Startside
Sjangere

Oppgaver og stiler


Laste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgave

Du er her: propaganda.net-> Skole & jobb
Hvordan bli kvitt en udugelig lærer
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
De fleste lærere er tross alt ok, men hva gjør man når læreren er en bæsj? Ikke bare litt teit, men en skikkelig, ordentlig, førsteklasses bæsj?


I følge boka skal man ta opp problemene med dem, eller ta en seriøs samtale med rektor. Men det er bare tull - for det eneste dette gir deg er dårlige karakterer. Alternativene er å finne seg i en lærer som ikke bare saboterer undervisningen din, men også ødelegger skolehverdagen. Undertegnedes forslag; prøv heller å psyke læreren din langt vekk og ned med disse framgangsmåtene:

Metode nr. 1: Offentlig utdriting

Denne metoden er kanskje ikke spesielt morsom for læreren det går utover, men er desto morsommere for alle andre. Og ganske vanskelig å straffe. En ungdomskole-klasse i Oslo valgte denne metoden for å bli kvitt en skikkelig ekkel og sleazy gymlærer som stadig snek seg inn i jentedusjen (hva er det med gymlærere, egentlig?!). En vakker morgen da læreren kom på skolen, ble han møtt med en enormt banner utenfor gymsalen - med påskriften: "Sorry, Olsen, i dag dusjer vi med badedrakter på!" Og vips så fant han seg en annen skole å jobbe på.


Metode nr. 2: Underskriftskampanje

Dette er i grunnen ganske slemt å gjøre - men husk; det finnes mange slemme lærere også. Ta noen ark og skriv hvorfor læreren er en dust, og hvorfor dere har lyst til å bli kvitt ham/henne. Få alle på skolen til å skrive under. Er du ekstra lur, tar du med deg lista til nærmeste ansamling av politisk korrekte entusiaster (f.eks en demonstrasjon) og får dem til å skrive under. De aner vanligvis ikke hva de egentlig putter navnet sitt på. Ekstra troverdig er du hvis du tar på deg mors gamle 68-klær, eller noen sorte filler. Dette betaler seg når du kan smelle i bordet 1000 underskrifter på at læreren er en dust - for det et er så utpsykende at læreren ofte velger å slutte.

Metode nr. 3: Terror

Funker ikke de to ovennevnte, er det på tide å gå hardere til verks. Det gjelder å redusere det grusomme lærermonsteret til en skjelvende liten klump. Små klumper er nemlig ekstra lette å tråkke på. Riktignok krever dette innsats også etter skoletid, men det er vel verdt slitet. Det gjelder å ta i bruk alle råtne, barnslige triks fra man var liten - og mer til. Ringe på og stikke av, file på ruta, gjemme seg i treet like ved soveroms-vinduet hans/hennes. Ta bilder av vedkommende naken, som trykkes til spott og spe i skoleavisa - og henges opp på strategiske steder. For eksempel. Driv aktiv spionasje og befinn dere til enhver tid der han/hun tror de kan være i fred. Stambaren, kino, osv. Snik dere innpå og vær generelt creepy uten at læreren egentlig har noe håndfast å klage over. Dette er ikke bare effektivt, men garantert mye moro for lite penger.
Bølle-ringing hele natten er også kult. Bare bruk fantasien, og tenk på noe slemt - men hold dere akkurat innenfor grensen av det lovlige.

Metode nr. 4: Hallusinasjoner

Dette funker bare på lettere alkoholiserte lærere, men dem er det jo forholdsvis mange av. Når læreren kommer på skolen etter en fuktig natt, sitter hele klassen og rugger fram og tilbake i takt. Pulter og stoler må også være med. Hvis dere har taklamper, er det viktig at disse på forhånd også har blitt dyttet så de svinger. Hvis dette ikke får læreren til å slutte, får dere iallfall en fritime eller to. Bankers.

Metode nr. 5: Sit-down streik

Her er det viktig at absolutt hele klassen er med, hvis ikke funker det ikke. Har dere har litt for prektige skrotter i klassen, kan disse lett trues til å være med. Vold mot medelever er ikke bra, men noen ganger er det nødvendig. Poenget er rett og slett å ikke gjøre noen verdens ting. Ikke se på læreren, ikke svare på spørsmål, ikke besvare prøver, ikke gjøre lekser. Dere kan godt snakke med hverandre, men dere må møte opp til timene. Hvis dere ikke er til stede, kan dere jo heller ikke psyke ut læreren. Hvis rektor eller noen andre skumle individer kommer på besøk, snakk til dem og svar dem høflig. Men se ikke på læreren! Utrolig hva man kan oppnå med dette. OBS: Læreren vil sikkert true dere med diverse represalier, men husk at det stort sett bare er trusler - for det er innmari vanskelig å straffe en hel klasse!

Lykke til!

t er bare tuKommentarer fra brukere

du kanj gå å heng dæ kritikerfaen 14/12/2017 - 08:42

Syns det dær va jævli bra æ!! å dåkk såm si at hanj e 7,5 år kanj rætt å slætt kapp kuken dåkkers i to å sug en forbannja hæst

Gud 13/12/2017 - 12:51

IKKE BLAND MEG INN I DENNE DRITTEN. HAR IKKE PLANER OM Å HJELPE NOEN PÅ BESKJED FRA ANDRE HOMSER SOM DEG KRITIKAR.

FUCK TROND IVAR JØRGENSEN 25/04/2017 - 13:15

HAN ER DEN VERSTE I LYNGEN TIL OG VÆRE LÆRAR

Spiller i timen 18/04/2017 - 11:28

Jeg skal ta læreren min han skal få!!!!!!

Lærerhater 18/04/2017 - 11:25

haha. beste jeg har lest på lenge!genitalt!:))

ballecum 23/03/2017 - 13:56

skal teste de ut jeg

kritikerfaen 29/05/2014 - 22:05

sug kuk veslevoksne kritikerfaen

anonym 19/10/2013 - 21:53

jan handeland på kirkevoll må virkelig settes på plass. nr til han 55132128 kan alle som er inne bølleringe?
på forhånd takk
husk å sjule nr!!!

Anonyma 08/01/2013 - 23:17

Helt enig!

kritikar 23/01/2008 - 15:43

Jævla idiot. Var det ikke for at du skriver ganske godt, skulle man tro at du var tre år. Intellektet ditt er vel på sånn rundt 7,5 år tenker jeg og din fortsåelse for samfunnet og andre mennesker er under barnehage stadiet. Du er en person totalt uten empati(men med god fantasi) og en råtten sjel. Gud hjelpe slike idioter som deg...

Yvonne Weldingh 11/01/2008 - 14:58

Haha, ja noen lærere trenger bare å bli satt på plass^^D

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish