Startside
Sjangere

Oppgaver og stiler


Laste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgave

Du er her: propaganda.net-> Skole & jobb
FATTIG ELLER LUTFATTIG?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Studentlivet er ingen dans på roser.
Kaviar og sjampanje hører sjeldenhetene til, og nå kan det blir enda mindre å boltre seg med på hybelkjøkkenet.

Storbritannia har vedtatt å tredoble studieavgiftene. Nå er norske studenter redde for at Norge vil følge i Storbritannias fotspor.

Et av argumentene som brukes for å innføre høyere studentavgifter, er samordningen av utdanningssystemene i Europa. Målet er at flere skal kunne ta høyere utdanning, men den fine tanken bak denne samordningen koster penger.

Mest sannsynlig må studentene selv betale regningen.Er det ikke dyrt nok å ta utdanning i Norge?Kommentarer fra brukere

Wertz 06/06/2004 - 23:07

Jeg svir av 900000 på flygerutdanning, penger som jeg ikke har. Og DET er crazy! Skjønner ikke hva folk syter etter, man slipper billig unna med 200-300tusen i lånekassa.

Til alle sammen 17/03/2004 - 22:28

Hvorfor skal det bli enda dyrere?? Norge har penger nok. Vi glemmer en ting. Vi skal faktisk ikke bare ha studielån, men vi skal faktisk ah et sted og bo etter studietiden også. Boliglån + familie. Det er ikke gunstig at gjennomsnittsalderen for når nordmenn får barn er over 35 år. Først da kan vi begynne å tenke på å få råd til å få barn.

Sarah 17/03/2004 - 16:16

oioi... saklig her..
men ærlig talt, utdanning i norge i dag ER dyrt, men sånn som det er nå kan de fleste klare det.. jeg klarer meg fint på studielån og litt lønn som jeg jobber hardt for ved siden av.. får ikke penger fra andre steder.. skulle staten innføre en ny ordning hvor andelen skolepenger hadde blitt større, hadde det blitt klin umulig for meg å ta utdanning. det går ikke på noen måte på motivasjon, men på tid.. jeg har ikke TID til å ha en full jobb ved siden av fulle studier. vet ikke andelen av folk som får penger av foreldre under utdannelse, men de som gjør det, har ingenting å si i en diskusjon om pengemangel under utdannelse. dessuten, dere som sitter på videregående nå og snakker om at det ikke er noe problem; det er ikke vgs vi snakker om!! det er penger til høyere utdanning!

Til krestine 17/03/2004 - 09:53

- like intelligente som deg? Det skrives ikke intligent, men intelligent!!!!! HALLO det står stats-minister, ikke satanister. BRILLER!!!!!!!!

krestine ... er medlem av Propaganda 16/03/2004 - 20:10

til Timmi... ka har satanister med det å gjør? Ingen ting... det er kristne som styrer norge ikke satanister... satanister er faktisk veldig intligente menesker som prøver å få seg en høy stilling i livet.

Timmi 16/03/2004 - 19:06

forbanna statsminister... som gnir seg i hendene når han ser på at norge,vårt land havner opp nøyaktig som russland!!

Kjersti 16/03/2004 - 16:53

Hvordan kan dere som sier det ikke er dyrt å gå på skole idag si sånt? tenk,det er MANGE i "velferdsnorge" som faktisk ikke har så mye penger!!! Som faktisk ikke har foreldre som kan betale for dem!! det handler ikke om motivasjon i det hele tatt!! det handler om at de har lite penger å rutte med NÅ,og det blir enda verre hvis de setter opp denne avgiften.. eller hva det nå enn blir!! FORSTÅ AT DET FAKTISK IKKE ER ALLE HER I NORGE SOM HAR PENGER I HUE OG RÆVA SELV OM VI ER ETT RIKT LAND!!!

Civilix 15/03/2004 - 21:03

Vel norge trenger flere lavt utdannede personer... så her hjemme er vel ikke det noe problem.

Og til dere som klager over at det er _for_ dyrt; dere eier ikke nok motivasjon til at dere sku ha blitt tatt in på noen høyere utdanning.

til grinder 12/03/2004 - 00:48

helt enig med deg. Man får til det man vil.

Grinder 11/03/2004 - 23:57

IKKE SYT OM SMÅPENGER. NÅR EN DEL UTDANNINGER KOSTER OPP MOT 700.000 SOM ELEVENE SELV MÅ BETALE BEGYNNER VI SNAKKE PENGER DERE. DET ER ET SPØRSMÅL OM MOTIVASJON HVIS MAN ER KLAR FØR AT BETALE ELLER IKKE!!!!

Robert 11/03/2004 - 14:41

Tror vi alle er enige om at det er for dyrt å ta seg en bra utdannelse.. men der igjen, du får jo tilbake for det senere i livet..

Jan Henrik 11/03/2004 - 10:51

Det er dette som har skjedd i USA, sannsynligvis kommer til å skje i England, og i verste tilfelle kan skjei Norge. I USA er det blitt etablert et stort klasseskille mellom de som har penger, og de som ikke har det. Du kan være et geni, men allikevel aldri bli noe som helst, fordi utdanning koster for mye. Jeg håper myndighetene ser denne tendensen, og gjør noe konstruktivt ut av situasjonen!

Til Tetra_ 10/03/2004 - 20:27

Smarteste kommentaren på lenge

Tetra_ 10/03/2004 - 19:59

jeg betaler 13000 i året for å gå på høyskole. Jeg har vanskelig nok med å betale de pengene + hybel , bøker og mat, om det ikke skal bli enda dyrere. hvis de setter opp prisene, kommer det til å bli et enormt klasseskille i norge der bare de rikeste har råd til å gå på skole. det er ikke et fremskritt!

Eirik 10/03/2004 - 18:07

oioioioi.... STEIKE 1400 i året.. du må jo bli slått konkurs snart... stakkar mann!

glunten 10/03/2004 - 11:48

Jeg betaler 1400 i året for å gå på Høgskole, i tillegg kommer jo lånet som jeg en gang må betale tilbake. Det er dyrt nok som det er!!!
Typisk av politikere å kreve mer, uten å virkelig fortelle oss hvorfor.

LegionLars ... er medlem av Propaganda 10/03/2004 - 10:41

Er du teit? Det er jo svindyrt! Eller kanskje det går greit for sånne som deg som bor hjemme hos mamma og pappa..

Fleskefilla 09/03/2004 - 23:31

Herregud, tenk dere om, vær glad for at dere kan få utdanning!
-Det er heller ikke dyrt, tipper dere ikke går på noe universitet heller!

utakknemlige fjols!

Airborn 03/03/2004 - 09:54

Tenk å ta flygerutdanning da? Blir du fort fattig da eller? Men tenk å rusle rundt i flygeruniform. Får ikke fine damer da....Mohahha

Skolelars 03/03/2004 - 09:07

Koster skjorta allerede. Skal det bli sånn her i VelstandsNorge at vi ikke har råd å gå videre på skole? Dette blir for drøyt!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish