Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Byen med det knuste hjertetSkriv ut Utskrift
En bokanmeldelse av boken "Begravde hunder biter ikke" av Gunnar Staalesen.
Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter:


Tittel: Begravde hunder biter ikke

Forfatter: Gunnar Staalesen

Forlag: Gyldendal

 

”Døden har mange forkledninger. Til meg kom den en dag i begynnelsen av september og kalte seg Mons Vassenden.”

 

Dette er de første ordene i den tiende romanen om den bergenske privatdetektiven, Varg Veum. En ny sak fører Veum over fjellene til hovedstaden: eller byen med det knuste hjertet, som han liker å kaller den. I denne boken er det en mann med stor gjeld, som skal betale spillegjelden sin til et inkassofirma i Oslo, da spør han om Veum vil bli med som livvakt. Her møter Veum sterkere motstandere enn han er vandt til.

 

I denne boken er det ikke bare et drap han skal etterforske. Nei da, det er faktisk fire drap som Veum skal oppklare nesten helt alene. Staalesen sin evne til å skildre ting og plutselig komme opp med noe morsomt, er rett og slett genial.

 

Når jeg leste denne boken kunne jeg ligge våken til langt på natt, siden jeg ikke ville sove før jeg hadde fått vite hva som skjer nå. Så dette er en av de bøkene som du bare ikke kan legge fra deg, den er så spennende. Hele Veum-serien er genial, når jeg var ferdig med denne, skaffet jeg meg to nye Varg Veum bøker, som faktisk er veldig spennende de og!

 

Jeg gir denne boken terningkast 6. Det er på grunn av at denne boken er full av spenning, humor og knallbra skildringer.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish