Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sport & Fritid
Michael Owen - et får i ulveklær
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonI sin oppvekst var sport alt, han er flink til å spille golf, snooker og bordtennis, men han er gud på fotballbanen. Mye av æren har den evige interessen har for ¿the great game¿. Han tilbragte uendelig mye tid foran tv-skjermen, han analyserte og studerte spill og spillere, samt ¿etter kampen¿-analysene. Nå arbeider han med å utvikle nye måter å komme seg forbi forsvarerne på, for de vil hele tiden forsøke å finne måter å stoppe ham på. I en kamp mot Arsenal i sin første seson, 1996, viste Tony Adams at han rett og slett ikke greide å stoppe Owen ved til slutt å måtte strekke ut armen og sende Owen i bakken.


Deretter slo han ut med armene og lo som for å fortelle ¿Ser dere? Det er den eneste måten å stoppe guttungen på. Michael Owen reiste seg opp og smilte tilbake som om han svarte ¿That¿s right!¿. Men nå begynner man å kjenne knepene. Forsvarene ligger lenger bak når man spiller Liverpool, man sikrer mannen som først skal forsøke å stopp Owen. Men han vil fortsette å studere og analysere fotball, og han vill finne nye måter å komme forbi dem. - Det er like viktig å være god utenfor banen som på nå, forteller han, antagelig snappet opp fra en eller annen sportskommentator, like fullt Michael Owens mening.

Han har blitt spurt så mange spørsmål at han er blitt vant til å svare på det meste, måtte ha en mening om det meste.
Spørsmål som er mer underlige, og lite relatert til fotball, gjør at han ikke vet hva han skal si.

¿Har du en drøm som du drømmer om igjen og om igjen?¿
- No, svarer han og ser på journalisten som om han er ravende gal.
¿Når var siste gang du lå på ryggen og tittet på stjernene eller på en soloppgang?¿
(lang pause)
- Når var siste gang?
¿ Ja. Det skjer ikke i livet ditt i det hele tatt gjør det?¿
- Nei. Ikke i det hele tatt.

Og i forbindelse med et spørsmål fra en journalist om hva han synes om ¿Lara Croft¿, dataspillkvinnen han ¿møtte¿ i forbindelse med et nytt fotballspill han er med på å promotere for dataspillfirmaet Eidos, om ikke hun er idealkvinnen, blir han stum. TV-kamera stoppes, og den kvinnelige TV-journalisten spør om ikke kanskje ¿Lara Croft er en tredimensjonell karakter, og ikke en ekte kvinne¿ er et greit svar.

Kamera ruller og Michael Owen svarer akkurat det.
¿Hvem er idealkvinnen da?¿
- Eh¿
¿Din mor?¿
Og Michael Owen sier at, jo da, det er vel antageligvis det.
Særdeles forsiktig med sine svar og uttalelse, foreløpig milevis unna fest og fyll, trofast mot kjæresten han har hatt siden han var sju (!) år og aldri et styggt ord om ham, gjør ham antagelig til en utrolig kjedelig fyr, men hvilken rolle spiller det?

Han er overtroisk nok til å alltid ta på høyreskoa først, men innrømmer gjerne at det er overtro. Men det er like fullt noe han alltid har gjort. Skuddfoten først.

Da er det nesten så det er litt befriende å vite at han på sin sponsede Nokia mobiltelefon nærmest skamløst lite ubeskjedent har en ringelyd som i ¿Michael row the boat ashore¿, sangen som The Kop for lengst har skrevet om til ¿Michael Owen scores the goals (hallelujah)¿. Men dersom det er det mest sjokkerende ved Michael Owen, da er det ikke en ny George Best eller Paul Gascoine vi har her, selv om talentet ikke på noen måte avviser akkurat det, og det er heller ikke en ung mann som søker medlemskap i den utskjelte Spice Boys-gjengen som han spiller sammen med på Liverpool, MacManaman, Fowler, Redknapp og de andre.

Men kanskje er det en mann som kan sørge for at fotballen igjen kan handle om det den egentlig skal handle om, spillet?Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish