Startside
Sjangere

Oppgaver og stiler


Laste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgave

Du er her: propaganda.net-> Skole & jobb
Drømmer du om å bli pilot?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Luftfarten er på vei opp, og nå er den beste
perioden å starte en slik utdannelse. Pilotyrket
er spennende og i en stadig utvikling, og Norwegian Aviation College søker nå personer for våre tester i januar. Studiestart er 8. mars.
VIL DU BLI PILOT?


Har du gått og drømt om å bli pilot, eller synes du at det virker som et spennende yrke? Norwegian Aviation College på Bardufoss i Indre Troms er en av verdens ledende flyskoler som har utdannet piloter for det Skandinaviske markedet siden 1993.


Luftfartsindustrien har vært nede i en bølgedal, men etter hver nedtur så kommer en opptur, og den har nettopp startet. Det er derfor viktig å starte på en slik utdannelse før toppen er nådd slik at man er ferdig utdannet midt i oppgangsperioden. NAC er eid av SAS Gruppen, som i dag består av 7 selskaper. NAC skal være hovedåren for tilførsel av kvalitetspiloter til SAS Gruppen, noe som betyr økt jobbmulighet etter utdannelsen. I tillegg så har Ryanair, som det mest voksende lavpris-selskapet i Europa, ansatt 4 av våre elever direkte etter endt utdanning i 2003, og flere vil trolig følge på. Vi har også tilknytninger med asiatiske flyselskaper dersom du virkelig ønsker et eventyr og fly jumbojet.


Vi søker menn og kvinner i aldersgruppen 20-30 år som ønsker et spennende yrkesvalg. Du er en ledertype med gode holdninger, er moden, reflektert, fleksibel, ydmyk, sosial og strukturert. Du liker å jobbe under press og er en ressurs for dine omgivelser. Du har generell studiekompetanse eller fagbrev med fordypning i matematikk, fysikk og gode engelskkunnskaper. Ingen karakterkrav.

FLYPSYKOLOGISKE TESTER
Over 90 % av alle flyulykker innen luftfart er på grunn av menneskelig svikt. NAC ønsker derfor å forsikre oss om at du som pilot har de beste forutsetninger for å bidra med å gjøre luftfarten enda sikrere gjennom å gjennomføre grundig testing i forkant av et slikt karrierevalg. Vi ønsker kun de beste! Er du en av dem så vil du klare utdannelsen og ha de beste mulighetene for en jobb etter endt utdanning. Testene er tilnærmet lik de tester som Luftforsvarets Flyskole har for sine flyelever.
Testene varer i tre dager ved Luftforsvarets Seleksjonssenter ved Trondheim Lufthavn Værnes 7.-9. og 14.-16. januar 2004. Testene koster 1.990 kr.

SØKNADSFRIST
31. desember for Flight Class 0104

Dersom du synes dette virker spennende så kan du lese mer om NAC her!

Redaksjonen presiserer: Artikkelen er i sin helhet formulert av Norwegian Aviation College.Kommentarer fra brukere

F2army 26/09/2008 - 16:28

HEI HEI!! Jeg skal også bli pilot, og jeg kan såvidt vente... He he.. Andre fly interesserte??? Da kan du kontakte meg på min email (jeg er 15 år, blir 16 i Januar)!!

Mvh: F2army :D :D

Charlotte 29/01/2008 - 23:14

Er det noen som vet hvor man kan intervjue en pilot? char meg på charlotte-petersen@hotmail.com

Erdon 06/01/2008 - 14:05

pilot er det beste mann kan bli og en av de farligste også, jeg hadde gjordt hva som helst for å bli pilot :)

kjell 11/12/2007 - 09:02

satan om æ skal bli pilot!!! ælske det yrket:O æ skal fly til væras ende og tell bake^^

martini 05/01/2006 - 23:25

tenk å kunne sveve i lufta og skyte fart fortere enn lyden!!!det fins sikkert ingen bedre følelse(kanskje ved unntak av sex)....

mordi 16/12/2005 - 11:59

MORDI om æ ska bi pilot!!!

Brynje 14/11/2003 - 08:49

Pilot ja, da snakker vi:-))


"Ja, dette er kaptein Brynje. Vi befinner oss 3766357328737 fot over bakkeplan, og regner med å lande på Cuba om 2 timer. Drinker og øl er som kjent gratis, og Lotta, vår 21 år gamle flyvertinne kommer rundt i dette øyeblikk å sjenker dere. Takk"

vegas 14/11/2003 - 08:01

mja..tror ikke jeg skal sitte bak noen spaker nei,kjørt rett ut i verdensrommet vel...yii haa

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish