Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Gymlogg: IntervallarbeidSkriv ut Utskrift

Logg fra gymtime med intervallarbeid.

Bokmål - AnnetForfatter:
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

I dag hadde vi intervallarbeid med forskjellige stasjoner plassert rundt i gymsalen.

Vi begynte å varme opp med å løpe rundt i gymsalen sammen med en partner. Vi løp etter hverandre og hermet hva den andre gjorde, så byttet vi på å være først.

 

Her blir jeg passe varm og sliten.

 

Man varmer opp for at kroppen ikke skal få strekk skader, det er viktig at kroppen alltid er god og varm før man begynner å trene.

 

Etterpå deler vi oss inn i to og to og går på de forskjellige stasjonene. Stasjonene var bl.a.: situps, armhevinger, klatre i klatreveggen, henge i ribbeveggen og løfte beina, hoppe tau, kaste basketball i kurven, hoppe over bukk og krabbe under en annen bukk, balansere på en benk, løpe rundt oppe på en tjukkas, hoppe over flere hinderer som sto etter hverandre og sprette en håndball samtidig som man løper rundt noen kjegler. Her skulle jeg løpe igjennom og utføre de forskjellige øvelsene på alle stasjonene, mens partneren ventet på ”vår” start stasjon ,når jeg var igjennom stasjonene var det partnerens sin tur og da satt jeg og ventet. Dette gjorde vi kontinuerlig i resten av gymtimen.

 

Tilslutt strakk vi ut, vi var to og to og hjalp hverandre med å strekke ut foran og baksiden av beina, leggene, armene og magen.

 

Jeg ble veldig varm i hele kroppen og deilig sliten, så jeg fikk full utbytte av timen.

 

De forskjellige øvelsene virker på forskjellige steder i kroppen som spenst og utholdenhet, styrker musklene i armer, mage og beina.

 

Jeg liker veldig godt denne type gymtimer og syns at jeg hadde en kjempefin gymtime.  

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish