Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sport & Fritid
Hvorfor jeg hater Manchester United
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Dette er jo ikke snakk om hat i ordets mest aggresive forstand, men er det en klubb jeg ønsker lite godt i alle turneringer er det de røde fra Salford utenfor Manchester. Ikke bare fordi de tradisjonelt er mitt lags største utfordrer. Skal man gå inn på grunner til at Manchester United er ett lag jeg ikke klarer å kjenne noe som helst positivt for, så er det mest den arrogansen og mangel på god sportsånd som er de viktigste.Dette gjør seg ikke bare utslag i hårreisende unnskyldninger ved tap (draktene var for grå) eller at manageren stort sett rakker ned på motstanderes enkeltspillere. Det verste er og blir fansen.

Det er ett velkjent faktum blant den jevne MU-supporter at enhver spiller på laget er intet mindre enn verdens beste i sin posisjon. Dette gir jo av og til artige situasjoner som når en jeg snakket med rakket ned på Veron for ett år siden. ”Han når ingen Manchester-spiller til knærne en gang” var påstanden. Når han så ble kjøpt i sommer var han plutselig verdens beste midtbanespiller. Det samme skjedde når Manchester kjøpte Barthez. Det er jo ikke uvanlig at man har litt høy sigarføring når man kjøper høyprofilerte spillere, men det automatiske spranget fra altfor dårlig til verdens beste er uvanlig kort i Man Utd-leiren.

Manchester United har nå to år på rad blitt slått i kvartfinalen i Champions League, men at de har verdens beste spillere, verdens beste manager, verdens beste hjemmebane og verdens beste supportere er jo en selvfølge. Når de først vant Champions League var det selvsagt vel fortjent, selv om Bayern Munchen hadde to skudd i tverrligger på stillingen 1-0. Manchester scoret selvsagt på sine to sjanser. Og hva sa fansen? Verdens beste lag. Og det sier de visst fremdeles.

Manchester United og deres fans burde for egen del stikke fingeren i jorda og innse at det er mange andre gode lag og spillere der ute, og at det er en grunn til at det ikke er noe annet lag som blir så mislikt som de selv blir. En anelse ydmykhet er alt vi ber om. Men det er visst for mye forlangt…
Merk at jeg ikke her har gått inn på det faktum at alle som holder med Manchester United enten er dem som begynte å like dem på grunn av at Ole Gunnar Solskjær begynte å spille der, og bare derfor, eller dem som i årevis har gått omkring uten å interessere seg for sporten, men som nå plutselig (av samme årsak som nevnt = Babyface Assasin) har børstet støv av en setning sagt en gang i et av få fotballinteressert øyeblikk ”hvorfor ikke Manchester United?”.


Les også
- Kjærlighet blir til hat - da Henning begynte å hate fotball
- Hvorfor jeg hater det norske landslaget
- Hvorfor jeg hater Liverpool...
- Hat og elsk med samme sinn?
- Hvem vinner årets engelske liga


Kommentarer fra brukere

anonym man.u hatet 02/02/2007 - 13:43

Man.u dårlig
liverpool smart og go'

asdf 10/11/2005 - 00:37

For å si det sånn.
Chelsea (h) 1-0
Søndag 6. november 2005 17:00
Old Trafford
67864 tilskuere
Darren Fletcher (31)

Greedy Rio spillte endelig opp mot sitt beste, er vi på med å tilgi ham?

dfsdf 26/10/2005 - 16:40

Flaks at united vant champions league? Vet at artikkelen er gammel, men hva skjedde i Istanbul i vår??

dfsdf 26/10/2005 - 16:39

Flaks at united vant champions league? Vet at artikkelen er gammel, men hva skjedde i Istanbul i vår??

kurdistan 11/01/2004 - 12:49

hva er dt dere vil dere er bare misunlig på manu.selv om liverpool ikke ikke vinner i ligaen og ikke greier noe i europa er dt ikke noe vits å hakke ned på manu.dere vet selv at manu er dt beste laget og har gjort al selv for å komme dit der dem er nå
noe som liverpool ikke greier!!!!

LIVERPOOL 24/11/2002 - 00:11

Liverpool vinner serien..
man u kommer på 5 plass.. blir slått av charlton..

Man. City 29/04/2002 - 19:04

Alle som har et fnugg med peil på fotball veit at Man. Utd er klubben med mest norske medgangssupportere. Det er det ingen tvil om. Forhåpentligvis vinner de ikke i år. Skal bli digg!

Ole G. 06/04/2002 - 19:07

Det er faktisk ikke United, men den anonyme pressen som utroper United til verdens beste fotball-lag.
Det skinner jo igjenom at det er bitterhet som har fått deg til å skrive dette.
Dette ville aldri kommet på trykk hvis du ikke var i slekt med redaktøren!!

kimm1 23/02/2002 - 19:40

fuck off...
man utd e ber ænn alle...
gå å ronk...

ManUfobi 20/01/2002 - 16:16

Bra sagt.. Man U sucks big time... De kan legge ett egg...

united 4ever 07/01/2002 - 20:55

united vinn i år au... alle andre fans e så opptatt tå å hate united,at dæm glæmme at laget dæm heia på ikkje skryt så jævla lite schøl.riise for eks. e verdens bæste back,bærre fordi at han scora et fint mål!hahahahahahaha.... united he verdens bæste midtbane,ellers e ikkje united spesielt go,dessuten e d mange som lika liverpool bærre fordi at han riise e der!å t slutt: i bryr me ikkje om sa fansa som bærre hata united fordi dæm e bedre enn laga deres.han jævla børre fyren kjæm mæ bærre usakelige argumenter!!!så jævla idiotisk!e mær opptatt tå å hate United,enn å heie på sett eget lag....

Børre 21/12/2001 - 13:09

Wierd, du er en tosk. En tosk, hører du!? Heldigvis vil ikke oppturen vare evig, det ser vi jo allerede. Til helvete med dere.

Wierd 20/12/2001 - 21:10

Fode det første, å være usaklig hjelper ingens sak, så det er sagt.
Som en trofast ManU-supporter kunne jeg gå løs på artikkelforfatteren for alt det er verdt, noe jeg ikke velger å gjøre. Grunnen er at dette er en beskrivelse jeg slett ikke kjenner meg igjen i. Som hos alle andre supportere finnes det såklart ydmykhet hos ManUs supportere også. Ok, vi har hatt en solid opptur på 90-tallet, men det er beinhard jobbing som ligger bak. Halvparten av de som spiller fast på ManU i dag er fostret opp av klubben, hvor mange andre toppklubber kan vise til det? Naturligvis er det fristende å hugge på den som har suksess, dette ligger jo solid forankret i janteloven, men hva med å godta at alle har sine oppturer? Kanskje er det ikke mangel på ydmykhet hos ManU fans som mangler, men evnen hos andre lags supportere til å unne oss suksess? Et er sikkert, den vil jo ikke vare evig..

Einar 11/12/2001 - 14:03

Finnen, ehhehehe... bmw og bayern munchen...du e itje klok. gjerne på tysk. hehehe

Redaksjonen 11/12/2001 - 14:02

Il Duce: meningen med denne artikkelen var å fokusere på lag man ikke liker. Hvis du ser nøyere etter under ingressen og før brødteksten så ser du kanskje at det er linker til andre artikler hvor andre lag har fått en journalists vrede kastet etter seg. En artikkel om hvorfor man elsker Liverpool er selvsagt sjarmerende, og svært lettvint å skrive, men kanskje ikke så morsom å lese. Ellers er dine kommetarer hjertelig velkomne. Det er lov å være uenig, det er bare dumt å være uenig på gale premisser.

Finnen 11/12/2001 - 13:16

Noen som har noen stiler om BMW eller Bayern Munchen? (gjerne på tysk)

oboskeboo 04/12/2001 - 21:02

Il duce: det innlegge var vel ikkje så veldi nøye gjenom tenkt va det ?? eg tolker testen din at supporterene til lag som ikkje har vunnet ligaen på 10år ikje tøle å tape ?? fryktli dårli skreve. vesst det er noen som toler å tape so e det dei klubbene. Dei jubler villt for en seier. manu tar det som selfølge.
og super-manu som er ti ganger bedre en liverpool som har tapt dei 4 siste mot liverpool e kanll go !!!!! legg et egg

Il duce 16/11/2001 - 15:42

For oss ekte Man. United- supportere kunne dette vært et krasst spark i siden. Dog er retorikken din for dårlig og bærer for stort preg av at du er vant til, og ikke takler, å tape. Supportere av lag som ikke har vunnet ligaen på over 10 år gjør gjerne det...
I stedet for å legge ut om hvor mye du hater oss, kan du i stedet prøve å fokusere på dine egne. Hvis du liker samme lag som din bror er vel ikke dere langt unna å kalle dere verdens beste lag heller, på tross av at dere ikke en gang er i nærheten av å ha resultatene som kan underbygge påstanden. Vi har i hvert fall vunnet ligaen en rekke ganger i nyere tid...
Og: slutt med det pisspreiket om Solskjær-effekter og "hvorfor ikke Manchester United." Med alt skrytet den oppblåste Riise får om dagen kan du regne med kollektivt medlemskap fra hele Sunnmøre i supporteklubben deres.
Fokuser på deg sjæl og dine, du.

SH 16/11/2001 - 09:03

Som om jeg sku ha skrevet det selv! ;)

Gooner 12/11/2001 - 10:43

Godt skrevet, og utrolig enig.

kim syvaldsen 31/10/2001 - 12:46

Godt oppsummert!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish