Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sport & Fritid
Volvo for oss
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Mange snur seg i vårlyset. Man skal ikke være spesielt bilinteressert for å skjønne at det er noe litt spesielt med Volvos nye mellomklasse, S60. Noen gutter peker og nikker anerkjennende i det den sorte diamanten nærmest lydløst ruller forbi. Én må sogar sette seg i hockey for å skåne omverdenen.


Volvo betyr "vi ruller", og nå er "vi" Propaganda, og vi ruller på E6 mot Sverige. Vi skal gjøre svenskehandel i bilens hjemland, og kjenner tydelige vrinsk fra motoren ettersom kilometerskiltene alarmererer en visshet om stadig bredere l’er. Vi sluker mil og bilen bensin. For det går med litt gas når veiene er tørre og ingen trafikk ødelegger moroa.

Komfi greie
Bilen vår er utstyrt med fabrikkmontert ekstrautstyr for drøye etthundreogfemtitusen kroner, som inkluderer komfortpakke, designpakke og en såkalt premiumpakke. Dette gjør tidvis kjøringen fabelaktig, med tanke på klimaanlegg, skinntrukket ratt og girspak, samt mange andre finesser. Men det som fascinerer meg aller mest er trolig stereoanlegget med 13 høyttalere og ditto lyd. Jeg dytter M.O.P. i det frontplasserte CD-magasinet og glemmer alt idet "Ante Up" fyller bilen, brystet, hodet og sjelen. Utrolig fett. Fett har også rassen det. De lyse skinnsetene er designet med tanke på at de skal kunne sete alle kropper. Og visst er det behagelig å automatisk stille inn favorittstillingen og lagre den til neste gang.


Topunkts kritikkliste
Etter lanseringen av S80 ble Volvo av kunder og autopressen kritisert for å ha gjort litt helligdagsarbeid med sikte til interiøret. Denne barnesykdommen ser ut til også å ha infisert 60-serien til en viss grad. Av en bil som koster tett oppunder 450.000 kroner uten utstyr, forventes det at eksempelvis girkassehuset ikke knirker om man toucher det lett. Dette er en av to fy-ting vi noterte oss ved bilen. Det andre punktet er litt barnslig av oss å sette fingeren på, men likefullt nevneverdig. Blinklysindikatoren bråker unødig mye! Vi unge er oppegående nok til å huske at vi blinker, og vi ser den grønne lampen!

Veltrent
Volvo S60 har utvilsomt et design og en karisma som tiltrekker unge med litt spenn. Den er svært sportslig, veldig trygg og oser av tyngde og vellykkethet.
I vår bil sitter en 2,4 liters motor med fem sylindre og lavtrykksturbo. Resultatet er forførende. Med automatgiret som "tenker", og som gir mulighet til å gire manuelt, lik pionéeren Tiptronic hos Audi, blir konsentrasjonen om veien lett. Automatgirkassen er presis, og det gjør følelsen av å være herre over G-kraften desto sterkere. Slikt liker vi. De 200 hestekreftene motoren yter, fungerer ypperlig til såvel forbikjøring som akselerasjon mellom oransje og grønt lys. Bilen er veldig sprek i forhold til ytelse/vekt og fungerer også bra i hastigheter over det normale.

Når man kjører Volvo S60 2,4T er det mange som snur seg og titter. Også politiet. For dette må være en av de mest ultimate bilene å benytte for bypolitiet. Vi fikk merke at mange stoppet opp og pekte, skuet misunnelig over skulderen eller gikk frem til den og klappet panseret. For den er ikke som en hvilken som helst 5-serie, C-klasse eller Avensis. Den er snarere som en hvilken som helst lykke, en sportslig luring med litt for store baklys, men som presser luften ut av de fleste av sine konkurrenter når det kommer til komfort, spenst og trygghet.
De tekniske spesifikasjoner
Neste gang tester vi den myteomspunnede Lexus IS200!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish