Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Lesarinnleg om tentamenSkriv ut Utskrift

Leserinnlegg på nynorsk (sidemål) om gjennomføringen av tentamen. Kom gjerne med tips til forbedringer!

Nynorsk - LeserinnleggForfatter:


Eg er ein elev på ein ungdomsskule og er nå veldig irritert over disse nye påfunna på tentamen, kvifor må me ha eiga nettsiar med stoff for og forberede oss til tentamen. Eg syntes det var mykje betre å komme til skule på tentamens dagen å få ei konkret opgave frå læraren for så å skrive den. Og attpåtil skal vi ha norsk å nynorsk tentamane på same dag, det er ikkje fornuftig med slike påfunn.

 

Alle vil forandre skulen fordi han ikkje er bra nok som han er nå, men viss en ikkje hadde forandra skulen hadde han jo fortsett vært som han var i gamledagar, og da var det jo betre. Da gjorde alle leksa si, ingen kom for seint, ingen glumte bøker og alle kunne det de ble bedt om å kunne. Kvifor er det ikkje slik fortsett kvifor skalle alle seie imot lærarane nå og ingen gjør leksar. På tentamen klarer ikkje alltid lærarane å holde alle stille og rolige og mange slurver seg for igjennom den for å komme fortast mulig heim. Ingen ser ut til å bry seg det minste om tentamen lengre. Men eg sitt nå ein gang der å sveittar og skriv om ting eg ikkje har nokon spesielt godt greie på, men i år var eg heldig med at eg kan bruke kunnskapane mine om andre verdskrig på tentamen i engelsk.

 

Men eg trur kanskje det kan bli litt lettare å jobbe på tentamen i år sidan det er tiane klasse så er det litt alvorleg og lærarane er strengare med å være stille.

 

Hilsen: irritert skuleelev
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish