Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sport & Fritid
X-Sports Big Jump Hemsedal
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Big Jump konkurranser er alltid kult. Store fete airs og sinnsyke tryn. Igjen var det duket for halsbrekkende stunts og andre grusomheter. Men ikke alt skulle gå som forventet¿.


Påskeaften var det endelig tid for Big Jump konkurranse i Hemsedal. Både ski- og snowboardtullinger uten redsel for egen lemlestelse var invitert. Og hoppet var stort! Selve snøfjellet man skulle hoppe på var fem meter høyt. Fram til kulen skritta vi opp cirka tjuefem. Ti-femten meter lenger nede landa de fleste. Legg til en høydeforskjell på omkring femten meter og du skjønner tegninga. Folk stimla til som store saueflokker. Alle brekte og koste seg. Tullingene uten redsel begynte oppvarminga.

Avlyst
Etter at vinden nådde 15000 sekundmillimeter og snøen var godt igang med å begrave de fleste tilskuerne, begynte arrangørene å få like kalde føtter som publikum. Vinden var i tøysehumør og holdt på sende flere kjørere inn i sidepublikummet. Christoffer Eidtang fikk plutselig litt for mye medvind til 540en sin og landa rundt femti meter fra hoppkanten. Der det er ganske flatt. Han røska bindinga av brettet, brista et ribbein, vrei kneet, brista noe i hånda og fikk ei skive ut på gli i ryggen. Ikke prøv det samme. Og det var flere som skada seg. Under oppvarminga. Rickard Lawson og Bjørn Steinsland bestemte seg for å AVLYSE.


X-Sports Big Bowl-X Hemsen
Men som de kreative og konkurranselystne folka de er ga de seg ikke. Neida. Vi MÅ dele ut premier! (X-Sports motto) Så derfor ble alle deltakere og flere invitert ned i bowlinghallen til fest, moro og sef: Big Bowl-X. Alle var supergira og hypp på premie. Seriene starta bra. Mats dro på med Kalkunstart, altså tre strikes på rad. Julius klarte nesten en strike fra den nye rullestolen. Men plutselig gikk det galt. Snø og vind hadde tydeligvis fulgt etter oss, og videre inn i maskineriet. Alt klikka og kulene hopet seg opp like fort som telefonregningene mine. Bare en av banene funka, men rundtomkring ni svenske bowlingfantaster ville ikke gi slipp på den om det så gjaldt livet. Vi måtte finne på noe annet og Big Bowl-X var AVLYST.

Sega X-Rally Championship
Ingen bowlinghall med respekt for seg selv mangler en stor spillmaskin som kalles Sega Rally. Og hvorfor ikke ha konkurranse på den? Rickard gikk og veksla fem tusen spenn i tiere, og lekene var i gang. Men det var noen av gutta som tilfeldigvis hadde wasta masse spenn på den samme maskinen tidligere i påska. Det skulle vise seg å bli lønnsomt. Det ble beste rundetid i Desert-løypa som gjaldt.Slik ble tidene:
1. Stian Overå 0.59.17 Finlandiasjekk på 2000 spenn
2. Inge Wiig 1.00.05 Ericsson R310s
3. Henrik Rostrup 1.01.56 CEBE Shades

Rickard fiska frem gullkortet sitt fra baren og skreik at ¿Nå drar vi og spiser!" Ingen hadde innvendinger på det, og vi tusla opp på Stallen for å innta et bedre mexikansk måltid. Som, og dette er bra folkens, X-Sports spanderte. Med øl til! Kan det bli bedre enn det? Svaret er nei!

Så det viste seg at ved hjelp av oppfinnsomhet og sansen for å ha det gøy sammen, ble kvelden en skikkelig suksess. Alle hadde en sinnsykt kul kveld. Og du vet feelingen når du våkner neste dag. Husken er heller dårlig. Du stikker hånda i lomma, og tror den er full av kæsj. Du puster lettet ut og tenker: Jess, da var jeg litt fornuftig ihvertfall! Helt til du finner ut at kæsjen er bytta ut med Visaregninger.
Da vet du at du har hatt en fet kveld!


Les også
- Snart sesongstart!


Kommentarer fra brukere

Irene 23/09/2003 - 11:24

ÅHH!
SITTER PÅ SKOLEN Å FÅR IKKE NOE SÆRLIG LYST Å SPENNE PÅ MEG BRETTET DAH!

Rabies 23/09/2003 - 11:20

Endelig!
Nå er tida inne, hemsedal ruuler!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish