Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Innvandrere og rasismeSkriv ut Utskrift
Beskrivelse av hverdagen.
Bokmål - KåseriForfatter:


Jeg foretok meg et raskt lite søk på www.google.no etter antirasistisk senter! Jeg gikk inn på politiets hjemmeside og søkte på innvandring. Jeg gikk også inn på en nazistisk organisasjon sin hjemmeside, nemlig Vigrid… På politiet sin hjemmeside leste jeg at mennesker med innvandrer bakgrunn står for det meste av kriminaliteten her til lands. På Antirasistisk senter snakker de bare om lovforslag for å forbedre innvandrernes forhold i Norge. Men det blir ikke tatt opp såkalt svart rasisme mot hvite! Hvorfor er det Black music awards og ikke, White music awards? Føler vi oss ikke tråkket på? Hvis vi eller noen av oss hadde laget White music awards ville det med en gang blitt trukket paralleller med nazismen. Er det da slik at såkalt ”Black music” er bedre musikk en annen musikk? Eller er det bare et behov for å vise seg fram? Hvis du krangler med en fremmedkulturell kan han si alt han vil… Svarer du sier han Du, og peker på deg og fortsetter med rasist.. Det er ikke rett, men samtidig så har jo hvite trakkasert andre raser en sine egne i mange hundreår!!

 

Derfor så er det en bred allmenn forståelse for at innvandrere og fargede får enkelte fordeler. Du ser jo i større grad at rasismen blusser opp igjen via organisasjoner som vigrid ikke sant?? Derfor fortjener kanskje innvandrere og fargede den muligheten til å ha en selvfølelse mens vi andre rett å slett må akseptere det og venne oss til det! Få hensyn, vis hensyn ikke sant?? Men hvorfor er det ikke et enkelt spørsmål??? Når en pakistaner beskriver nordmenn som satans sønner, og en innvandrer kaprer et fly. En innvandrer voldtar og dreper en Norsk kvinne fremmedfiendtligheten stikker dypt. Er det ikke slik på innvandrerne sin side også når Olav Thon sparker innvandriske dørvakter. Og det er innvandrere som jobber på bunnen av samfunnet mens gamle hvite rike menn sitter på toppen og styrer pengene. Nei, denne saken er for krøkkete og vanskelig til å forstå kanskje finner vi forståelse for hverandre en dag?

 

En dag….

En vakker dag!
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish