Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
VG-lista, en trussel? Skriv ut Utskrift
Et svar på et leserinnlegg av en person som skrev om VG-lista. Hva syns dere?
Bokmål - LeserinnleggForfatter: AnonymJeg vil gjerne kommentere et leserinnlegg som jeg leste her om dagen. Christopher Salte skriver at han irriterer seg over VG lista, og gjett hvorfor? Han irriterer seg over at alle nynner på de samme sangene! Så nå vil jeg med glede spørre Christopher Salte: Er det artistenes feil at sangene deres er på topp?

 

Jeg mener at det Christopher sier er fullstendig meningsløst. Det er da en grunn til at sangene havner på VG – lista? Har han noen gang tenkt på det eller? Tror ikke jeg! Sangene havner på VG lista fordi de er på topp, og gjør stor suksess. De bestemmer i hvert fall ikke på noe som helst måte hva alle andre skal høre på eller ikke, det er det du personlig som bestemmer. Og ja - en ting, hvorfor i det hele tatt bry seg om VG - lista når du ikke liker det? Hold deg til din egen musikk smak! I verste fall: Skaff deg noen ørepropper!

 

Lenge leve VG!
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish