Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Analyse av et webstedSkriv ut Utskrift
Kort analyse av www.propaganda-as.no.
Bokmål - Analyse/tolkningForfatter:


Fremkommelighet:

Siden er ganske lett å navigere. Man ser med en gang hva siden inneholder og handler om.

 

Målgruppe:

Bare overskriften på siden sier litt om hvem målgruppen er; ”Propaganda - Mediekanalen”. Folk som er interessert i medier. Siden har også en del artikler om design og reklame. Målgruppen er nok medie-folk.

 

Info/Budskap:

Folket bak siden er en gjeng med journalister og de interesserer seg for design og reklame og medier. De ønsker å dele disse interessene med andre.

 

Appell:

Siden treffer godt målgruppen, men har en del reklame rundt som kanskje ikke alltid passer til målgruppen. En side med reklame bør ha reklame som ihvertfall toucher borti det samme som siden handler om.

 

Kildekritikk:

Det er meget lett å kontakte alle de som står bak siden. Det er oppgitt adresser og telefonnumre. Siden er enkel og grei og språket er troverdig.

 

Form/innhold:

Oppsettet er et typisk portaloppsett, bare at denne siden er spesielt for media. Det er masse lenker til andre sider og nyheter. Alt inneholder passer meget godt med oppsettet av siden.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish