Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Leserinnlegg om innvandringskriminalitetenSkriv ut Utskrift
Mening om tilstanden blant innvandrere og kriminalitet i Norge
Bokmål - LeserinnleggForfatter: Anonym


Innlegg om innvandring på VG

 

Selv om innvandrerne ikke er alene om å gjøre mye av ugjerningen i Norge, utgjør de en ekstremt stor prosentandel av kriminalstatistikkene. Spesielt innen sedelighet, volds og narkotikakriminaliteten i Norge. Det er derfor på tide at politikerne åpner øynene sine og gjør noe med dette store problemet. Hvis ikke er jeg redd problemet bare vil øke og rasismen vil øke. Det ser vi allerede i fremgangen til Frp. Innvandring er hovedgrunnen til Frps fremgang. Folk er lei av at utlendinger og spesielt, ikke-vestlige innvandrere utnytter det norske samfunnet og gjør overgrep mot det norske folk.

 

Når man kommer til et nytt land, skal man være ydmyk og vise respekt for at man har blitt tatt imot og får lov til å bo i et annet land enn sitt eget. Man skal vise respekt for landets kultur og regler. Det er grunnleggende regler som alle burde følge, men noe de færreste ikke-vestlige innvandrere i Norge gjør, og da mener jeg spesielt muslimer. 5000 "norske barn" bor i Pakistan for at de ikke skal bli for norske. Dette viser veldig godt hvordan pakistanere og muslimer ser på det norske samfunnet og kulturen. De vil rett og slett ikke bli integrert. Nå må politikerne som er valgt av det norske folk for å ta vare på våre interesser våkne opp og innse at man ikke alltid kan være politisk korrekt, men må sette ned foten. Dette kan ikke fortsette i all tid, noe må gjøres og det er politikernes ansvar.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish