Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sport & Fritid
Hvem rykker ned?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Etter at 19. serierunde er ferdigspilt er det fem lag som står midt i nedrykksstriden og det skiller kun fire poeng mellom de fire nederste lagene. Hvem kommer til å rykke ned?
Status med syv kamper igjen å spille er:

10. Bryne, 19 kamper spilt, 22 poeng, -7 mål
Bryne tapte igjen på bortebane mot Molde søndag og må få sving på sakene når de spiller utenfor Jæren om de skal være 100% sikre. Ragnvald Soma er etter sigende villig til å betale seg ut av kontrakten med Bryne fra egen lomme for å komme seg til en tysk klubb og det vil svekke midtbanen vesentlig i tilfelle.

11. Vålerenga, 19 kamper spilt, 20 poeng, -3 mål
VIF har mistet Grahn, Kah og nå rett før overgangsvinduet stengte Stian Ohr. Jørgen Jalland fra Sandefjord og den tidligere Tromsø-spissen Abdoulaye M'Baye er nye i troppen. I tillegg er Lierses Karel Snockx leid inn ut sesongen. VIF har slitt lenge med å få form på det offensive spillet og gir vekk mange billige mål. Disse to tingene må bedres om plassen skal sikres og "I" skal berge jobben.

12. Tromsø, 19 kamper spilt, 19 poeng, -18 mål
Gutan har fått et løft etter trenerskiftet og Terje Skarsfjord fremstår som en løsning styret i TIL burde tenkt på før. Tre seire er bokført siden han tok over og søndagens seier i slaget om Nord-Norge borte mot Glimt gir helt sikkert selvtillit til de neste nøkkelkampene. TIL har ikke gjort noen endringer i spillerstallen før overgangsvinduet stengte.

13. Lyn, 19 kamper spilt, 16 poeng, -16 mål
Teitur Thordarson trakk seg fra jobben som hovedtrener for Lyn sist onsdag og Lyn valgte likegodt å sende Årets Trener i Eliteserien for 2002, assistent-trener Sture Fladmark, på dør i samme slengen. Tommy Berntsen er spillende trener ut sesongen, men det er snakk om at Stuart Baxter kan gjøre comeback som Lyn-trener allerede i år dersom han slipper fra jobben han er i nå. Lyn gjorde ingen spillerkjøp før overgangsvinduet stengte og det eneste som kan skje på transfer-fronten er at Jan Derek Sørensen forlater klubben. Det blir morsomt å følge Lyn-anarkiet utover høsten...

14. Aalesund, 19 kamper spilt, 15 poeng, -16 mål
Aalesund, som røk på 0-4 borte mot Viking søndag, har stort sett ligget nederst på tabellen siden sesongen startet. Laget fikk Christian Steen og Paulo dos Santos utvist i dag og ser dermed fram mot karantener på nøkkelspillere i de neste kampene.

Skal Aalesund gjøre alle eksperter tjenesten å rykke rett ned i 1. divisjon igjen? Leverer Lyn en prestasjon (nesten) uten sidestykke og går ned fra bronsemedaljer i fjor til spill i 1. divisjon i 2004? Vil tapet av Tobias Grahn, Pa-Modou Kah og Stian Ohr sende VIF ned i Mandalskameratenes selskap igjen?

Hva mener du? Hvilke to går rett ned i 1. divisjon og hvem må spille kvalifisering?Kommentarer fra brukere

Oddemann 08/09/2003 - 09:48

Pors er ræva,ræva, ræææææva

qwerty 06/09/2003 - 18:37

Jada jada den lille møkkabyen deres er best, og siden du er ålesnus supporter så er de også best. Jaja. Jeg sier bare én ting: Reverser kloakken og gjør byen ubeboelig.

sunnmøring! 06/09/2003 - 15:53

aalesund skal ikkje rykke ned! no begynne innspurten for fullt, og no skal oss vise at oss ikkje rykke ned!! aalesund har forresten de BESTE supporterene!! HEEEIA AALESUND!!!!!

2.Mic 05/09/2003 - 10:47

Bryne er det eneste laget som ikke er blitt svekka den siste tida. De klarer seg. Grunnmuren til enga har falt og Reka klarer ikkje å klare seg fast til sine spellare. Aalesund har ikke kvalitets angriper det er kostbart forsvar RETT NED!! LSK Kanari er en gjeng oldiser som burde være samspill. Viss angriperen funger Powell. Tromsø har mulighetene i både forsvarer av ok standard få de i sammen. Måtte de beste holde seg!!!! Sørlending m\stil

Gallo 05/09/2003 - 10:31

Eg veit at itje Bryne rykke ned.
Vålerenga e eit skjiitlag

Leffa 01/09/2003 - 14:39

Jeg tror Kråkene fra Aalesund og bøffla fra Lyn rykker ned. Håper hele Lyn-stallen må jobbe deltid på Smart Club neste år :o)

GlassHai 01/09/2003 - 13:58

Tramp tramp tramp på en kanarifugl! tramp tramp tramp på en fugl!!....Enga for alltid!

kleiton zein 01/09/2003 - 13:51

dere skal pisses på
kanari gå nå på

vegas 01/09/2003 - 13:17

go kanari, åråsen ruuler

Kanariari 01/09/2003 - 13:15

Idag skal dere knuses.
Vålerengen er et taperlag.
Go Kanari.

Rabies 01/09/2003 - 10:40

Jeg er rimelig sikker i min sak når jeg sier at Aalesund rykker ned.Grunnene er flere til det.
Det andre laget som rykker ned tror jeg står mellom Lyn og Bryne. Tromsø har fått seg et løft nå, og hvis de benytter seg videre av entusiasme,fokus o.l kan de greie nok poeng til å holde seg, eventuellt kvalik. Når det gjelder Enga burde de ha bra nok lag til å kjempe høyere, men å selge klassespillere og kjøpe/leie inn bunnskrap som jeg velger å kalle det, gjør at jeg begynner å lure litt på dømmekraften til styret. Men jeg håper de holder seg fordi:
1.Vi trenger Enga i øverste divisjon
2.Jeg er 1000% sikker at det vil bli et helvete på min arbeidsplass hvis Enga rykker ned.

Når det er sagt, så håper jeg Pors-Grenland går på en smell, så mitt lag FKT rykker opp i 1.div

Brynje 01/09/2003 - 08:21

Mitt kjære Enga kan bare ikke rykke ned. Jeg klarer ikke flere sesonger i "sumpa". Nå er det på tide at styret i Enga skjerper egget, ikke bare tnek PÆNG, men tenkt litt på det sportslige. Pah og Ohr på under to døgn, ikke bra.... Inn har det kommet en sliten x-proff fotballspiller og et talent fra 1. divisjon. Pluss en avdanka Tromsøspiller som visstnok skal kunne score mål.... Dette ser meeeeeget skummelt ut. Taper vi mot Bønda i dag i tillegg, ser jeg virkelig svart på situasjonen....
FAEN TA!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish