Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
JoggingSkriv ut Utskrift
Jogging varmer opp hjernen, noe feber også gjør. Ingen har noen gang forklart meg at feber er sundt. Mens jogging det er liksom kjempesundt.
Bokmål - KåseriForfatter:Kan ikke tenke meg noe mer kjedelig og bortkastet enn å jogge. Usundt er det også tror jeg. Og noe av det mest usosiale som finnes. Løpe rundt på veien kan ikke være bra. For det første er trafikken livsfarlig og bevege seg i med bil, noe som tilsier at det er ganske farlig å jogge i trafikken. For det andre ser det direkte dumt ut. Når jeg ser noen jogge på veien tenker jeg, stakkars! Kunne det i det minste vært noen foran de som han eller hun prøvde å få tak i, da hadde det iallefall ikke sett så dumt ut. Sikkert ikke mye bra for nakken heller kan jeg tenke meg, for ikke å snakke om knærna, de sliter max når man jogger.

 

Det er kjent at jogging setter i gang flere viktige funksjoner i kroppen - det samme skjer når vi ler. Latter er menneskets indre jogging, og en god latter gjør deg og meg friskere. Latter er sundt, vi trenger latteren, humor er sundt. Og tenker vi tilstrekkelig på denne side av vår helse ? Det er bedre å le enn å jogge, mer gøy også synes jeg. Hvorfor jogge da, lei heller film, en komedie eller få noen morsomme venner på besøk. Bedre det. Mye bedre enn å slite gatelangs med fare for livet på en mørk høstkveld. Kan ikke skjønne at det kan være bra for helsen. Idioti er det jo, og utsette seg for slikt. Hjelper lite med bra kondisjon hvis man blir lam fra livet og ned liksom.

 

Jogging varmer opp hjernen, noe feber også gjør. Ingen har noen gang forklart meg at feber er sundt. Mens jogging det er liksom kjempesundt.

 

Hvorfor jogge? jogging er sundt hevdes det. Ennå. Men hva som er sundt imorgen vet man ikke. Var mye enklere før når vi ikke hadde så mye forskere. Før var f.eks poteter sundt, poteter er idag livsfarlig og kreftfremkallende skal vi tro de siste fremskrittende innen forskningen.Melk var også kjempesundt når jeg vokste opp, men idag må man vise måtehold. For mye kalsium er ikke bra for helsen sies det. Så jogging, vet ikke jeg.

 

De siste framskritt innen forskningen sier at jogging er farligere enn å snakke i mobilen. Jogging varmer som tideligere nevndt opp hjernen, noe feber også gjør. Alle som har hatt feber vet at det ikke kan være sundt. Mobilen varmer også opp hjernen men jogging varmer den vistnok opp mer enn mobilen. Ergo, jogging er farligere enn å snakke i mobilen. Det er en generell oppfattning at mobilen er farlig for helsen, når man når hører at jogging er farliger enn mobil snakk. Ja da begynner jeg nesten å bli redd for jogging. Livredd faktisk. Har lovet meg selv og aldri jogge fra nå.

Mitt nye joggefrie liv kommer nok til å by på problemer og hindringer, er ikke i tvil om det. Men jeg unngår i det minste, vonde knær, varm hjerne, stiv nakke, utslitte joggesko, usosiale timer langs landeveien, trafikkskader, kjedsomhet, og mest av alt slipper jeg å framstå som en idiot for mine omgivelser. Akkurat det der om å fremstå som idiot vet jeg ikke om jeg klarer å unngå men det blir iallefall av helt andre grunner enn jogging.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish