Startside
Sjangere

Oppgaver og stiler


Laste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgave

Du er her: propaganda.net-> Skole & jobb
BI-studenter kan reise til Kina
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Fra høsten kan BI-studenter i internasjonal markedsføring studere i Kina. BI utvider nemlig sin avtale med Fudan University i Shanghai, og tilbyr et studieår der studentene kan lære språk, kultur og markedsføringsfag.
– Det er stor norsk aktivitet i Kina nå. De som kan dette markedet blir attraktive fremover, tror Helge Jensen, direktør for internasjonale relasjoner ved BI.
Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (Nokut) har akkurat godkjent studiet. Dermed kan studentene på BIs Bachelor i internasjonal markedsføring ta det tredje studieåret ved Fudan University allerede fra høsten av. Andre mulige studieland er England, Tyskland, Spania, Frankrike og Singapore.

Fudan University regnes som Kinas tredje beste universitet, og Handelshøyskolen BI har samarbeidet med skolen siden 1996, blant annet om MBA-programmer for kinesiske studenter. BI har også tilbudt MBA-programmer for internasjonale bedrifter. Nå er det imidlertid studenter på bachelor-nivå som får et nytt tilbud.


Undervisningen vil skje på engelsk, undervist av Fudans beste professorer, men studentene vil ha undervisning i grunnleggende kinesisk i begge semestrene, for å kunne klare seg i det daglige.

– Det finnes i dag ingen regulære kurs på engelsk ved Fudan-universitetet. Derfor må alt skreddersys for BI-studentene, sier Henning Kristoffersen, studiesjef for BIs Kinaprogrammer. Han har bodd i Shanghai i tre år og ledet det Nordiske senteret ved Fudan-universitetet.Kommentarer fra brukere

jegersur 14/06/2005 - 09:49

det hervardritt har dere ikke tegneserie striper a???????

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish