Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
FlodbølgekatastrofenSkriv ut Utskrift

En stil om flodbølgen som rammet Sørøst-Asia.

Skrevet i 6. klasse.

Bokmål - ArtikkelForfatter: Anonym

Det var en kveld for en stund siden da jeg satt og så på nyhetene på tv. Da så jeg at det var kommet en flodbølge i et annet land. Veldig mange mennesker ble drept i den katastrofen. Den flodbølgen drepte over tusen mennesker. Det var veldig mange norske mennesker som ble drept i den katastrofen.

 

Jeg så i avisen at det sto at det var veldig mange på stranden da flodbølgen kom. Jeg leste i avisen at det var en dame som prøvde å holde seg fast i et tre. Hun holt to gutter. Hun hadde problemer med å holde fast i treet og måtte ta beslutningen av å slippe et barn. Da valgte hun og slippe den største gutten som kunne svømme bra nok for å kanskje overlevde flodbølgen. Og allerede noen dager senere så leste jeg at hun damen hadde funnet den gutten hun måtte slipp var i live og uskadd. At det var mange folk som måtte sitte på taket sitt. Det var noen som greide å løpe opp i fjellet og satt der hele natten og hørte ville dyr de var redde de turte ikke å gå ned igjen før neste dag. Dagen etter så de veldig masse ødelagt av katastrofen. Jeg leste også at det var en gammel mann som lette etter barnebarnet sitt. Han lette overalt og til slutt fant han barnebarnet ved og kjenne igjen armbåndet. Jeg leste også at det var noen familier som ble sittende på taket til de ble reddet av helikoptre og ble ført i sikkerhet der det var mat og drikke. Det var veldig mange som kjempet om å få plasser på flyet for å komme vekk fra stedet. Det var veldig mange som hadde mistet tingene sine i katastrofen. Veldig mange mistet huset sitt i flodbølgen.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish