Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sport & Fritid
David Beckham
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonDet er vanskelig å konsentrere seg fullt og helt om fotballen når pressen sitter rett utenfor soveromsvinduet. - Jeg får ikke et sekund fred, sier David. -Går jeg i butikken tar de bilder. Går jeg ut med sønnen min tar de bilder. Trener jeg med laget tar de bilder.

I England synes man han syter, for ingen har stilt opp så mye for publisitet som David og Victoria. De solgte rettighetene til bryllupet til et av England største sladderblader. - Alle hadde gjort det samme, har Victoria sagt til parets forsvar, vi fikk så mye for bryllupsbildene at vår sønns skolegang er sikret. Det er den nok allerede, parets samlede formue er anslått til nærmere 350 millioner. I garasjen står flere dyre biler, og husets safe er fylt med mer gull og juveler enn en middels gullsmedforretning. - Vi har råd til å ansette en barnepike, men vi har lyst til å ta hånd om sønnen vår selv. Han skal ikke vokse opp omgitt av fremmede mennesker.


Victoria har, i motsetning til sin Spice Girls-kolleger, tatt en pause fra sangkarrieren og tar hånd om sønnen på heltid. En gang iblant får hun hjelp av sine foreldre. David, derimot, har hendene fulle med fotballen. Et tettpakket skjema med treninger og kamper gjør ham trøtt på kveldene, og da finnes det ingenting han liker bedre enn å dusje, hoppe i pysjamasen og krype opp i sofahjørnet med Victoria og se på TV. Det virker som de fortsatt trives i hverandres selskap, man David får mye tyn fra lagkamerater og andre i fotballbransjen fordi han ofte er i nyhetene. Og Victoria har gått ned i vekt og ser på mange bilder helt syk ut.

- Det er helt feil at jeg er anorektiker, sier hun. Jeg spiser tre ganger om dagen, men jeg gikk ned etter at jeg fikk Brooklyn. Det ligger til slekten, min mor gikk ned i vekt etter at hun fødte meg. David og Victoria bor i Manchester, ettersom David spiller i Manchester United, men de to har også kjøøt en stor eiendom i Hertfordshire utenfor London, der de planlegger etterhvert å flytte inn. - Huset er perfekt, og ettersom både jeg og Victoria kommer fra London og har mesteparten av vennene våre der.

Det spekuleres stadig i ryktene om Davids overgang fra Manchester United til et Londonlag som Arsenal, Chelsea eller Tottenham.
- Manchester er det beste laget, jeg vil ikke spille noe annet sted, hevder han. Avslutningsvis sier David at hans liv hadde vært perfekt hvis han fikk mer ro og fred, men han tillegger at han ikke vil klage for mye. - Jeg er rik og berømt i dag, men jeg glemmer aldri hvordan det hele startet. Da jeg var liten forsøkte jeg å få en autograf av ne av mine idoler, fotballegenden Daley Thompson. Han tok seg ikke tid til å stoppe og hilse på meg. Jeg husker hvor lei meg og skuffet jeg ble, så jeg forsøker å stille opp så mye jeg kan for mine fans.

Fullt navn: David Robert Joseph Beckham
Født: 2. mai 1975 i øst-London
Yrke: Midtbanespiller i Manchester United og landslagsspiller for England
Familie: Victoria "Posh Spice" og sønnen Brooklyn
Drømmer om: At Brooklyn skal lære seg å gå så han kan spille fotball med pappa.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish