Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Da var eg flau daSkriv ut Utskrift

Ikke en, men to tabber!

Nynorsk - FortellingForfatter:


Dette skjedde ein gong eg, far min og mora mi var i Danmark på ferie for om lag tri år sia. Me budde på eit fint hotell midt i København.

 

Etter ein tur til ein attraksjon eit lite stykke unna, skulle me opp på hotellrommet for å skifte klede og slappe av litt før me skulle ut å ete middag seinare på kvelden. Da me kom inn døra virka resepsjonen tom og me gjekk mot heisen. Eg skulle prøve å vere morosam so eg laga grimasar og gjekk på den mest merkelege måten eg klarde.

 

Midt i min tullete forstilling kom ein gjeng med folk ut frå restauranten, der iblant tri veldig søte gutar på min alder. Heile gjengen begynte å le, spesielt gutane. Eg vart so flau at eg gjekk og gøymde meg på jentedoen til gjengen var so langt unna som mogleg.

 

Me fekk gått og skifta og slappa av litt, so gjekk me ned for å finne ein passeleg restaurant. Da me kom ned sto dei tri gutane nede i resepsjonen igjen. Eg var so oppteken av å ikkje dumme meg ut, at eg klarte å snuble i trappa og gjekk rett på tryne.

 

Det var so flaut at eg ikkje torde å vise meg i resepsjon før eg var heilt sikker på at det ikkje var spor etter noen av de tri gutane eller noen andre som hadde sett meg.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish