner. Jeg hadde nettop en drøm om at jeg var på en audition ,men våknet før slutten. Det hadde vært VELDIG kjekt å blitt med i reklame, film eller lignendes:)
Maia, 12 år
Stavanger
- blandet dialekt, Stavanger og Bærum:(

emilie 24/01/2011 - 22:23

Hei er en jente på 12ar som har en utrolig utstråling hvis jeg selv skal si det .jeg har utrolig lyst til å )li en skuespiller ,og er helt sikker på det .jeg gar på teater dans og har erfaring derifra .jeg har hatt det tøft i livet og er av den grunn blitt styrket som person .(jeg synger også og har vert med på norske talenter ) jeg har utrolig lyst til å vere med i en film /serie som barn .mitt navn er emilie brandshaug åmlid.

rubi 12/01/2011 - 08:35

hej,jeg er ei jente på 19,har drømt om å bli skuespiller..nesten alle sier at jeg er utrolig pen og er flink å spille i filmer,har lagd filmer på skolen og alle likte det....så værsåsnill,kan dere kontakte meg på rubi_rubi@hotmail.no

Angelica 10/01/2011 - 00:34

Heii! :D jeg er en jente på snart 13 år som elsker å spille! :D

Patricia 04/01/2011 - 01:03

hei !:D jeg er en jente på 11 år som har ønsket å være skuespiller i kjeeempeeemaaangeee år nå (: og jeg lurer på hvordan man kan melde seg på denne 'skolen' (: klemmer :D !

Serine 28/12/2010 - 04:59

Hei.

Jeg er en jente på 12 år, som ønsker å bli med i en film. Hadde hvert så gøyt øm jeg kunne få mitt ønske oppfylt. Bor i bergen. Hobbyen min er ridning. Altså mitt hus er fult av dyr for å nevne det. Håper du/dere vet om en "rolle" i en film jeg kunne kanskje prøvd meg på. Send meld:) Babii@live.no .
Hadde betydd så mye for meg!

petrine 08/12/2010 - 13:56

hei jeg heter petrine og jeg har bestandig hat en drøm om og bli stjerne og jeg vil så gjerne bli skuespiller men aller mest sangstjerne men også skuespiller og det bestandin vært min drøm så jeg håper og få hell og lykke men går det ikke så går det ikke :D men jeg må tenke på dette :( jeg er ikke sikker .....

petrine 08/12/2010 - 13:39

jeg har kjempe lyst å være med i en film og jeg har lyst å bli stjerne det har vært min største drøm helt siden jeg var liten :d
jeg har også hadd en drøm om og bli rockestjerne og det har jeg fortsatt.. jeg håper og finne noe jeg for en gangs skyld som jeg er god i :d
jeg har også vært på teater men ikke nå lenger jeg er for stor men den tiden det varte var det kjempe artig og jeg elsker å stå på scenen :D

kk 29/10/2010 - 11:58

Jeg skal bli skuespiller! bare vent å se, nye jim carrey her ass!

mia og vilde 26/10/2010 - 18:44

hei!!

plisssssss vi vil være med i en film vi hadde blitt sykt glade det er vår store, store drøm og være med i en film

miawickman, vildestordal 26/10/2010 - 15:57

hei!!!

vi har veldig lyst og være med i en barne film, vi har sett bestevenner den 26.10.10 den var veldig gøy og spennede, og vi har lyst og være med i en lignende film. vi er verdens beste bestevenner og det er bra for da kan vi stole på værandre. vi hadde blitt veldig glad om vi kunne blitt med i lignende fil som om i bestevenner, vi er 10 år...

mia og vilde 26/10/2010 - 15:48

hei! vi er veldig intrisert i og være med i en film, vi er 10 år gammle og hvis dere vil at vi skal være med i en film så kontakt oss, vi er værdens beste beste venner.

Pamela 02/10/2010 - 11:08

Jeg har sykt lyst til å bli en skuespiller.
Om det er en mulighet lover jeg å gjøre hva som helst for å få sjangse til å prøve meg på en audisjon!!

Mari 23/09/2010 - 17:36

Hei :-) Min største drøm er å bli skuespiller og det har det vært så lenge jeg kan huske. Jeg er født i 1996 og jeg har laget masse filmer med vennene mine pluss at jeg har gått på teater i et år. Ta kontakt :-)

Vilde 10/08/2010 - 13:07

Jeg har alltid hatt lyst til og bli skuspiller.
Jeg har også laget 3 filmer.
Crnelias dagbok er definitivt den beste!
Det er en Thriller om drap, arv osv..
Mine problemer er:
1.Jeg er veldig ung, 13 år
2. Jeg vet ikke hvor jeg kan fikse filmen min..
3. hvem kan hjelpe meg?

Cecilie 26/07/2010 - 23:59

jeg vil bli skuespiller:D

Elisabeth 14/07/2010 - 02:50

haha, uff så klsije, æ har ikke alltid hatt lyst å bli skuespiller, vet ikke om æ har lyst engang, men d e nåkka som sir mæ at æ kunna klart det ;D naturtalent (Y) seeya

Victoria 11/07/2010 - 11:56

Hei, jeg er en jente på 13år fra nord-trøndelag som SKAL bli skuespiller, det er det jeg virkelig brenner for.
Jeg har vært med på mange teater oppsettninger og statist i kort film, jeg har vært med i en reklame film for stiklestad, flere år på spelet om heilag Olav og håper på å noen gang bli sett. For det er ganske vanskelig å bli oppdaget her der jeg bor.
Så bare kontakt meg, jeg gjør hva som helst for det:-)

Andrè 21/06/2010 - 12:52

Hei hei, Jeg leste innlegget. Ble virkelig rørt.
Jeg er nettop ferdig med 10-ende, og har siden 5 klasse drømt om å være skuespiller. Jeg lager ofte små filmer med venninen min som går 1 året på Media.
Jeg ser ofte på klipp på Youtube , hvor jeg trykker på pause også lever meg inn i rollen . Slik gjør jeg også på filmer.. venner blir litt irritert.
Jeg har altid drømt om å være i en Romantisk Komedie, for det er det jeg er x) , En romantisk Komedie ;), Men , tror ikke noen som trenger skuespillere leser denne komentaren uansett ;), Ses! (y) , Å forresten , har søkt Musikk Dans og Drama med Drama i mo i Rana.,.

Thea 10/06/2010 - 10:58

Heeey! Jeg som mange andre drømmer om en rolle i en film eller tv-serie! Jeg fikk faktisk, ja hva skal jeg si et "tilbud" om en liten rolle i en serie. Det ble bare sånn at jeg ikke kom meg dit... Utrolig kjipt men , sånn er det!!
Mitt navn er Thea, 16 år og fra østfold. (men reiser dit det er roller ledige). Jeg har søkte på mange mange roller, i USA. Så går vel greit med litt engelsk manus også.
Jeg liker utfordringer å tar dere med storm :p
Er også fleksibel, liker å spille englebarn men klarer også skurken.
Hvis jeg må nevne noe negativt (ingen er perfekte :p) så kan jeg ikke synge...
Ta gjerne kontakt, for bilder og mer info.
theahaug@hotmail.com
eller sjekk bloggen min:
www.planthea.blogg.no
Så håper jeg på å høre fra dere!
-Thea

ch-kul-jente@hotmail.com 30/05/2010 - 20:49

Hei, jeg er en jente på 13 år som villl gjærne bli en skuespiller. Og om noen uker skal jeg gjøre noe på skolen om hva jeg vil bli når jeg blir stor. Og da skal man bli med noen på jobb og se ossen man gjør det,,, men INGEN i min familie har vert eller er skuespiller, eller jobber som det.... så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, det er drømmen min.

Marita Charlotte 02/05/2010 - 01:04

Eg er ei jente på 14 år som har utrolig lyst å bli skuespiller. Eg elsker skuespill! Eg har visst siden eg var fire at skuespiller er det eg vill bli. Men eg bor i en liten by på Vestlandet og har ikke peiling på hvordan eg skal bli det. Min største drøm ville vert å spille i en TV- serie, det hadde bare vert utrolig!

Siri 11/04/2010 - 19:09

Jeg har så utrolig lyst til å bli filmskuespiller! IKKE teater skuespiller, det er så anderledes! jeg har ikke spilt noe skuespill før, men jeg øver meg alltid foran speilet og jeg tror jeg er ganske så flink :) jeg og en veninne pleier å lagee filmer og jeg bare elsker det! Jeg vet at jeg vil bli filmskuespiller og det er mi STORE drøm! selvfølgelig i Hollywood! :) men jeg vet ikke vhor jeg skal bli det:( men er ganske sikker på at jeg blir det!

Patrick KHIO 05/04/2010 - 02:26

HEI alle håpefulle!!!
Jeg går i tredjeklasse på statens teaterhøyskole i Oslo, vi jobber nå med en forestilling der vi trenger 10-12 gutter og jenter i aldersgruppen 8-18år. Stykket heter \"Cleopatra og slangen.\"
Mener du dette er noe for deg, ta kontakt.
Vi tar imot alle hendvendelser med takk!

Det beste
Patrick

Patrick KHIO 05/04/2010 - 02:26

HEI alle håpefulle!!!
Jeg går i tredjeklasse på statens teaterhøyskole i Oslo, vi jobber nå med en forestilling der vi trenger 10-12 gutter og jenter i aldersgruppen 8-18år. Stykket heter "Cleopatra og slangen."
Mener du dette er noe for deg, ta kontakt.
Vi tar imot alle hendvendelser med takk!

Det beste
Patrick

Vilde 02/04/2010 - 00:01

Hei. Jeg er jente på 12 år. Jeg vil så gjerne bli skuespiller, det er det jeg lever for. Å bli film-skuespiller er min største drøm. Jeg har gått på theater i 4 år jeg vet at det ikke er så mye, men jeg skal gjøre det beste jeg kan for og bli det

Monika 27/03/2010 - 17:10

Hei! Jeg er en 17 (snart 18) år gammel jente. Jeg har gått på drama ved kulturskolen siden jeg var 6, altså 11-12 år. I tilleg studerer jeg nå andre året på dramalinjen ved skeisvang Vidergående skole. Så jeg har en del erfaring, kan man si :P Ja, jeg gikk faktisk 12-13 år uten å slutte og jeg skal også forsette ved kulturskolen i år også, og helt til jeg blir for gammel. Jeg lever for teater..jeg har lært at du skal ikke spille karakteren din. du skal VÆRE, så jeg lever for å være andre. Er jeg ikke på scenen eller gjør performance offentlig eller for andre, så er jeg ikke så og si ikke lykkelig. Så skuespill er ikke bare min lidenskap, det er det jeg lever for. Jeg har kanskje en spesiell klesstil og livsstil, men jeg sverger på at jeg gjør alt for rollene som jeg skal være. Jeg har blant annet spilt Puck i Shakespears "En midtsommernattsdrøm" og en norsk versjon av filmen "the breakfast club" hvor jeg var Bender..de fleste rollene jeg har hatt har faktisk vært gutteroller, så jeg er ganske flink til å være gutt, men også jente. Så kjønn er ikke et så stort problem for meg. Som sagt har jeg snart 12 år erfaring ved kulturskolen + at jeg får 3 år til etter at jeg har fullført vidergående. Det blir altså 15 år, hvis jeg kommer inn på de to neste årene. Men etter at vidergående er fullført ville dette ha blitt mitt neste steg, så vær så snill og ta kontakt viss dere føler for det, så stiller jeg opp :) Jeg bor et stykke unna dere, men jeg skal nok få ordnet med å flytte. Jeg skriver også dikt, så diktlesninger kunne ha vært gøy for meg..også viss jeg fikk lese eller dramatisere mine egne dikt, eller de selvskrevne monologene som jeg skal begynne på. Men ikke vær redd for å ta kontakt, viss dere trenger meg :)

Andy 21/03/2010 - 12:17

Jeg har en stor drøm om å bli en skuespiller.
Nå for tiden tenker jeg ikke på annet en den drømmen jeg har. Hvis jeg en gang spiller i min første Hollywood film hadde virkelig mitt ønske blitt oppfylt. Håper noen leser dette. Og håper noen av oss kan samarbeide for å få denne drømmen oppfylt. Jeg ber ofte at Gud skal oppfylle dette. Og tipper at han en dag vil gi meg en sjanse til å spille i en film som jeg ønsker!

Susie 14/03/2010 - 17:28

Jeg SKAL bli film skuespiller og filmstjerne! Jeg har virkelig troen på det. Jeg er 16 år nå, og skal helst spille filmer i Hollywood, men fikk lyst til å begynne på teaterhøgskolen :P Er litt sjenert, men har faktisk blitt mye bedre i det siste! Gleder meg til jeg blir med i Hollywood, I know it will happen! :D

SrkDivyaBharati 06/03/2010 - 21:17

Jeg vil bli filmstjerne i Bollywood fordi i Hollywood er det bare kyssing og sånt..

Jo9 Jonas 12/02/2010 - 16:44

Motherfucker! I'm the best. haha. Ringe mæ!

patricija 07/02/2010 - 11:07

hei. jeg har sikkelig lyst å spille film. Og vis jeg kommer på filmen er drømen min åpfylt. Men jeg kan ikke så mye engelsk håper håper:(

patricija 07/02/2010 - 09:33

jeg vil være en skuspill og spile en fil. Jeg er 13år gammel jente men jeg blir snart 14år gammel jente.Men jeg har ikke blontd hår men jeg kan farge det. jeg bor i drammen .Ta en kontakt?

Silje 23/01/2010 - 23:27

Jeg har alltid hatt lyst til å bli skuespiller. Og vil gjøre alt for bli det. Noen som trenger en 14 år gammel jente med blondt hår? Ta kontakt på:

youtube...

Lol:D

Men jeg vil virkelig bli det assa. Skal søka på teaterhøgskolen når jeg blir så gammel...

Ralph D. 06/12/2009 - 23:10

Hei.
Jeg har da alltid drømt å bli en American Actor, altså en amerikansk skuespiller. Og 2 året skal jeg til USA. Er det mulig å komme til Hollywood vist man er Heldig, når man '' BARE '' går på high school enda?

khalid 04/12/2009 - 01:55

hei høra jg gutt 25 år jg kunne tenke mg spille film men ikke norsk fordi dårlig med penger si fra vis dere har tilbud vis ikke si fra ikke la mg vente elles mister jg lysten

Madeleine f. bårtveit 26/11/2009 - 16:30

Hei!Eg vil bli skuespiller eg har øvd for meg sjølv og har og komme inn på teater der eg bor men fikk avslag.Eg er 10 år eg har bod i Bergen i 9 år min store drøm er og få kome på tv kankje en film eller ein reklame men her eg bor sjer det ingen ting.eg håper på et merakel og derre er mit siste håp.p.s eg bor i Kvinherad i Husnes mit hus er i røsslandlia 77 Hade!

Ing 30/08/2009 - 21:16

Heii!
Jeg er en jente på 14 år. Jeg har alltid hatt lyst til å bli skuespiller, i filmer.
Det har vel alltid vært min drøm. Jeg er
en aktiv jente innen idrett.
Jeg har ikke så mye erfaring innen skuespill. Gikk på teaterskole nå jeg vr 10 år, men bare i 1 år. Jeg vet ikke hav jeg kan gjøre for å bli en skuespiller? Kan dere sende meg en mail og gi meg litt informasjon? Takk

sandra-i-ren95@hotmail.com 14/08/2009 - 03:10

Heii Heii jeg er ei jente på snart 15 ! :) hehe har egentlig alt drømt om og bli skuespiller siden jeg var liten jente her jeg opptred nor vi har besøk av famile eller venner dem synest jeg er morfom og flnk :) og det jeg elsker er nor noen flirer a det jeg vil dem skal ! og jeg klarer serjøse sener også kan bynne og grine vist e vil :) og jeg er veldig veldog STOR fan av Meryl Streep :) bere sann vist du ikke vet men Meryl Streep er så er den Donna i mamma mia :) (FILMEN) og jeg og ei vennnne har laget en film komiker er ikke heilt ferig enda siden det er blitt sommer no og ferie men skal fortsette:)der vet du litt om min skuespillerine side :)

Kristina Sandnes Johansen 14/08/2009 - 00:00

Hallo! :) Jeg har også alltid drømt om å bli skuespiller. Jeg har lest utrolig mye om yrket og jeg syntes det høres gøy ut. Også liker jeg å holde på med skuespill på fritiden. Sammen med venner altså. Og vi bruker å lage filmer osv. Og jeg syntes det er utrolig morsomt! Både å lage manus + å bli filmet. Så, skuespiller-yrket er min drøm! Men det er enda 2 år igjen med skole, så jeg kan jo ombestemme meg. Men nå er jeg fast bestemt. PS: Jeg har også lest intervjuer med skuespillere, og de forteller om yrket. Både det dårlige og det brae.

Jonathan 13/08/2009 - 19:41

Jeg vil bli skuespiller, har alltid lyst på en rolle når vi skal ha rollespill på skolen og slikt og det er megagøy. Jeg har tenkt, og nå vet jeg at dette er noe jeg virkelig vil vie livet mitt til. Andre I familien min liker ikke så godt at jeg vil bli skuespiller. Å det skjønner jeg jo å, siden det er ikke noen familievennlig jobb å ha. Uansett jeg vet at jeg har lyst å bli skuespiller. Jeg ble kåret til årets skuespiller I klassen min visst det har noe å si også :P jeg er 16 år og har søkt på dramalinjen. Gleder meg visst jeg kommer inn:D

kristina 02/08/2009 - 16:37

Jeg har veldig lyst til og bli skuespiller
jeg har drømt om og bli skuespiller helt siden jeg var 4 år, jeg vill jobbe med skuespill veldig lenge det er min drøm. Jeg vill virkelig være med i skuespill .

Mia 28/07/2009 - 10:51

Hei. Jeg har spilt teater siden jeg var 5 år, og har veldig lyst til å bli skuespiller. Nå er jeg 16, og skal begynne på Musikk Dans og drama til høsten. Jeg tenkte å skaffe meg en agent, så noen kan hjelpe meg med å være med på forskjellige tv-ting. Men vet dere hvordan en skaffer seg en agent? (Spar meg for den "Det er vanskelig å bli skuespiller"-talen, jeg vet, jeg er bestemt)

The N 24/07/2009 - 19:58

Vel, hei.
Jeg lurer på hvilken linje man skal gå for å kunne bli en skuespiller, eller såkalt filmstjerne. Videregående etter neste sommer, derfor jeg lurer.

*

Aina 23/07/2009 - 22:14

Hei. Eg er ei jente på 12 - 13 år og bor i kvinnherad i hordaland. Har blåe øyner og brunt hår. Snakker nynorsk og er 1,63 cm høg. Driver med musikk,fotball,hest og tar bilde i fritiden. Og elsker når eg er sammen med vennene mine. Eg har altid drømt om og bli skuespille. Når eg ser på film so har eg veldigt lyst og være med i den. Liker litt komedie og thriller. Når eg såg Orps tror eg den heter so tenker eg. Tenk om eg hadde vært med i den filmen. hadde vært helt utrolig. Eg har altid lyst og ha en rolle når vi skal ha rollespill på skulen. Det liker eg veldigt godt.Når eg blir skuespiller og blir med i en film så e drømmen min oppfylt. Kontakt meg på 90962588 om dere er intrisert. Helsing Aina.

Mehmet 21/07/2009 - 09:35

Å være skuespiller ville vært evig arti for meg, har drømt om det i flere år nå,og jeg dør for det.så være snill og ta kontakt med meg. Jeg er 22 år.kan lett få lett erfaring..

zakaria 19/07/2009 - 07:41

når jeg ser på filmer føles det som om jeg er en av skuespillerene jeg har lyst til og bli kjent skuespiller. og for alltid en stor rolle av læreren og mener at jeg er flink og klassen sa at jeg skulle bli skuespiller så det er erfæringen. navne er zakaria A. Qambi og bor i oslo. jeg blir 15 i 15 desember. men vil bli bedereskespiller en dag. så viss dere har noen tips så send det på zakka94@hotmail.com

MVH : Zakaria

Martin Boegesvang 18/07/2009 - 04:29

Hei, jeg er en gutt på 15 år som har en drøm om å bli skuespiller ;)

men hvordan skal man begynne? Jeg har tenkt mye over det, og det er faktisk vanskelig.
Hvis jeg kunne fått tilbakesvar ville det vært helt fantastisk, bare noen tips om hvor jeg kan begynne.
Uansett, jeg er ca 1.74 meter høy, veier 57 kg.

Jeg har kun hatt erfaring når det har vært skuespill på skolen, har altid hatt en stor rolle og forelsker meg hver gang i selve skuespillet, også jeg kan spille hva som helst (sier ikke jeg KAN det så bra) bare at jeg tør :--)
hvis dere lurer på hvem jeg er (altså hvordan jeg ser ut osv,)
så bare sjekk meg på facebook
Mashtin94@hotmail.com

på forhånd takk.

-Martin Boegesvang

Sofie 15/07/2009 - 15:52

Hei, jo egentlig så har jeg veldig lyst til å bli skuespiller! Men jeg driver ikke med drama på fritiden foreløbig, men kunne gjerne tengt meg det! Jeg elsker å late som å bare spille skuespill, har heller ingenting i mot å drite meg ut litt!:p Men det hadde vært kjempe fint om dere tok kontakt, m.v.h Sofie!;)

Elise_klungland95@hotmail.com 14/07/2009 - 14:26

Hei, mitt navn er Elise Klungland. Jeg bor på Helleland (Egersund) Jeg fyller 14 år 22.September.
Når jeg blir stor så SKAL jeg bli skuespiller.
Jeg skal gå på Musikk, Dans og Drama(Syns denne skolen hørtes veldi bra ut! :)
På fritiden min så går jeg på drama, men det er desverre bare 1 gang i uka så jeg lærer ikke så veeeeldi mye.
Jeg har litt langt blondt hår og blå øyne.
Leppene mine er litt store og røde. (jeg syns ikke det er fint)
Jeg har 5 hull i ørene, skal ta 1 til nå i sommer ferien.
Jeg er Ca 1.60 meter lang.
Jeg bruker 36-37 i sko størrelse men kan også bruke 35 og 38. (men det kommer alt ann på størrelsen, for noen er store i størrelsen andre er små.)
Jeg er ikke tynn, menn jeg ser meg heller ikke som kjempe tykk. kanskje sånn midt i mellom. ;)
Jeg er ikke erfaren med skuespill, bare via dramaen og så spiller vi litt skuespill på skolen og sånn.
jeg liker best og spille bitchy. Eller "den kule" som alle ser opp til, eller så er det egentli det samme hva jeg spiller.
Jeg hadde blitt veldig gla hvis jeg hadde kunnet blitt med i en film, er veldi takknemlig hvis noen tar kontakt :)
Masse klemmer fra Elise :)

viktoria 9 år 11/07/2009 - 16:19

jeg ser mange filmer vil veldig gjerne bli skuespiller/filmstjerne håper jeg får kjansen så jeg kan gjøre hva som helst får og være med i en film eller fler

Helene 23/06/2009 - 12:20

HEI !!

Hamzat 01/06/2009 - 13:37

Hei, jeg er en gutt på 15 år. Jeg har veldyg lyst til å bli en skuespiller. Hva må jeg gjøre får å bli det ? får jeg gjør hva som helst til å bli det.

Thea 28/05/2009 - 19:45

Hei!
Jeg har veldig lyst til å bli med i en tvserie eller film/er! :) (eks. hotel cæsar,barnefilmer osv.)
Jeg er 15år, og heter Thea. Liker å spille rampete og litt "Hurpe" på en måte men liker best å spille ett "englebarn" Prinsesse osv.
har ingen erfaring siden jeg bare er 15år, men en gang må jo være den første! :P Eler har spilt massse skuespill med venner på skole foran klassen! da spilte jeg alllllltid prinsesse! xD
Er blond og ser litt ut som ett "englebarn" så passer til sånne uskyldige roller ;)
Håper dere tar kontakt!
Mvh Thea

Petter 22/05/2009 - 21:56

Jeg er 14 år, og bor i Lillehammer.
Jeg har alltid hatt lyst til å blie skuespiller.
Ikke film, men på Broadway.
Musikal teater er det jeg lever for.
jeg har sett alt fra Hairspray til Les mis til Wicked.
jeg har så lyst til å være på broadway!
Alle i klassen sier jeg er morsom, god til å synge og danse og spille,og at jeg burde bli skuespiller.
Jeg danser og synger meg gjennom hver dag, men jeg er redd ingen vil oppdage meg:(
Hva skal jeg gjøre?

Ole Edvard Omenås 22/05/2009 - 11:09

Hei ;) Jeg er en gutt på 17 år og jeg ser på filmer hver dag og vil bli skuespiller. jeg har fått en del komplimang av mange personer og jeg har spillt en del, men aldri hvid meg ut i det. jeg vil egentli ha hjelp til det

Nadine isabelle 20/05/2009 - 20:01

Jeg ønsker av hele mitt hjerte og bli skuespiller! Jeg har VELDIG lyst.Kan noen hjelpe meg og komme nærmere målet så vær så snill kontakt meg.Ønsker ikke kontakt med useriøse.

rebekka 14/05/2009 - 20:36

Hei jeg har altid hatt lyst å bli skuespiller...
Det er det eneste jeg vil gjøre.
Jeg elsker filmer for det er så mange forskjellige roller å man kan spille hva som helst...

Sara-farq@hotmail.com 10/05/2009 - 17:08

Wøw, mange som har komentert. Alså, jeg blir 14 år imorgen, så jeg kan vel egentlig bare regne meg som 14. Jeg er egentlig en ganske stille person, og det er mange som klager over det. Men jeg får også utrolig mange komentarer om at jeg er drama queen. Siden jeg lærte å snakke har jeg drømt om å bli skuespiller, og kanskje å få synge i en film. Det har vært frem og tilbake mellom hvilken av disse tingene jeg vil bli (Sanger eller skuespiller) men skuespiller det det som står høyest. Jeg er ganske nervøs før store ting, men når jeg først er på en scene eller en plass hvor folk kan se meg får jeg lyst å bare droppe alt og lage mitt eget show. Jeg får en så sprudlende og god følelse inni meg som det er skikkelig vanskelig å forklare. Når jeg ser på en film kan jeg gå i flere måneder og bare tenke på filmen, hvordan den var laget og alle mulige ting. Jeg klarer ikke se en film en gang, og lærer meg ofte alle replikkene utenatt før jeg er fornøyd. I det siste har jeg sett ganske mye på serien "himmelblå" og det slo meg at "Jeg vil være med i en norsk film!" Er det noen som har peiling på hvor jeg kan 'søke' for å klare det?

oda 09/05/2009 - 20:56

hei jeg er en jente på 10og vil være med i en episode som hannah montana eller noe annet vi kan lage hilsen meg!

fatema 08/05/2009 - 20:30

hej mit navn er fatema jeg er 11 år gammel jeg vil rigtig gerne blive skuespiller

caroline 30/03/2009 - 21:11

hei jeg er en jente på 9år.
og har veldig lyst til og bli skuespiller!!!!!!

selina 20/03/2009 - 13:42

Hei. Jeg er 11 og har lyst til og bli skuspiller, viss det er blass til så si i fra

JustSomeRandomGuy 09/03/2009 - 21:21

vil noe være på engelsk?

karro 07/03/2009 - 18:22

hei...jeg vet at det er mange som vil spille. Det vil jeg også. Jeg elsker å synge, danse, snakke og mest av alt spille:) Jeg har villet spille skuespill siden jeg gikk i første klasse. (nå er jeg 13) jeg håper noen kan hjelpe meg å si hvor jeg kan gå på audition eller noe jeg klarer ikke sitte å høre på en sang uten å begynne å danse, synge eller late som om jeg er en annen...Hjelp meg please!!

Karianne Vilde 28/02/2009 - 12:33

Hei. jeg er en jente på snart 15 år og jeg har veldig lyst til å bli skuepiller, er det noen av dere som vet om et sted der jeg kan melde meg på adition eller noe?
jeg har ingen erfaringer, utenom at jeg har danset for publikum mange ganger på skolen og hatt mange skuespill på skolen også er jeg cheerleader så jeg har danset for publikum der også, og ja, jeg driver med mye publikum sport så jeg er ikke redd for publikum.
og jeg elsker å optre for publikum..

også til deg Christina, jeg syntes du burde satse :) man lever bare 1 gang i livet, bedre å angre for noe man har gjort, enn noe man aldri fikk gjort :)

Ingrid 26/02/2009 - 21:48

Min aller største drøm i heile verda, er å bli skodespelar. Eg går på dramagruppa, og dansar jazz-ballett. Hadde eg fått blitt med i ein audition, hadde eg gjort mitt beste, uansett. Håpe intenst at drømmen min blir oppfylt ein dag...

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish