Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Forventninger/krysspressSkriv ut Utskrift

Ofte er det vanskelig å leve opp til forventningene som stilles til deg.

Bokmål - AnnetForfatter:


Hele samfunnet stiller ulike krav til oss, for eksempel sier foreldrene dine du må komme tidlig hjem om kvelden, og vennene dine vil ha deg lenge ute.

 

Lærerne på skolen forventer at du gjør ditt beste, og sportstreneren vil ha deg med på alle treningene flere ganger i uken. Alle forventer ulike ting av deg, og de forventer at du gjør ditt beste i å oppfølge forventningene.

 

Det er forskjellig på forventninger til oss før og nå, før var du nødt å bli det foreldrene og forfedrene dine var. Hvis faren din var skomaker var det ikke snakk om at du kunne bli noe bedre. Det er et gammelt uttrykk som sier: " skomaker, bli ved din lest." Dette betyr at du ikke skal prøve å bli noe bedre enn det familien din er. Da var det med andre ord familien som du kommer fra, som bestemte hva du skulle bruke livet ditt til.

 

Samfunnet i dag er mye mer åpent, hvis du har en far som er søppelmann så kan du likevel bli doktor. Ungdommene i dag har egentlig stor inviduell frihet, de er ikke avhengig av hvor de kommer fra når de velger yrke...
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish