Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
"Barnevaktklubben: Jessis plageånd" av Anne M. MartinSkriv ut Utskrift

Dette er en bokanmeldelse av en av bøkene i Barnevaktklubben-serien.

Skrevet i 7. klasse.

Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter: Anonym


Forfatter: Anne M. Martin

Bok: Jessis plageånd (barnevaktklubben)

 

Denne boken handler om Jessica, eller hvis du bruker kallenavnet Jessi.

 

Det er en stor audition som foregår på ballett-partiet, og alle har meldt seg på. Alle vil spille tornerose (Aurora). Jessi kan ikke tro at hun fikk rollen og er ennå i sjokk. Men det blir ikke som hun tror det skal bli. På den første treningen forsvinner ballett skoene, og hun blir helt fortvilet. Alle leter etter dem, og etter mange forsøk finner en på ballett partiet dem, hun sier at hun fant dem i bagen, men jessi hadde jo lett oppi der allerede. Dette begynner å bli skummelt.

 

Jessi møter på den andre treningen, og når den er ferdig, finner hun er lapp, som er veldig truende. Hun tar det opp i møtene i barnevaktklubben, og forteller det til sin bestevennine, Mellory. På hver eneste trening dukker det opp en lapp, og mange ”uhell” foregår. Hun har nå tre mistenkte, Katie Beth, Carrie, og Hilary. Hun vil så gjerne finne ut hvem synderen er, Men hvem av dem er det? Og er det egentlig en av dem?
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish