Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sport & Fritid
David Beckham
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
David Beckham lever som en rockestjerne. I alle fall om man tror bildene i ukebladene. Der er det fest hver kveld, shopping i de dyreste designerbutikkene og stadig bevoktning av store gutter. Englands mest omtalte fotballproff har et annet bilde av saken... Av Monika Agorelius- Jeg forstår at folk blir lei av å lese all dritten som står om meg og Victoria. Nesten ingenting av det er sant, men jeg kan ikke saksøke avisene for hver eneste feil. Da hadde jeg ikke gjort annet enn å krangle. David begynner virkelig å bli lei av all oppmerksomheten.

- Jeg vil være kjent som en dyktig fotballspiller, ikke noe annet. Jeg får tilbud om å gjøre andre ting hele tiden. Jeg har fått filmmanus i posten og forepørsler om å synge duett med Victoria. Det er ikke spesielt forlokkende, og jeg er ikke interessert i å selge meg på den måten.


David beskriver seg selv som sky og sjenert foran mennesker han ikke kjenner. Skoletiden ble tilbrakt på fotballbanen der han perfeksjonerte fotballkunnskapene, klasserommet tiltalte ham aldri.
Den iherdige fotballinnsatsen ga snart utdeling. Bare 14 år gammel skrev han kontrakt med Manchester United. Ved 16 års alder pusset han fotballsko og vasket sjefens bil. Først fire år senere, i sesongen 95-96, gjorde han sin debut i Premier League. Han ble raskt en spiller å regne med, tøff og god sam han var. Dessuten var han, ifølge horder av hylende tenåringsjenter, pen å se på.

Samtidig som David klatret stadig høyere på karrierestigen sto Spice Girls på toppen av hitlistene. Både Posh Spice, eller Victoria Adams som hun heter, og David var klare om hverandres eksistens. Han hadde sett henne på MTV, og hun hadde sett ham i fotballblader. David og Victoria møttes på en fest etter en fotballkamp for tre år siden. De var først nervøse, men skyheten vek snart for brennende lidenskap.

David og Victoria slo på stortrommen da de giftet seg, og spanderte millioner for å få den perfekte bryllupsdagen. For ett og et halvt år siden kom sønnen Brooklyn, døpt etter stedet han ble født. Og nå er familien Beckham Storbritannias mest omtalte. De er elsket for å være "vanlige mennesker som er blitt rike og berømte". Av samme grunn er de også forhatt. Trusselbrev kommer i posten, og sønnen Brooklyn er blitt kidnappingstruet. Barnet har som et resultat fått egen livvakt.

- Det opprører meg mer enn noe annet at vår sønn lider for det vi sier eller gjør, sier David. - Endel mennesker er rett og slett gale. Da jeg klippet håret gikk folk gjennom søplekassene bak frisør-salongen for å finne mine hårlokker. Jeg vet ikke hva de ville med dem, selge dem, kanskje? Og ikke nok med at fotografene sitter i trærne utenfor huset vårt, de går også gjennom søppelet vårt for å finne noe å skrive skandalestoff om.

Les mer her!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish