Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sport & Fritid
Big Jon - skjult stjerne del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Ikke akkurat mediesky
-Det er nok ikke det at jeg er mediesky akkurat, men det er klart at det er mer blest rundt gutta som spiller, eller har spilt på lanslaget. Dessuten har jeg ikke noe behov for å jage pressen. Man kan jo uansett ikke regne med å få så mye fokus på seg når man spiller i forsvar heller. Den utvilsomt vanskeligste plassen på banen å spille er spiss, dersom man er en god spiss blir det mange mål, med resultatet mye mediefokus.
Jon Olav er den typisk sindige og rolige som ikke ønsker å lage for mye støy rundt tilværelsen. Han begynte som seksti meter løper og liten-ball kaster, men gikk over til fotballen i 13-14 års alderen. Da grunnlaget haddet blitt lagt i Vuku i Verdalen ble han snappet opp av Nils Arne Eggen og Rosenborg, resultatet ble at han fikk spille for norges beste lag fra 93 til 97.

-Det er klart det hadde mye innvirkning på karrieren min. Rosenborg klarer på en helt spesiell måte å få norske fotballspillere til å blomstre. Og det var nok bra at jeg ble plukket opp på det tidspunktet jeg ble. Det er for mange fotballspillere som blir lei av å spille når de når 20-års alderen, og de har for mange 3-4 divisjons kamper bak seg.
Men selv ikke Norges beste lag var godt nok for Verdalingen, derfor gikk han til Nottingham Forrest i 1997. Noe han ikke angrer på, han mener fortsatt at det var det riktige å gjöre. Men det var ikke en lett avgjørelse å ta, verken det å reise eller hvor å reise.
- Det er klart at jeg tenker av og til at det ville vært gøy å spille med Rosenborg når de gjør det bra og får spille Champions League, men jeg valgte nå engang å reise til Nottingham noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Jeg ville ut i verden! Da det hele pågikk hadde jeg en kontrakt jeg kunne signert for et italiensk lag, men jeg valgte heller å reise til England, en av grunnene var språket.

Drømmer
Da Jon Olav kom til Nottingham rykket de opp i Premier League, og han blir entusiastisk når han tenker på den første perioden han hadde med laget.
-Vi var veldig gode det året vi rykket opp. Antakeligvis det beste laget jeg kan si vi har hatt siden jeg kom hit. Kevin Campbell den tidligere spissen vi hadde scoret en masse mål.
Drømmens hans er selvsagt å få komme tilbake til det mange karakteriserer som verdens beste liga, men han innser at han må se realistisk på mulighetene for at det skal kunne skje.
- Du kan si at det en en kombinasjon av drøm og mål. Derfor har jeg hele tiden sagt at vi kommer til bli et av lagene som får spille ¿play-offs¿ i år.
Det engelske opprykk systemet er likt det norske. Så dersom Nottingham blir blant de tre til seks beste inneværende sesong kommer de til å spille kvalifiserings kamp mot et Premie League lag for å rykke opp. Ansiktet til den sindige trønderen lyser opp når han snakker om muligheten om å spille mot lag som Tottenham, Man. U og Liverpool neste år.
Les siste delKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish