Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sport & Fritid
Mental fotball finale
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Dette ble underbygget med Spice Boys stempelet klubben fikk på 90-tallet. I de glade 70-80-åra var det ikke akkurat skjønnheten som ble satt i høysetet på Anfield. Finn fram de gamle fotballkortene og ta en titt på Terry McDermott, Graeme Souness eller for den saks skyld Ian Rush. Grøss¿ Senest i begynnelsen av måneden ble til og med Kevin Keegen i en avstemning stemt fram til den med den desidert styggeste hårpryden på fotballøya. Vi snakker om den STORE lille mannen med det krøllete håret. Av svært mange regnet som den beste fotballspilleren i England gjennom tidene.


Hvem er ansvarlig når noen taper?
Selv har jeg eksperimentert med en rekke ritualer, noen med større hell enn andre. For eksempel har aldri Liverpool tapt poeng mens jeg har vært på britisk jord, derfor har jeg ikke så mye frykte de gangene jeg kommer meg over dit for litt LIVE fotball.
Derimot må jeg holde meg langt unna Irland i løpet av fotballsesongen. 2-2 mot Valencia på bortebane fikk dem jo videre i europacupen, men tap mot Tottenham og Derby, samt at en av Liverpools managere forsvant ut av klubben mens jeg var der, sier det meste. For Houlliers skyld holder jeg meg nok unna Dublin i løpet av sesongen.
Ellers hadde jeg veldig hell en gang med en variant som involverte å drikke mye alkohol dagen før kamp, kampdagen og dagen etter kamp. Akkurat idet økonomisk selvmord var faretruende nær bestemte Phil Babb og resten av forsvaret seg for å ha en felles kollaps. Det var selvsagt forferdelig rent sportslig, men det redda i alle fall ett par husleier. Og ett par kilo.
Heldigvis sliter jeg ikke med det samme problem som mange andre har. Samme hvilket lag de holder med i TV-sendte kamper taper. Uten unntak.
Under EM hadde en kompis av meg dermed det personlige ansvaret for at England, Sverige og Norge gikk ut etter innledende runder. Vi så tilfeldigvis de avgjørende kampene sammen og det skal ikke skje igjen. Han har for øvrig emigrert til Australia nå. Dessverre rakk han å se Arsenal - Liverpool med meg før han dro. Resultatet?
Arsenal vant 2-0. Jeg kan dessverre ikke si at jeg var overrasket heller.Kommentarer fra brukere

iselin 20/01/2003 - 13:12

Audun e saa flinke atte!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish